zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nissan Mixim: from outer space

29 augustus 2007 - Nissan presenteert de opvallende conceptcar Mixim. De Nissan Mixim is elektrisch aangedreven op alle vier de wielen en daardoor geheel emissievrij. Volgens Nissan is de Mixim ontwikkeld voor de jonge generatie automobilisten die met computers en internet zijn opgegroeid.

 Lees verder...   Reageer
 

Peugeot 207 SW RC: sportief getinte station

29 augustus 2007 - De Peugeot 207 SW RC is een kleine stationwagon met een sportief tintje. Het model combineert diverse kenmerken van de sportieve 207 RC hatchback met de praktische eigenschappen van de 207 SW. Onder de motorkap ligt de bekende 175 pk sterke turbomotor uit de 207 RC en Mini Cooper S.
 Lees verder...   Reageer
 

Peugeot 308 Hybride HDi: superzuinige diesel

29 augustus 2007 - Peugeot presenteert de 308 Hybride HDi die nog voor 2010 op de markt zal komen. De 308 Hybride HDi combineert de kracht van de diesel- en de elektromotor en vertaalt dit in een gemiddeld verbruik van slechts 3,4 l/100 km en een CO2-uitstoot van 90 g/km. Dat is 38% minder dan een vergelijkbare 308 met gewone 2.0 HDi-motor!
 Lees verder...   Reageer
 

Compleet nieuwe Audi A4

29 augustus 2007 - Audi presenteert de compleet nieuwe Audi A4. Het model past geheel in de lijn met nieuwe Audi modellen en beschikt over moderne techniek en geavanceerde opties. De nieuwe Audi A4 is vanaf het begin leverbaar met vijf direct ingespoten motoren en moet volgens Audi zelf de sportiefste auto in zijn klasse zijn. De nieuwe A4 staat vanaf december bij de Audi-dealers.
 Lees verder...   Reageer
 

Mitsubishi Concept-cX: opvallende crossover

29 augustus 2007 - Mitsubishi heeft de Concept-cX onthuld, een kleine crossover. De Concept-cX houdt het midden tussen een SUV en een hatchback en kan dan ook zeker als een crossover worden gezien. Onder de motorkap ligt een zeer zuinige en schone 1.8 liter dieselmotor met aandrijving op alle vier de wielen.
 Lees verder...   Reageer
 

Maserati Quattroporte Sport GT S

28 augustus 2007 - Maserati presenteert de Quattroporte Sport GT S. Het model is een aanvulling op de reeds bestaande Quattroporte Sport GT en onderscheidt zich door een nog sportiever karakter. De Quattroporte Sport GT S heeft onder meer een sportiever onderstel, 20 inch lichtmetaal en diverse sportieve designkenmerken.
 Lees verder...   Reageer
 

De nieuwe Audi A4

28 augustus 2007 - Dit is de eerste foto van de nieuwe Audi A4. De foto zwerft inmiddels over het internet en Audi zal later vandaag de eerste officiële informatie naar buiten brengen. De nieuwe A4 debuteert op de IAA in Frankfurt en staat in december bij de dealers.
 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar XF

28 augustus 2007 - De Jaguar XF is een incarnatie van Jaguar´s nieuwe designtaal. De XF heeft een coupé-achtig lijnenspel, maar weet ondanks dat enorm veel interieurruimte te bieden. Jaguar levert de XF met een viertal krachtige motoren, met zeer moderne uitrustingsniveaus en met veel aandacht voor details. De XF combineert Jaguar´s klassieke lijnen met veel moderne kenmerken.
 Lees verder...   1 reactie
 

Peugeot 207 SW Outdoor: stoere uitstraling

27 augustus 2007 - De Peugeot 207 SW Outdoor is een stoere versie van de gewone 207 SW. Met diverse offroad-elementen als uitgeklopte wielkasten en plastic opzetstukken krijgt de 207 SW een SUV-achtige uitstraling. Peugeot doet met de 207 SW Outdoor mee in de trend van Cross-modellen zoals we die vooral van Volkswagen kennen.
 Lees verder...   Reageer
 

Dodge Journey: crossover MPV/SUV

27 augustus 2007 - Dodge presenteert de Journey, een combinatie van een SUV en een MPV. De nieuwe crossover van Dodge combineert veel interieurruimte met een stoer uiterlijk. We herkennen elementen van een SUV en een MPV in de Journey. Vanaf begin 2008 zal de Dodge Journey bij de dealers staan. Dodge levert twee benzinemotoren en een diesel.
 Lees verder...   Reageer
 

Ford Verve concept: Fiesta preview

23 augustus 2007 - Ford toont op de IAA in Frankfurt de Verve concept. Deze conceptcar geeft de richting aan die Ford de komende tijd op wil gaan. Het is een goed voorbeeld van hoe Ford het Kinetic Design op een compacte auto toe kan passen. Vooral de nieuwe Fiesta zal vermoedelijk trekjes van de Verve concept krijgen.
 Lees verder...   Reageer
 

Eerste schetsen nieuwe Ford Fiesta

22 augustus 2007 - Ford presenteert op de IAA een conceptversie van de nieuwe Fiesta. Het productiemodel komt pas in 2008 op de markt maar Ford wil ons alvast opwarmen. De fabrikant heeft met deze Fiesta conceptcar, de Kuga conceptcar en de gefacelifte Focus groot nieuws in Frankfurt.
 Lees verder...   Reageer
 

Opel Corsa Hybrid concept: hybride-diesel

22 augustus 2007 - Opel presenteert op de IAA in Frankfurt de Corsa Hybrid concept. Deze kleine hybride beschikt over een uitermate zuinige dieselmotor (1.3 CDTi) die genoegen neemt met een verbruik van 3,75 liter diesel per 100 km. Diverse brandstofbesparende voorzieningen hebben dit verbruik weten te realiseren.
 Lees verder...   Reageer
 

Kia Sportage ondergaat minimale facelift

22 augustus 2007 - De populaire Kia Sportage heeft een minimale facelift ondergaan. De Koreaanse SUV is van binnen en van buiten licht aangepast. Meest opvallend zijn de vernieuwde grille en de donkere koplampunits. Bovendien heeft Kia aan de techniek gesleuteld.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 319 320 321 322 324 volgende >
De meest belangrijke bedrijfsverzekeringen op een rijtje
Hoe werkt een laadpaal voor elektrische auto’s eigenlijk?
reacties
Emotionele gezondheid wordt nog te vaak vergeten door werkgevers (1) 
'Cybersecurity moet een schoolvak worden' (1) 
De vier belangrijkste betaaltrends om naar uit te kijken in 2020 (1) 
Meer productiviteit in minder tijd (2) 
Europese markt overspoeld met nepartikelen (2) 
Arbeidsmarkt onverminderd goed (1) 
Angst voor baanverlies leidt tot slapeloze nachten (1) 
top10
Vier HR-trends voor 2020
Diversiteit in Raad van Commissarissen neemt gestaag toe
Hoe kun je dít nu relativeren?!
Emotionele gezondheid wordt nog te vaak vergeten door werkgevers
Volop aandacht voor het menselijk kapitaal
Supply Chain 4. 0: Klantbeleving als doorslaggevende succesfactor
Toename personeelskosten leidt tot hogere zorgkosten
Vijf tips om afval te reduceren in productie
Interne datalekken grote zorg voor IT-leiders
Hoogste aantal nieuwe motorrijders sinds 2002
meer top 10