zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Adverteren tijdens recessie goed voor marktaandeel

3 september 2001 - Bij veel bezuinigingsoperaties worden de pijlen al snel gericht op de advertentiebudgetten. Dat is niet slim, oordeelt Fred van Raaij, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Brabant (KUB).

 Lees verder...   Reageer
 

Veel gedoe rond (ex) CEO's

2 september 2001 - Laurustopman Ole van der Straaten op straat, Tob Swelheim van NUON stopt ermee, Cor Boonstra in opspraak. Het rommelt in CEO-land.

 Lees verder...   Reageer
 

Schreeuwend tekort aan Chinese koks

31 augustus 2001 - Chinese restaurants hebben te kampen met een groot tekort aan koks. In totaal zijn er zo'n 2000 koks te weinig.

 Lees verder...   Reageer
 

Bijenkorfjes moeten geflopte P&C-filialen nieuw leven inblazen

31 augustus 2001 - Komende week worden drie nieuwe vestigingen van het warenhuisconcern Bijenkorf geopend, te weten in Den Bosch, Breda en Groningen. Het gaat om voormalige vestigingen van de geflopte modeketen PeekCloppenburg, die de afgelopen maanden zijn omgebouwd tot `mini-Bijenkorf'-winkels.

 Lees verder...   Reageer
 

'Overheidssteun aan NS groter dan ooit'

31 augustus 2001 - De Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben in de jaren 1995-1997 steeds meer geld van de Nederlandse overheid gekregen. Nadat NS in 1995 verzelfstandigd werd zou de subsidie geleidelijk verminderd worden.

 Lees verder...   Reageer
 

Amsterdamse wethouder onder vuur na opmerkingen over werklozen

30 augustus 2001 - De FNV is niet te spreken over opmerkingen over werklozen van de nieuwe Amsterdamse VVD-wethouder T. Hooijakker. De wethouder van Economische Zaken, tevens ex-ondernemer, heeft geen hoge pet op van werklozen.

 Lees verder...   Reageer
 

Newconomy krijgt symbolisch aanbod voor nieuwe site

30 augustus 2001 - Het Groningse TTY Internet Solutions heeft Newconomy een aanbod gedaan de website van het noodlijdende bedrijf voor een symbolisch bedrag aan te passen. De directie van Newconomy haalde de website vorige week uit de lucht.

 Lees verder...   Reageer
 

Dutje op het werk goed voor productiviteit

29 augustus 2001 - Even slapen in de tijd van de baas is nog verre van geaccepteerd. Toch kan het volgens deskundigen de productiviteit en dus het bedrijf zeer ten goede komen.

 Lees verder...   Reageer
 

Belgacom zou nieuwe eisen stellen aan KPN

29 augustus 2001 - Belgacom eist een tegemoetkoming van KPN als de beurskoers tijdens de fusie-onderhandelingen nog verder daalt. Deze nieuwe eis zou de onderhandelingssfeer hebben bekoeld, aldus de Wall Street Journal.

 Lees verder...   Reageer
 

Gezeul met bagage voorbij dankzij rijdende koffer

28 augustus 2001 - Goed nieuws voor zakenlieden die veel reizen en het gesleep met zware koffer beu zijn. De Britse uitvinder Sarteep Kader heeft een koffer uitgevonden die automatisch achter zijn eigenaar aanrijdt.

 Lees verder...   Reageer
 

Postbus 51 informatie in Goede Tijden Slechte Tijden?

28 augustus 2001 - De overheid moet amusementsprogramma's op tv, sms-berichten, chatten of soaps zoals Goede Tijden Slechte Tijden niet langer vermijden bij het communiceren van overheidsthema's. Dat meent voorzitter Jacques Wallage van de Commissie Toekomst Overheidscommunicatie.

 Lees verder...   Reageer
 

CRM-hype is voorbij

27 augustus 2001 - Met het volwassen worden van de CRM-markt is de hype voorbij. Maar de groei zet gestaag door. Onderzoeksbureau IDC verwacht dat de totale CRM-markt in 2005 een waarde zal hebben van 5,3 miljard gulden.

 Lees verder...   Reageer
 

Ex-ambassadrice VS wordt commissaris bij Ahold

27 augustus 2001 - Cynthia P. Schneider, voormalig ambassadeur van de Verenigde Staten in Nederland, wordt lid van de raad van commissarissen van Ahold. Dat maakte het concern gisteren bekend.

 Lees verder...   Reageer
 

Top 10 van dingen, voordat het te laat is. . .

26 augustus 2001 - Waarschijnlijk bent u hard op weg naar de top en houdt u uzelf bezig met uw carrière, zaken en succes. Maar u wilt toch niet terugblikken op een druk en zinvol, maar leeg bestaan?

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1503 1504 1505 1506 1508 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10