zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Opnieuw topman weg bij Laurus

4 oktober 2001 - J. Cornuit is als directeur personeelszaken vertrokken bij Laurus. Over de reden van het vertrek wilde het supermarktconcern donderdag niets zeggen.

 Lees verder...   Reageer
 

Internetters nauwelijks bewust van risico's surfen

3 oktober 2001 - Veiligheid is voor gebruikers van internet nauwelijks een issue. Internetters zijn zich wel bewust van het gevaar van virussen, maar veel minder van risico's ten aanzien privacy, betalingen of inbraak op de computer.

 Lees verder...   Reageer
 

Imagodoelstelling Konmar nog lang niet gehaald

2 oktober 2001 - Konmar heeft nog een lange weg te gaan in het realiseren van de gewenste positionering. Op de aspecten waarop Konmar zich wil onderscheiden van de anderen, 'vol, vers en voordelig', scoort de supermarkt drie maanden na de lancering van de nieuwe formule onder de maat.

 Lees verder...   Reageer
 

Scheepbouwer mag toch eerder beginnen bij KPN

2 oktober 2001 - Ad Scheepbouwer begint 1 november als bestuursvoorzitter bij KPN. Dat heeft het telecomconcern dinsdag bekendgemaakt.

 Lees verder...   Reageer
 

Boonstra ook weg als commissaris bij Sara Lee/DE

2 oktober 2001 - Cor Boonstra geeft ook zijn commissariaat bij Sara Lee/DE op. Nog niet zo lang geleden vertrok de oud-Philips-topman als commissaris van Ahold.

 Lees verder...   Reageer
 

Site voor management consultants stopt ermee

1 oktober 2001 - De Consultant Hotpages, een website voor management consultants, is gestopt met zijn activiteiten. De exploitatie van de site was onvoldoende winstgevend.

 Lees verder...   Reageer
 

Familie Bin Laden neemt PR-bureau in de arm

1 oktober 2001 - Familieleden van Osama Bin Laden willen niet langer met de terrorist geassocieerd worden nu hij verdacht wordt van de aanslagen van 11 september. Zij hopen dat een pr-campagne soelaas biedt en zochten contact met een Amerikaans bureau.

 Lees verder...   Reageer
 

Albeda Jelgersma sleept NRC voor de rechter

1 oktober 2001 - Grootaandeelhouder en commissaris E. Albada Jelgersma van Laurus daagt NRC Handelsblad voor de rechter. De krant weigerde zaterdag een rectificatie te publiceren van een artikel over de rol van Albada Jelgersma bij het supermarktconcern.

 Lees verder...   Reageer
 

Hackers claimen kraak op rekening Bin Laden

30 september 2001 - Engelse hackers claimen een hack op de Soedanese bank AlShamal. Daarbij zouden gegevens van Osama bin Laden en zijn terroristische Al Qaeda-organisatie zijn ontdekt.

 Lees verder...   Reageer
 

Veel bedrijven reageren niet op emails

30 september 2001 - 39% van de bedrijven, die door de redactie van het zakenblad BiZZ werden benaderd met een email, reageerde hier niet op. De redactie vroeg om een kopie van een zoekgeraakte factuur, zonder specificatie en zonder verdere uitleg.

 Lees verder...   Reageer
 

Milieudefensie in actie voor de NEE-NEE sticker

30 september 2001 - Slechts tien procent van de huishoudens heeft een NEE-NEE-sticker op de deur, terwijl 48 procent van de Nederlanders zich ergert aan de verspreiding van ongeadresseerd drukwerk. Veel mensen weten simpelweg niet weten waar de sticker te halen is, zo blijkt uit een onderzoek van Milieudefensie volgens EZDigest.com.

 Lees verder...   Reageer
 

Bedrijf Ross Perot ontslaat kwart personeel in Nederland

27 september 2001 - Perot Systems heeft aangekondigd ongeveer een kwart van zijn personeel in Nederland te moeten ontslaan. De IT-leverancier uit Amersfoort, eigendom van de miljardair en voormalig presidentskandidaat Ross Perot, telt momenteel 105 medewerkers.

 Lees verder...   Reageer
 

Botsende directeuren steeds vaker met ontslag

27 september 2001 - Botsende karakters binnen de top van een bedrijf zijn de voornaamste reden van ontslag voor directeuren. Van directeuren boven de 55 heeft 40 procent ervaring met ontslag.

 Lees verder...   Reageer
 

Bonden: commissaris Jelgersma brengt Laurus in gevaar

27 september 2001 - Grootaandeelhouder en commissaris Eric Albada Jelgersma brengt het voortbestaan van Laurus in gevaar, aldus FNV Bondgenoten en Dienstenbond CNV. Zij krijgen signalen vanuit het kwakkelende supermarktconcern dat hij financiële deals tegenhoudt uit onvrede over eigen gewin.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1498 1499 1500 1501 1508 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10