zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
webloggers
 

Wout Plevier

Wout Plevier
Coach, Trainer, Spreker l Persoonlijke Effectiviteit l Teamsucces l Versneld Leren en Lezen
info@woutplevier.nl
W 073 52 2 5656

https://woutplevier.nl 
SLiM! Training, inspirerende spreekshows en topcoaching voor meer persoonlijke grip in werk. Inspiratie en DOE trainingen met 100% rendement voor managers, teams en werkende professionals.

Download hier "Bezieling" uit SLiM!: het interactieve prachtige boek voor meer succes, focus, meer plezier en de juiste balans.
Wout Plevier info@innerspective.nl
 
 
 

Weblog`s van Wout Plevier :

 

Kick ass your self en ga er eens 100% voor!

Door: Wout Plevier , 18 april 2014
In dit korte artikel leert u hoe je jezelf een "virtuele kick under your ass" kan geven om eens ergens 100% voor te gaan. Geinspireerde mensen werken gemiddeld elf keer zo productief. Dat is belangrijk gezien het feit dat Nederland, volgens een internationaal onderzoek, van alle landen de minst productieve uren maakt. Ontdek hoe dit verband houdt met inspiratie en uw productiviteit!
  Lees verder...
 

De 15 bepalende mentaliteitstrends van dit moment. . .

Door: Wout Plevier , 11 april 2014
De wereld gaat snel. Leer welke 15 metaliteitstrends er op dit moment de wereld beheersen en anticipeer hierop met 5 simpele acties! Ze bepalen op dit moment in alle opzichten uw leven, de koers van uw organisatie en de wijze waarop u daarop in dient te spelen!
  Lees verder...
 

Acht tips die u empoweren het BESTE van U te laten zien. . .

Door: Wout Plevier , 20 februari 2014
Deel 2: in het vorige artikel heeft u geleerd welke levensinstellingen tot goud leidden. Leer vandaag de 8 elementaire breinpower gedragingen die de sporters gebruiken en die ook u tot outstanding niveau kunnen brengen! Kortom, hoe wordt u mentaal onoverwinnelijk!
  Lees verder...
 

Welke levensinstelling leidt sporters en ook u tot goud?

Door: Wout Plevier , 17 februari 2014
De teller staat inmiddels op het historisch record van 22 medailles en het einde is waarschijnlijk nog niet in zicht. Toevalstreffer, de goede flow, harde training... ik denk dat de mentale training en voorbereiding ongeevenaard medeverantwoordelijk is voor deze fantastische resultaten. Dit artikel bestaat uit 2 delen. Vandaag ontdekt u de aanleiding en leert u in een lijst met quotes van gouden medaille-winnaars wat hun levensmotto is. In het tweede deel ontdekt u welke 8 principes hun strategie vormen. Veel plezier! 
  Lees verder...
 

Skimmend lezen: levert u direct 20 procent tijdwinst

Door: Wout Plevier , 03 februari 2014
Skimmend lezen is een leesmethode om totaaloverzicht te krijgen over het materiaal dat u wilt gaan lezen. U gebruikt het om tekst voor te verkennen, voordat u begint met lezen. Daarnaast gebruikt u het ook om terug te kijken in het materiaal, om samen te vatten wat u precies gelezen hebt. Dit is een belangrijk onderdeel van snellezen. Veel mensen gebruiken dit nog steeds niet en verliezen bakken met tijd. Het wordt tijd dat U het anders doet!
  Lees verder...
 

Help! Ik ontwikkel mijn talent en ik word super succesvol!

Door: Wout Plevier , 15 januari 2014
Ik start deze week met een talentontwikkelingsprogramma voor high-potentials. Een van de belangrijkste breinwetten is dat men het beste leerresultaat behaalt als het denkproces, het leergedrag, en de omgeving op één lijn samenwerken. Kortom: Iedereen zet zich 100% samen in om voor het beste resultaat te gaan. Hoe krijgt u dit voor elkaar? Leefregels en principes zijn het antwoord. Leer hoe u een droom of koers van idee tot realiteit maakt en uzelf en uw team(s) kunt empoweren!
  Lees verder...
 

45. 000 managers hebben het bewezen. . . Iedereen kan snellezen:)

Door: Wout Plevier , 08 januari 2014
Mensen worden steeds meer overladen met informatie. Ook multitaskt men zich door het werk heen. De 1-focus-methode en snellezen voor professionals zijn hiervoor de perfecte remedie. Als u succes wilt boeken bij snellezen dan is het belangrijk dat u de onderstaande 10 pijlers van het Master Read System aanhoudt. Ze zorgen ervoor dat u uw oude leesgewoonten loslaat en inwisselt voor nieuwe (betere) gewoonten.
  Lees verder...
 

