zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nieuwe BMW 4-serie Cabrio is zowaar elegant

 

30 september 2020 - Dat de nieuwe BMW 4-serie Cabrio een fraai gelijnde auto is, heeft met één ding te maken. BMW is eindelijk van het stalen klapdak afgestapt en heeft gekozen voor een mooie softtop. En wonder boven wonder, die dikke nieren staan de 4-serie Cabrio helemaal zo slecht nog niet.Maar goed, die discussie gaan we verder niet aan. We zijn blij verrast door de BMW 4-serie Cabrio, laten we het daarop houden. Hij maakt de 3-serie / 4-serie completer, maar nog zeker niet compleet. Na de BMW 3-serie en 3-serie Touring, 4-serie Coupé en M3 / M4 komen ook nog de 4-serie Gran Coupé (een wat sportiever gelijnde vierdeurs sedan) en de i4 (de 4-serie Gran Coupé, maar dan elektrisch).

Eindelijk weer een stoffen kap Terug naar de BMW 4-serie Cabrio. Die gaat terug naar een stoffen cabriodak (de E46 had dat voor het laatst in 2006), wat ervoor zorgt dat de dakconstructie bijna de helft lichter is. Ook is het met een stoffen kap mogelijk om een fraaiere (lees: lagere) daklijn te creëren. Het dak is normaal gesproken in zwart uitgevoerd, maar kan ook met een zilvereffect worden besteld.Een stuk meer bagageruimte Een ander voordeel van een stoffen kap is dat die een stuk minder ruimte inneemt als hij is opgevouwen. Dat resulteert in een grotere kofferbak dan voorheen. Met het dak open is er 300 liter aan bagageruimte beschikbaar (80 liter meer dan bij het vorige model). Als de BMW 4-serie Cabrio dicht wordt gereden, is er 385 liter beschikbaar (15 liter meer).Altijd warme lucht in je nek Maar wij zouden gewoon open gaan rijden, want BMW heeft er alles aan gedaan om dat zo comfortabel mogelijk te maken, ook als de temperatuur buiten wat minder is. Er is een optioneel windscherm beschikbaar, en eveneens een zogeheten Air Collar in de hoofdsteunen, die onderweg warme lucht in je nek blaast. Automatische airconditioning met drie zones is standaard. BMW 4-serie Cabrio in zes versies BMW levert de nieuwe 4-serie Cabrio voorlopig in zes varianten. Er is een 420i (2,0-liter viercilinder met 184 pk), een 430i (2,0-liter viercilinder met 258 pk) en een M440i xDrive (3,0-liter zescilinder met 374 pk). Dieselmotoren zijn er ook: een 420d (2,0-liter viercilinder met 190 pk), 430d (3,0-liter zescilinder met 286 pk) en M440d xDrive (3,0-liter zescilinder met 340 pk).Op termijn ook BMW M4 Cabrio Alle versies hebben een achttraps automaat; alleen de x-Drive-modellen hebben vierwielaandrijving. Op termijn komt er ook nog een BMW M4 Cabrio met 480 pk of 510 pk (die laatste is de M4 Competition). De BMW 4-serie Cabrio komt in maart volgend jaar op de markt. Wat de open BMW gaat kosten, is nog niet bekend.

Kijk voor meer autonieuws en autotests op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

Laatste autonieuws

  Nieuwe Seat Leon: prijsvergelijking met Focus, Mégane en Golf
  De Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid heeft veel te veel vermogen
  Vernieuwde Tesla Model 3 heeft nog meer actieradius
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Gebruik van Easy Up tenten tijdens beurzen: zo creëer je een opvallende beursstand!
Juiste telefoon voor zakelijke doeleinden: iPhone imponeert!
reacties
Nederlandse medewerkers meest laks ten opzichte van cybersecurity (1) 
Twintig procent werkzoekenden bereid te verhuizen voor nieuwe baan (1) 
De perfecte manager bestaat niet, maar zo komt u heel dichtbij (1) 
Corona dwingt tot versneld digitaliseren (1) 
Racisme en exclusie in Nederlandse advertenties (2) 
Maximaal zes mensen in een vakantiewoning reden voor annuleren (1) 
Bijna n op de tien werknemers voert hobby uit tijdens thuiswerken  (1) 
top10
Corona dwingt tot versneld digitaliseren
Werknemersgeluk: bied flexibele verloning aan
De perfecte manager bestaat niet, maar zo komt u heel dichtbij
Wat heeft de Noordpool met onze toekomst van leven en werken te maken?
De coronasituatie heeft ook effect op de relatiegeschenkensector
Vijf tips voor managers om corona-burnouts te voorkomen
Waardering tonen belangrijkste voor werkgeluk jongeren
Een op drie Nederlanders roddelt digitaal over collega
Vijf Amerikaanse experts over de toekomst van blockchain
Twintig procent werkzoekenden bereid te verhuizen voor nieuwe baan
meer top 10