zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

VVD en Leefbaar Nederland favoriet bij ondernemers

24 oktober 2001 - De VVD is verreweg de populairste partij onder mkb-ondernemers. De partij wordt -zij het op grote afstand- gevolgd door Leefbaar Nederland, de partij van de gedoodverfde lijsttrekker Pim Fortuyn.

 Lees verder...   Reageer
 

DMSA: geen mailings met incentives en samples

23 oktober 2001 - De DMSA -de associatie van direct marketeers- raadt zijn leden aan op dit moment terughoudend te zijn met samples en incentives in enveloppen. Het advies volgt naar aanleiding van de maatschappelijke onrust over enveloppen die verdachte stoffen als miltvuur zouden kunnen bevatten alsmede de mailing van dinsdag 16 oktober met per abuis verpulverde wierrook.

 Lees verder...   Reageer
 

Fortuyn beoogd lijsttrekker Leefbaar Nederland

23 oktober 2001 - Het bestuur van de nieuwe politieke partij Leefbaar Nederland adviseert unaniem de publicist Pim Fortuyn te kiezen als lijsttrekker. Het congres van Leefbaar Nederland kan op 25 novemer kiezen uit 21 kandidaat-lijsttrekkers.

 Lees verder...   Reageer
 

Middelgrote bedrijven voelen zich genegeerd door politiek

23 oktober 2001 - De lokale en landelijke politiek heeft nauwelijks aandacht voor de problemen van middelgrote bedrijven. Vooral de slechte bereikbaarheid, gebrek aan parkeerruimte en uitbreidingsmogelijkheden zijn directeuren een doorn in het oog, maar de politiek lijkt daar geen belangstelling voor te hebben.

 Lees verder...   Reageer
 

Gasmaskers als tertiaire arbeidsvoorwaarde

22 oktober 2001 - In Amerika kopen sommige bedrijven die vanuit wolkenkrabbers opereren parachutes voor hun personeel, waarmee medewerkers zich in veiligheid kunnen brengen bij een terreuraanslag. In Israël is het bezit van een gasmasker even gewoon als een verbanddoos in Nederland.

 Lees verder...   Reageer
 

Consument houdt niet van slechte emailings

22 oktober 2001 - Consumenten willen wel reclame-emailings ontvangen, maar zijn vaak teleurgesteld over de kwaliteit daarvan. Dat concludeert marktonderzoeker Forrester.

 Lees verder...   Reageer
 

EU wil dat Nederland eisen aan beveiligingsbedrijven verlaagt

22 oktober 2001 - Terwijl internationaal het gevoel van onveiligheid toeneemt, wil de EU dat Nederland de eisen voor particuliere beveiligingsbedrijven verlaagt. De Europese Unie noemt de regelgeving veel te streng en belemmerend voor de toegang tot de Nederlandse markt voor buitenlandse beveiligers.

 Lees verder...   Reageer
 

Internet geschikt voor vergroten merkbekendheid

21 oktober 2001 - Internet is een geschikt medium om merkbekendheid mee te vergroten. Het leent zich minder voor directe productaankopen.

 Lees verder...   Reageer
 

NS-topman Huisinga slechtste manager van Nederland

21 oktober 2001 - Hans Huisinga, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Spoorwegen, is door Management Team uitgeroepen tot slechtste manager van Nederland. 28,5 procent van de ondervraagde collegamanagers noemde zijn naam op de vraag wie de slechtste bestuurder is op basis van strategisch inzicht en ondernemerschap.

 Lees verder...   Reageer
 

Ideëel spijkerbroekenmerk in problemen door frauderende directeur

21 oktober 2001 - De introductie van het ideële jeansmerk Kuyichi heeft vertraging opgelopen door problemen in de directie. De vertraging houdt rechtstreeks verband met fraude door ex-directeur C. den T.

 Lees verder...   Reageer
 

Directies houden personeel liever dom

18 oktober 2001 - Werknemers, maar ook managers hebben geen benul van wat zich afspeelt in de directiekamer. Het topmanagement houdt ze liever dom.

 Lees verder...   Reageer
 

Vijf tips voor effectieve etnomarketing - focus niet op afkomst

18 oktober 2001 - De aanzienlijke koopkracht van etnische groeperingen wordt maar zelden goed benut, schrijft Mkbnet. Allochtonen worden ten onrechte vaak benaderd op basis van hun afkomst.

 Lees verder...   Reageer
 

Bedrijfsleven dumpt massaal consultants

18 oktober 2001 - De saneringsgolf in het bedrijfsleven raakt nu ook de consultants, beroepsgroep die jarenlang floreerde. Ze worden nu massaal gedumpt.

 Lees verder...   Reageer
 

Puntenslijpers en paperclips veroorzaken bedrijfsongevallen

18 oktober 2001 - Paperclips zorgden het afgelopen jaar voor 238 bedrijfsongevallen in Groot-Brittannië. Elastiekjes leiden tot maar liefst 402 ongelukken.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1495 1496 1497 1498 1508 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10