De beste zeven tips om uzelf Personal te ''Branden''

Door: Wout Plevier , 09 december 2013
Hoe zet u zichzelf met vertrouwen neer? Hoe stijgt u werkelijk uit boven de middenmoot? Hoe onderscheidt u zichzelf professioneel? Hoe krijgt u de gunfactor? In het vorige artikel heeft u de valkuilen van Personal Branding geleerd. In dit artikel krijgt u zeven tips om uzelf krachtig te positioneren en boven de grote middenmoot uit te blinken. Pas ze direct toe! De drie leukste reacties ontvangen een VIP toegang tot ons online learning systeem Snellezen. Einddatum reacties aankomende vrijdag!
  Lees verder...
 

Personal branding om uw Beste U zichtbaar te maken. . .

Door: Wout Plevier , 06 december 2013
De laatste tijd hoor ik tijdens cursussen 'Presenteren met Prezi' steeds vaker de term personal branding vallen. Het is weer zo’n mooie overgewaaide trend uit Amerika. Of toch niet? Kan men in Europa echt iets leren van het positioneren van zichzelf als 'Brand'? De komende twee artikelen gaan over dit thema. In dit eerste artikel leert u wat personal branding is en wat u absoluut niet moet doen.  
  Lees verder...
 

Help ik vergeet altijd namen!

Door: Wout Plevier , 19 november 2013
Hebt u er ook zo'n last van: namen vergeten? Dit keer een kort artikel, waarin u het 6-stappenplan leert om nooit meer een naam te vergeten. Maak indruk op uw omgeving! Geef uw zakelijke gesprekken voortaan het goede persoonlijke tintje! Netwerk voortaan met impact! Gebruik namen van deelnemers aan uw seminar/ presentatie voortaan actief! Het resultaat: men vergeet u ook nooit meer! :)
  Lees verder...
 

Zes stapjes om Prezi meteen goed te gebruiken!

Door: Wout Plevier , 18 november 2013
Het mooie nieuwe presentatieprogramma Prezi is snel in opkomst. Sommigen zien het als de magische tool voor presenteren. Ik ben daar iets te nuchter voor maar moet wel bekennen dat als u de basis van uw presentatie op orde hebt, u zeker iets extra's kan toevoegen met een goede Prezi. Veel gebruikers snappen nog te weinig hoe Prezi echt werkt en zien het meer als een veredelde powerpoint. In dit artikel leert u hoe u Prezi wel vakkundig gebruikt. Aan het einde krijgt u een link om via een video te leren hoe het programma zelf werkt. Succes!
  Lees verder...
 

De 10 beste tips om uw keuzevrijheid te empoweren!

Door: Wout Plevier , 30 augustus 2013
Wat leven we in een mooi land. Nog steeds zijn voorzieningen goed. Alhoewel, er is nu toch echt iets aan de hand. Er komen nu echt veel mensen, goede mensen met kwaliteiten, in de problemen.

Misschien zie ik het te simpel, maar mijn visie: puur mismanagement aan de top: in de politiek, binnen banken, binnen pensioenverzekeringsbedrijven. 

Mijn vraag aan u: hoe ontwikkelt u als manager, directielid, ondernemer meer keuzevrijheid in de huidige maatschappij? 


  Lees verder...
 

Snellezen, de grootste CARRIERE BEINVLOEDER in 2013!

Door: Wout Plevier , 14 augustus 2013
Informatie neemt hopeloos toe? Mensen weten vaak van voor niet meer, hoe ze van achter alle e-mail, rapporten, social media op orde moeten krijgen. Laat staan dat ze bij zijn in hun vakliteratuur. Okay SNELLLEZEN dan maar? MAAR wat is nu de echte reden dat jij het moet doen? Simpel: krijg weer rust en overzicht en leer gefocust te werken. Ontdek wat het voor jou doet!
  Lees verder...
 

Master your Presentation, Master your Influence!

Door: Wout Plevier , 13 augustus 2013
Hoe onthouden je toehoorders met 100% zekerheid je pitch? Hoe kun je met taal je publiek positief (manipuleren) beinvloeden? Wat heeft een krachtige fysiologie en plaats te maken met (mindfucking) verbeelding en verankering? Bij pitchen wil je dat je publiek iets gaat doen, (iets stopt te doen of iets nooit meer vergeet). Door gebruik van onderstaande tips leer je met meer impact en sympathie te pitchen, Voel je wat ik bedoel? Met dank aan IDTV voor het leuke idee om dat eens op te noteren:)!
  Lees verder...
 
< vorige 1 2 3 4 5 7 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10