zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Geen Europese regels voor junkmail

13 november 2001 - Het Europees Parlement laat het aan de lidstaten over of ze ongevraagde commerciële e-mails, beter bekend als junkmail of spams, toestaan of verbieden. Het EP is niet zoals de Europese Commissie voor een algemeen verbod voor de hele Europese Unie.

 Lees verder...   Reageer
 

McKinsey: IT-bestedingen kunnen gemakkelijk omlaag

13 november 2001 - Bedrijven kunnen hun IT-bestedingen zonder al te veel moeite sterk terugbrengen. Dat stelt McKinsey in het Duitse blad Computerwoche op basis van 135 projecten die het wereldwijd opererende adviesbureau heeft uitgevoerd.

 Lees verder...   Reageer
 

Celstraf voor onoplettende accountant, advocaat of notaris

12 november 2001 - Voor advocaten, accountants en notarissen dreigt twee jaar celstraf celstraf als zij na 1 januari geen melding maken van vermoedens van geld wiswas praktijken. Het kabinet wil hen daartoe wettelijk verplichten.

 Lees verder...   Reageer
 

Werknemers Moulinex dreigen fabriek op te blazen

12 november 2001 - Werknemers van het in surseance verkerende Moulinex Brandt dreigen een vestiging op te blazen als de directie niet tegemoet komt aan hun eisen. Personeelsleden van het bedrijf in huishoudelijke apparatuur hebben maandag gezegd springstof te hebben geplaatst op strategische punten bij het gebouw van Moulinex in Cormielles-le-Royal in Normandië.

 Lees verder...   Reageer
 

Eén vrouw genomineerd voor Topman van het Jaar

12 november 2001 - Eén vrouw bevindt zich onder de vijftien personen, die als hoogste eindigden in de nominatieronde voor de verkiezing Topman van het Jaar. Onder andere via Managersonline.nl konden managers drie maanden lang hun favoriete topman nomineren.

 Lees verder...   Reageer
 

Hokjesmodel als relatiebeheerinstrument

11 november 2001 - 'Stop uw relaties in een hokje' - dat is de titel van een artikel op de dit weekend geheel vernieuwde website M@n@gement. In het artikel betoogt Fred Akkerma dat de contacten die managers onderhouden met relaties systematisch moet worden aangepakt.

 Lees verder...   Reageer
 

Maatschappelijk ondernemen vooral een woordenbrei

11 november 2001 - Grote Nederlandse bedrijven geven nauwelijks concreet aan hoe zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. De meeste bedrijven zeggen weliswaar verantwoord te ondernemen, maar geven niet precies aan hoe zij dit doen.

 Lees verder...   Reageer
 

Ex-directeur bouwbedrijf gedagvaard wegens fraudebeschuldigingen

11 november 2001 - Het Groningse bouwbedrijf Koop Holding heeft haar ex-medewerker Ad Bos voor de rechter gedaagd. Het bedrijf wil op deze manier de schaduwboekhouding van dochterbedrijf Koop Tjuchem in handen krijgen, om deze vervolgens aan Justitie te overhandigen.

 Lees verder...   Reageer
 

Managers vinden steeds betere balans werk/privé

9 november 2001 - Nederlandse managers zijn in het afgelopen jaar hun werktijden beter gaan bewaken. Daardoor zijn ze meer tevreden over de balans tussen werk en privé-leven dan in 1999.

 Lees verder...   Reageer
 

'Websites top-25 ondernemingen communicatief slap'

9 november 2001 - De kwaliteit van websites van de 25 AEX-genoteerde ondernemingen loopt sterk uiteen. De communicatievemogelijkheden van de corporate websites worden onvoldoende benut.

 Lees verder...   Reageer
 

Mannen willen meer spieren en minder buik

9 november 2001 - Mannen letten nog meer dan voorheen op zijn gezondheid. Hij let meer op calorieën, gebruikt vitaminepreparaten en volgt wel eens een dieet.

 Lees verder...   Reageer
 

Newmonday.nl wordt weer Intermediair.nl

7 november 2001 - Newmonday.nl wordt voortgezet als Intermediair.nl. Na een mislukt miljoenenavontuur van VNU en Randstad om een Europees 'internetbrand' te ontwikkelen, valt VNU weer terug op het vertrouwde tijdschriftmerk.

 Lees verder...   Reageer
 

'Sneller optreden werkgever nodig bij psychisch zieken'

7 november 2001 - Psychische klachten van werknemers moeten sneller worden besproken met de werkgever. Dat adviseert de commissie-Donner, die onderzocht hoe het aantal arbeidsongeschikten op psychische gronden kan worden teruggedrongen.

 Lees verder...   Reageer
 

Goldschmeding, De Mol en Albada Jelgersma grootste dalers op Quote-500

7 november 2001 - Frits Goldschmeding van Randstad is de grootste verliezer op de Quote-500 van rijke Nederlanders. Voor de tweede keer op rij is hij de sterkste daler.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1492 1493 1494 1495 1508 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10