zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Polestar 2 kopen? Dat doe je 'In Space'

 

2 juli 2020 - De elektrische Polestar 2 staat bijna bij de dealer. Hoewel, dealer? Polestar pakt het anders aan en creëert 'spaces' om zijn auto's te verkopen. Wat moet je je daarbij voorstellen? 
Vroeger ging het als volgt als je een nieuwe auto wilde kopen: je ging naar de dealer in de buurt, kreeg vieze koffie uit de automaat, reed een obligaat rondje en werd afgepoeierd door een verkoper die alleen maar aan zijn eindejaarsbonus dacht. Dat gaat Polestar helemaal anders doen. Als je je wilt, kun je je elektrische Polestar 2 online bestellen en wordt hij voor je deur afgeleverd. Maar je kunt ook naar een Polestar Space rijden.

Polestar Space: verschillen met een dealer Als je de Polestar in het echt wilt ervaren, opent het Zweeds-Chinese merk op vier plekken in Nederland Polestar Spaces: in Amsterdam, Rotterdam, Leidschendam en Eindhoven. De Polestar Spaces in Eindhoven en Rotterdam gaan op 25 juli open. Op dezelfde dag opent ook een pop-up space in Leidschendam. Amsterdam volgt later dit jaar.

De Polestar Spaces staan niet volgepropt met auto's, maar zijn minimalistisch ingericht. De hijgerige verkoper maakt plaats voor een specialist, die beschaafd een stapje opzij zet als je geen zin hebt in zijn praatjes. Deze specialist werkt niet op commissiebasis. De koper hoeft niet naar een space te gaan om de auto daadwerkelijk te kopen. Dat kan hij na een proefrit gewoon thuis doen, achter de computer. Mijn schoonmoeder heeft er ook een De Polestar-spaces hebben geen felle tl-balken, maar speciaal ontwikkelde lichtboxen, waardoor je volgens Polestar de uitstraling van een fotostudio krijgt. De ruimtes zijn bovendien multifunctioneel, er kunnen ook lezingen en exposities worden gehouden. We zijn benieuwd wat de gevolgen zijn als de verkoper “mijn schoonmoeder rijdt er ook een" roept of even tegen de bandjes schopt. Polestar 2 levering Polestar heeft op dit moment twee modellen: de Polestar 1 plug-in hybride en de Polestar 2. De levering van de elektrische Polestar 2 komt binnenkort op gang: de eerste exemplaren voor Nederland staan op de boot vanuit China. De Polestar 2 heeft een vermogen van 408 pk, een koppel van 660 Nm en een rijbereik van 470 kilometer. De prijs is 59.800 euro.  Kijk voor meer autonieuws en autotests op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Audi S3 Sportback en Limousine zijn gemaakt om te bumperkleven
  Mercedes-Benz prijst hele zwik compacte plug-in hybrides
  BMW 4-serie Coupé: Flinke nieren vragen flinke portemonnee
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
White paper: 24 tips om e-mailadressen te verzamelen
Wat kun je doen om in deze lastige tijd je e-mail database te vergroten? In dit white paper van Spotler lees je 24 concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Een groter bereik betekent simpelweg ook een grotere kans op succes. Benieuwd naar de tips?
Download het white paper
Lees verder
Fit blijven zorgt voor betere prestaties op de werkvloer
reacties
Corona zorgt voor boost in online verkopen (1) 
Tijdens de vakantie fantaseren over later (1) 
Zonnige tendens woningen met zwembad  (1) 
Anderhalvemeter-klagen: helpt dat?  (1) 
Data-analist, data scientist en big data populairste termen bij zoeken naar IT-vacatures (1) 
Hoe data storytelling leidinggevenden helpt bij efficint beheer van LinkedIn-profiel (1) 
Een op de tien heeft liever heteroseksuele collega dan LGBT-collega (3) 
top10
Een op de tien heeft liever heteroseksuele collega dan LGBT-collega
Burn-out-behandelingen zelden effectief; tijd voor keurmerk
Mimecast waarschuwt voor tweede golf in coronaphishing
Drie tips om veilig te internetten vanaf uw vakantieadres
Hoe data storytelling leidinggevenden helpt bij efficint beheer van LinkedIn-profiel
Anderhalvemeter-klagen: helpt dat?
Een veilige hybride werkomgeving dankzij mobiele encryptie
Fors meer DDoS aanvallen vanwege COVID-19
Trend zet door: grote concerns die omvallen
Reorganiseren: vier belangrijke aandachtspunten
meer top 10