zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Hoe ziet marketing er in 2020 uit? Tien visies

6 februari 2008 - Er staat marketeers veel te wachten. In de toekomst moet elke marcomprofessional goed op de hoogte zijn van crossmedia-effecten, wordt hij meer bèta en ook creativiteit gaat veranderen.

 Lees verder...   5 reacties
 

Interactief werkoverleg essentieel bij veranderingen

6 februari 2008 - Communicatie van het middenkader richting personeel is van groot belang en interactie is daarbij noodzakelijk. Het werkoverleg is dan ook zeer geschikt om medewerkers te betrekken bij veranderingen.

 Lees verder...   5 reacties
 

Werkgevers hebben het niet op arbeidshandicap

6 februari 2008 - Nog niet de helft van alle Nederlandse werkgevers heeft ooit een gedeeltelijk arbeidsongeschikte aangenomen en 40 procent is niet bereid dat (weer) te doen. Dit concludeert Zibb.

 Lees verder...   Reageer
 

Gezicht CEO voorspelt succes

5 februari 2008 - Het gezicht van een CEO verraadt veel over de kans op succes van zijn bedrijf. Tot die conclusie komt Nalini Ambady, professor in psychologie aan de Tufts University in Massachussets, zo schrijft Express.be.

 Lees verder...   Reageer
 

Vijf tips voor meer marketing accountability

5 februari 2008 - Marketeers weten wel dat het vergroten van accountability belangrijk is om betere bedrijfsresultaten te halen, maar doen nog weinig om hun invloed te vergroten. Een meerderheid maakt geen berekening van het rendement op hun marketingactiviteiten.

 Lees verder...   Reageer
 

Veranderen? Liever niet

5 februari 2008 - Bijna 30 procent van de Nederlandse werknemers heeft in 2008 geen behoefte aan verandering van werksituatie. Dit wordt gevolgd door de wens van een nieuwe baan, een nieuwe leidinggevende, nieuwe werkplek en nieuwe werktijden.

 Lees verder...   3 reacties
 

Eigen personeel is grootste beveiligingsrisico

5 februari 2008 - Nederlandse ondernemingen zien het onbewust lekken van vertrouwelijke informatie door werknemers als grootste beveiligingsrisico voor de komende jaren, blijkt uit het Webwereld Security Onderzoek in samenwerking met NUzakelijk.nl en Security.nl.

 Lees verder...   Reageer
 

Gezonde kindervoeding goed voor carrière

5 februari 2008 - Kinderen die gezond eten blijken als volwassenen 50 procent meer te verdienen dan hun leeftijdsgenoten die niet de nodige voedingssupplementen hebben gekregen. Dat blijkt uit onderzoek van het International Food Policy Research Institute.

 Lees verder...   1 reactie
 

IT-manager ligt wakker van Blackberry’s

4 februari 2008 - Steeds meer werknemers hebben een blackberry of smartphone. De lijn tussen privé en zakelijke communicatie wordt daardoor steeds vager en managers weten niet goed hoe ze daar mee om moeten gaan.

 Lees verder...   Reageer
 

Team van twee of zes werkt het beste

4 februari 2008 - Het huidige complexe kenniswerk vereist aandacht, niet van één persoon maar van meerdere. Uit het WorkSpace Future onderzoek van Steelcase blijkt groepen van twee of zes personen het beste resultaat bereiken. Dit meldt Express.be.

 Lees verder...   Reageer
 

Communicatie in bedrijven moet op de schop

4 februari 2008 - Communicatieafdelingen kunnen beter sluiten en werknemers moeten de dialoog aangaan. Dat zegt Birgitta van Loon, eigenaar van In`tent en schrijfster van het boek `Wie durft ..de afdeling communicatie op te heffen`.

 Lees verder...   2 reacties
 

Tien tips voor vruchtbare vergaderingen

4 februari 2008 - Besprekingen en vergaderingen vullen een flink deel van de week. Vaak hebben deze bijeenkomsten het karakter van een onderhandeling: de deelnemers hebben immers verschillende belangen, botsende meningen en uiteenlopende wensen.

 Lees verder...   1 reactie
 

Goede informatielogistiek voorwaarde voor zakelijk succes

4 februari 2008 - Klanttevredenheid, imago en zelfs de beurswaarde hangen af van goed georganiseerde informatiestromen binnen organisaties. Informatielogistiek wordt steeds strategischer en is de verantwoordelijkheid van de hele organisatie.

 Lees verder...   Reageer
 

Generatie Y is lui en veeleisend

1 februari 2008 - Met de vergrijzing in volle gang zijn de huidige starters op de arbeidsmarkt van onschatbare waarde. En dat weten ze! De Britse Association of Graduate Recruiters schetst een generatie afgestudeerden die veeleisend, wispelturig en hebberig is.

 Lees verder...   3 reacties
 
< vorige 1170 1171 1172 1173 1508 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10