zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Adverteerders meten het effect van reclame nauwelijks

18 februari 2003 - Een meerderheid van de grote Nederlandse adverteerders meet de effecten van reclamecampagnes niet. Dit blijkt uit een onderzoek van reclamebureau Hemels van der Hart Doublespace (h2d2) onder de top-500 Nederlandse adverteerders.

 Lees verder...   Reageer
 

Vakbondsleden gijzelen directie Belgisch bedrijf

18 februari 2003 - Circa dertig vakbondsleden bij het Belgische staalbedrijf Cockerill houden sinds maandagmiddag directieleden van de onderneming vast in het gebouw van de universiteit in Luik. Ze zijn van plan de 'gijzelingsactie' tot dinsdagmorgen te laten duren.

 Lees verder...   Reageer
 

40 procent managers kent strategie eigen organisatie niet

18 februari 2003 - Vier op de tien managers kent de strategie van zijn of haar organisatie niet of slechts gedeeltelijk. Zestig procent van de leidinggevenden geeft aan wel bekend te zijn met het lange termijn beleid van de onderneming.

 Lees verder...   Reageer
 

Zakenvrouw van het Jaar blijkt lucratieve titel

16 februari 2003 - De kersverse titel Zakenvrouw van het Jaar 2003 kan wel eens lucratief uitpakken voor de directeur van glasbedrijf Spliet & De Waal, Jeanette van den Ingh. Voor veel van haar voorgangsters bleek de titel een geschenk uit de hemel.

 Lees verder...   Reageer
 

De tien geboden van effectieve acquisitie

16 februari 2003 - Het zoeken en vinden van prospects heeft veel gemeen met het werk van agrariërs. Het draait allemaal om zaadjes planten. De jonge plantjes cultiveren en verzorgen. En pas daarna kunt u oogsten.

 Lees verder...   3 reacties
 

Vrouwelijke ondernemers zijn meer control-freak dan mannelijke

16 februari 2003 - In bedrijven waar vrouwen aan het roer staan is de betrokkenheid en participatie van medewerkers lager dan in door mannen geleide bedrijven. Ook bestaat er binnen deze bedrijven een hogere mate van centralisatie en directe in plaats van indirecte supervisie in vergelijking met bedrijven die worden geleid door mannen.

 Lees verder...   Reageer
 

Bedrijven gebruiken kennis eigen organisatie te weinig

14 februari 2003 - Door onvoldoende gebruik te maken van kennis die in het eigen bedrijf aanwezig is, lopen bedrijven niet alleen kansen mis, maar ook omzet. Gemiddeld derft een onderneming zes procent aan omzet omdat de aanwezige kennis niet effectief wordt ingezet.

 Lees verder...   Reageer
 

Economische groei op historisch dieptepunt

14 februari 2003 - De economie is vorig jaar vrijwel niet gegroeid. In twintig jaar is de economische groei niet zo laag geweest.

 Lees verder...   Reageer
 

Test uw persoonlijkheid

14 februari 2003 - Uw persoonlijkheid bepaalt voor een groot deel het succes dat u heeft in uw rol of functie. Zo zal een extraverte iemand zich prettig voelen bij werk waarin hij veelvuldig contact heeft met anderen. Een introverte iemand zal zich daarentegen gelukkiger voelen in een rol waarbij contact met anderen beperkt blijft.

 Lees verder...   1 reactie
 

Overheid gaat concurreren met anti-virussite

13 februari 2003 - Uitgerekend het ministerie van Economische Zaken start vandaag de website Waarschuwingsdienst.nl, een website waar ondernemers zich kunnen aanmelden om viruswaarschuwingen per email of SMS te ontvangen. Een dergelijke site, maar dan door ondernemers gerund, bestaat echter al jaren.

 Lees verder...   Reageer
 

Zieke werknemers steeds sneller weer aan de slag

13 februari 2003 - Zieke werknemers keren steeds sneller terug in het arbeidsproces. In 1991 werkte nog maar een kwart van de arbeidsongeschikten weer gedeeltelijk na een jaar ziekte. Vorig jaar was na een jaar arbeidsongeschiktheid al 42 procent van de zieke werknemers weer gedeeltelijk aan de slag.

 Lees verder...   Reageer
 

Zakenvrouw van het Jaar opent gelijk eigen website

13 februari 2003 - Directeur Jeannette van den Ingh-Van Wijk (52) van Glasgroep Spliet & de Waal maakt van haar uitverkiezing tot Zakenvrouw van het Jaar 2003 geen half werk. Daags na de bekendmaking van de eretitel ging haar eigen website online.

 Lees verder...   Reageer
 

Tien suggesties voor meer 'fun' op de werkplek

12 februari 2003 - Een goede werksfeer is goed voor de productiviteit en de loyaliteit van werknemers. In gezelligheid en een goede sfeer moet u investeren.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuw: baan voor één dag

11 februari 2003 - Het kiezen voor een nieuwe baan is niet gemakkelijk. Biedt het wel voldoende uitdaging, sfeer en arbeidsvreugde? Geen nood. Vanaf nu kunt u een baan 'uitproberen'.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1278 1279 1280 1281 1357 volgende >
advertorial
White paper: 24 tips om e-mailadressen te verzamelen
Wat kun je doen om in deze lastige tijd je e-mail database te vergroten? In dit white paper van Spotler lees je 24 concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Een groter bereik betekent simpelweg ook een grotere kans op succes. Benieuwd naar de tips?
Download het white paper
Lees verder
Fit blijven zorgt voor betere prestaties op de werkvloer
reacties
Corona zorgt voor boost in online verkopen (1) 
Tijdens de vakantie fantaseren over later (1) 
Zonnige tendens woningen met zwembad  (1) 
Anderhalvemeter-klagen: helpt dat?  (1) 
Data-analist, data scientist en big data populairste termen bij zoeken naar IT-vacatures (1) 
Hoe data storytelling leidinggevenden helpt bij efficiënt beheer van LinkedIn-profiel (1) 
Een op de tien heeft liever heteroseksuele collega dan LGBT-collega (3) 
top10
Mimecast waarschuwt voor tweede golf in coronaphishing
Hoe data storytelling leidinggevenden helpt bij efficiënt beheer van LinkedIn-profiel
Anderhalvemeter-klagen: helpt dat?
Een veilige hybride werkomgeving dankzij mobiele encryptie
Trend zet door: grote concerns die omvallen
Fors meer DDoS aanvallen vanwege COVID-19
Reorganiseren: vier belangrijke aandachtspunten
Aantal verlopen cao’s neemt toe
Millennial vindt dat geluk niet gebonden is aan vinden romantische partner
Gerichte inzet AI nodig om ROI gezond te houden
meer top 10