zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Top-10 managementboeken februari 2004

15 maart 2004 - De top-10 managementboeken van februari bevat veel nieuwe titels. Onder andere de bestseller Zo wordt u een topverkoper van Dale Carnegie was vorige maand populair.

 Lees verder...   Reageer
 

Startende bedrijven belangrijke banenmotor

15 maart 2004 - Startende ondernemingen zorgden in 2002 voor 120.000 nieuwe banen. Deze bedrijven zijn daarmee steeds belangrijker voor groei van het aantal banen en remden daarmee daling van de economie.

 Lees verder...   Reageer
 

HRM te weinig gericht op senioren

15 maart 2004 - Bedrijven moeten flexibeler omgaan met pensioenregelingen en werken aan de loyaliteit van oudere werknemers. Anders veroorzaakt de toekomstige golf van pensioneringen een groot verlies aan kennis, ervaring, expertise en netwerken.

 Lees verder...   Reageer
 

Eindelijk duidelijkheid over woon-werkverkeer

15 maart 2004 - Werkgevers kunnen voortaan aan hun personeel een vast bedrag uitkeren ter vergoeding van reiskosten in het woon-werkverkeer. Ze hoeven niet steeds alle declaraties te controleren.

 Lees verder...   Reageer
 

Forse beloningssprong ING-top leidt tot kritiek

15 maart 2004 - Een hogere beloning voor toplieden bij ING heeft wederom een storm van kritiek veroorzaakt. De centrale ondernemingsraad van het concern reageerde "absoluut niet blij" op de salarissen die de ING-bestuurders afgelopen jaar hebben gekregen.

 Lees verder...   Reageer
 

Shockerende reclame werkt

15 maart 2004 - Shockerende reclame is een regelmatig beproefde methode om op te vallen in het advertentiegeweld. Sinds de opvallende campagnes van Benetton zijn er heel wat campagnes geweest die heftige reacties opriepen.

 Lees verder...   Reageer
 

Reed Business tuigt portal op voor 'heel zakelijk Nederland'

11 maart 2004 - De ondernemerswebsite Zibb.nl van uitgever Reed Business (voormalig Elsevier) en de Rabobank richt zich voortaan op 'heel zakelijk Nederland'. De site heeft zijn derde gedaantewisseling in vier jaar ondergaan.

 Lees verder...   Reageer
 

UWV-topmanagers willen dinsdag gewoon weer aan de slag

11 maart 2004 - Topman Joustra en zijn medebestuurder De Cloo zijn van plan volgende week dinsdag weer aan de slag te gaan bij uitkeringsinstantie UWV in Amsterdam. Dat verklaarde De Cloo dinsdag in het televisieprogramma Nova.

 Lees verder...   Reageer
 

Aegon verzweeg belang in 'onafhankelijke' tussenpersoon

11 maart 2004 - Aegon heeft de afgelopen twee jaar de verliezen van Meeùs niet geconsolideerd in de jaarcijfers. Meeùs, dat geleid wordt door voormalig PvdA-minister Willem Vermeend, presenteert zich als onafhankelijk tussenpersoon, maar blijkt in feite onderdeel te zijn van verzekeraar Aegon.

 Lees verder...   Reageer
 

Feedforward verfrissender dan feedback

11 maart 2004 - In plaats van feedback, doet u er beter aan 'feedforward' te geven. veel verfrissender, omdat het toekosmtgericht is. Dat stelt althans het bureau Time Smart.

 Lees verder...   Reageer
 

Beurzen in mineur na mogelijk door Al Qaeda uitgevoerde aanslag Madrid

11 maart 2004 - De effectenbeurzen in Europa zijn donderdag zonder uitzondering verder omlaag gegaan na de aanslagen in Madrid. Ze waren al in de min geopend, maar de verliezen werden duidelijk groter toen de omvang van de aanslagen duidelijk werd.

 Lees verder...   Reageer
 

CPB negatief over privatiseren WAO

11 maart 2004 - De bewering van de verzekeraars dat zij de WAO goedkoper kunnen uitvoeren dan uitkeringsinstatie UWV is niet te onderbouwen. Het Centraal Planbureau (CPB) stelt dat in een vertrouwelijk advies aan het kabinet.

 Lees verder...   Reageer
 

Teveel merken en producten complex voor consumenten

10 maart 2004 - Recent Amerikaans onderzoek wijst uit dat een al te uitgebreid aanbod klanten radeloos maakt. Waardoor ze minder kopen.

 Lees verder...   Reageer
 

Werkgevers eisen duidelijkheid woon-werkverkeer

10 maart 2004 - Werkgevers lopen aan tegen onduidelijke regels over de belastingvrije vergoeding aan personeel voor woon-werkverkeer. Staatssecretaris Wijn van Financiën moet dat zo snel mogelijk verhelderen.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1377 1378 1379 1380 1508 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10