zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Saaie reisbranche doet werkzoekenden terugdeinzen

27 juni 2002 - Het lijkt allemaal zo mooi wuivende palmbomen en zonnige stranden. Helaas ziet de werkelijkheid er anders uit. Veel saai administratief werk en de dromen over verre landen blijven wat ze zijn: dromen.

 Lees verder...   Reageer
 

De firma list en bedrog actief op veilingsites

26 juni 2002 - Zwendel is een onuitroeibaar fenomeen. Ook de populaire veilingsites ontkomen er niet aan. De zwendelaars bedenken telkens nieuwe listen en lagen.

 Lees verder...   Reageer
 

Fiscaal gunstige spaarloonregeling op de helling

26 juni 2002 - Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het vrijwel zeker. De fiscaal gunstige spaarloonregeling gaat verdwijnen.

 Lees verder...   Reageer
 

Acht tips voor het inhuren van consultants

26 juni 2002 - Bent u ooit gedupeerd door een consultant of kreeg u niet de hulp die u verwachtte? Wij hebben acht tips voor het inhuren van consultants voor u verzameld.

 Lees verder...   Reageer
 

Invloed internet is beperkt

26 juni 2002 - In het rapport "E-cultuur. Een empirische verkenning" meldt het sociaal planbureau (CPB) dat internet zich als informatiebron nog lang niet kan meten met televisie en dagbladen.

 Lees verder...   Reageer
 

Luis in de pels laat weer van zich horen

24 juni 2002 - De luis in de pels van het Nederlandse bedrijfsleven, Pieter Lakeman, heeft weer iets nieuws bedacht: een prijs voor het slechtste jaarverslag!

 Lees verder...   Reageer
 

Verborgen leeftijdsdiscriminatie voor werkzoekenden

24 juni 2002 - Het Centrum voor werk en inkomen meldt dat werkzoekenden ouder dan veertig jaar er gemiddeld vijf keer zo lang over doen om een nieuwe baan te vinden dan jongere werkzoekenden.

 Lees verder...   Reageer
 

Prijs voor slechtste jaarverslag

22 juni 2002 - De Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie (SOBI) stelt een jaarlijkse prijs in voor het slechtste jaarverslag uit de 25 AEX-fondsen. Dat heeft de SOBI vrijdag bekendgemaakt.

 Lees verder...   Reageer
 

'Vertrouwen' nieuwe buzz-woord onder communicatiemanagers

22 juni 2002 - Grote bedrijven met stevige imago's konden zich jarenlang verheugen in een relatief groot vertrouwen van het publiek. Na affaires als Enron, KPNQwest en de vermeende zelfverrijking door topmanagers is dat vertrouwen niet langer vanzelfsprekend.

 Lees verder...   Reageer
 

Gezelligheid is goed voor de productiviteit

20 juni 2002 - Is een kille omgeving goed voor de productiviteit en voelen mensen zich lekker in grote kantoortuinen. Het antwoord is ondubbelzinnig "nee" volgens een Engels onderzoek.

 Lees verder...   Reageer
 

Hoe jaagt u klanten weg van uw website?

20 juni 2002 - Vindt u het allemaal een beetje te lastig al die bezoekers op uw website? Gaat de omzet door het dak? En stroom het geld met scheppen binnen? En wilt u het een ietsje pietsje rustiger aan doen?

 Lees verder...   2 reacties
 

Meer kansen voor vrouwen in familiebedrijven

20 juni 2002 - Het Engelse Barclays meldt in een opmerkelijk onderzoek dat de Engelse familiebedrijven het buitengewoon goed doen. Ze overleven langer in deze hectische tijden en bieden vrouwen betere kansen.

 Lees verder...   Reageer
 

Vier gouden reclametips

19 juni 2002 - Het marketingbudget van bedrijven moet niet lijden onder een recessie, vindt een meerderheid van de bezoekers en abonnees van Managersonline.nl. Maar om dat intern te verkopen is nog een hele klus. Freddy Heineken zei ooit: 'De helft van ons marketingbudget wordt niet effectief besteed, we weten alleen niet welke helft'.

 Lees verder...   Reageer
 

Tot welke 'logo lifestyle' behoort u?

19 juni 2002 - Het gedrag van consumenten is volgens marketingonderzoekers in te delen naar de merken waar ze zich goed bij voelen. Merken zijn helemaal niet passé, sterker nog er is sprake van een heuse 'logo lifestyle'.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1461 1462 1463 1464 1508 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10