zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
reacties
 

Oproep tot faillissement DSB is immoreel

Mark   |    |  12 oktober 2009
Reactie: Deze heer Scheringa is toch wel anders als de andre banken.

Deze heer heeft als enig doel het zoveel mogelijk lenen en polissen verkopen aan consumenten tegen zo hoog mogelijke marges. Dit zonder daarbij enig oog te hebben voor eht belang van zijn klanten, uitsluitend zijn eigen bedrijfsbelang telt hierbij. Van incassobureaus, tot nog hogere leningen om afbetalingen op andere leningen en beslaglegging op het inkomen door zg. DSB-'budgethulpen'.

Dit heerschap krijgt wat het verdient al zla hij wel nooit gedwongen zijn huis moeten verkopen zoals een aantal van zijn klanten
 

Salesblog: waarom afsluittechnieken niet werken (video)

Jan Bommerez   |    |  12 oktober 2009
Reactie: Het gaat over vertrouwen: als er vertrouwen is heb je geen afsluittechnieken nodig en als er geen vertrouwen is zullen de afsluittechnieken je niet kunnen redden. In 'FLOW en de Kunst van het Zakendoen' kun je daar meer over lezen

Jan
 

Waardebepaling achteraf en beloning.

Rik@jongleerworkshop.nl   |    |  12 oktober 2009
Reactie: Heel gaaf initiatief Krek,
Ik ben van mening dat deze manier van waardebepaling achteraf door veel andere soorten van dienstverlening ook ingezet kan worden.
Uitdaging zal zijn om een manier te vinden om niet overspoeld te worden door mensen die het uitgangspunt van waardebepaling achteraf zelf vertalen naar gratis.
Een mogelijke oplossing hierin ligt door dit vooral te doen met mensen die hebben aangetoond eerlijk te werken met waardebepaling achteraf. Een idee zou zijn om volgens het E-Bay-principe het aantal positieve waarde-bepaling-achteraf-transacties vast te leggen als een geschiedenis waardoor je op dit gebied een track record opbouwt.
 

Salesblog: waarom afsluittechnieken niet werken (video)

Danny Verhoeven   |    |  11 oktober 2009
Reactie: Helemaal mee eens. Als is het wel afhankelijk van de soort product/dienst.

Naar mate hoe hoger het bedrag is hoe minder goed de afsluittechnieken werken.
 

Sollicitatie blijft steeds vaker onbeantwoord

Danny Verhoeven   |    |  11 oktober 2009
Reactie: Het is eigenlijk bij elke vorm van contact met een organisatie dat je in ieder geval een reactie terug geeft.

Doe je dit niet kan het zeker je brand schaden.
 

Nieuw: Escortservice voor zakenvrouwen

rip   |    |  11 oktober 2009
Reactie: Zou er eigenlijk eerder moeten zijn
 

Waardebepaling achteraf en beloning.

Krek.   |    |  10 oktober 2009
Reactie: Ik heb al jaren een website waar mensen hun huis in Frankrijk te koop kunnen zetten. Ik maak en regel vertalingen in drie talen en maak reclame. De verkopers hoeven me pas te betalen als mijn site een koper voor ze oplevert. Dan betalen ze een vast bedrag van 1% (de makelaars in Frankrijk vragen 6%!). Dit is No cure No Pay en niet hetzelfde als waardebepaling achteraf,

Toch stimuleert deze aanpak mij mijn best te doen, omdat ik nu eenmaal niet betaald krijg als ik niet slaag. Tegelijk brengt het een soort ontspanning met zich mee. De klant heeft nog niet betaald, dus hij kan ook geen eisen vooraf stellen. Mensen die zeuren over mijn Google ranking kan ik antwoorden: ''Het is toch gratis als het niet werkt? Nou wat zeur je dan?''

Bij échte waardebepaling achteraf wordt de druk voor de leverancier iets groter. Dan moet je niet alleen een goed product afleveren, maar ook tijdens het proces steeds kwaliteit bieden. Het gaat immers om het totaalplaatje. Je moet ontzettend je best doen om in de smaak te vallen én uiteindelijk een topproduct leveren. Immers, als je iets kunt maken waarvan de klant steil achterover slaat, is de kans groter dat hij je goed zal belonen.

Met dit principe in het achterhoofd ben ik onlangs een site begonnen waar tekstschrijvers uit alle disciplines (reclame, journalistiek, redactie) zich aanbieden en waar de klant achteraf bepaalt wat het geleverde product hem waard is. Pure waardebepaling achteraf.

Ondernemers die het een interessant idee vinden dat een copywriter in plaats van op routine een uurtje voor een factuurtje te draaien tot op het bot gemotiveerd op zoek gaat naar het 'wow'-effect, kunnen Copytaria wellicht eens uitproberen.
 

Drie vragen om uw zelfmotivatie te bepalen

R. Burgering   |    |  10 oktober 2009
Reactie: De ondernemer moet kunnen ondernemen !
Hij verdient ondersteuning om gemotiveerd te raken en/of te blijven.

Zeker als hij/zij het moeilijk heeft. De stichting faillietbank.nl helpt als vrijwilligers ondernemers te motiveren en uit hun isolement te komen of geraken.

Geen grote hoge kosten zijn hier voor nodig maar een goed luisterend oor. Dat bieden zij. Kijk maar op hun site: www.faillietbank.nl of www.basfdc.nl

 

Sollicitatie blijft steeds vaker onbeantwoord

said imhaouran   |    |  10 oktober 2009
Reactie: veel HR – managers concentreren zich in hun wervingsacties en recruitment nog steeds op schoolverlaters.

Jonge twijgen kan men buigen, oude bomen niet!!









 

Tien veelvoorkomende blinde vlekken van managers

T N A   |    |  9 oktober 2009
Reactie: heel goede opmerkingen en zijn herkenbaar. ik leer mezelf om kwetsbaar te zijn door eerlijke kritiek te accepteren. leiders, managers, directeuren die zich opstellen alsof zij geen blinde vlekken hebben zijn in mijn ogen deze functie onwaardig.
 

Sollicitatie blijft steeds vaker onbeantwoord

Helma van Wanrooij   |    |  9 oktober 2009
Reactie: Een waar woord, het lijkt wel alsof -op het moment dat er minder procedures voor vacatures lopen- men ook de houding aanneemt dat als mensen graag een baan willen, ze zometeen ook nog wel willen. Ik vind dit een onjuiste en zelfs hautaine houding. Het besef dat personeel je grootste goed is -en zeker zometeen voor de toekomst- dringt nog niet tot iedereen door. Een HRM functionaris of afdeling zou hier toch juist alert op moeten zijn.
 

Ambitieuze teamleden verdienen waardering

M.S.   |    |  9 oktober 2009
Reactie: Zolang de macht ligt bij degene die de middelmatigheid belonen en de vechtlust tot een hoger plan bestraffen, zal er nooit iets veranderen.
 

Jaap Buys is de man achter circa 150 gouden platen

hans klootwijk   |    |  9 oktober 2009
Reactie: Geachte heer,
het valt me erg tegen dat u als mede organisator van het mpf in volendam geen rekening hebt gehouden met de mensen die speciaal voor volendam hebben geboekt en deze mensen nu gewoon verplicht om naar amsterdam te gaan
 

Salesblog: Waarom ik allergisch ben voor het woord netwerken

Jacques Bonneur   |    |  9 oktober 2009
Reactie: Als ik even mag slijmen.... ben het helemaal met Michel eens. Netwerken... blablabla
Groet !
 
< vorige 1204 1205 1206 1207 2480 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10