zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Populariteit CRM groeit

18 september 2002 - Steeds meer bedrijven doen aan Customer Relationship Management (CRM). Volgens een onderzoek van het vakblad ITcommercie en Magis Marktonderzoek registreert 66 procent van de Nederlandse bedrijven klantcontacten, en maakt deze gegevens voor alle medewerkers toegankelijk.

 Lees verder...   Reageer
 

Loyale klanten nodig? Bel uw klanten op voor een onderzoek!

17 september 2002 - Heel wonderlijk, maar handig om te weten: alleen het doen van een klanttevredenheidsonderzoek op zich is al voldoende om loyalere klanten te krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse wetenschappers Dholakia en Morwitz, zo bericht Harvard Business Review.

 Lees verder...   Reageer
 

Overspannenheid wordt niet minder door vakantie

17 september 2002 - Mensen die overspannen zijn (ook wel: burnout) voelen zich niet of nauwelijks beter nadat ze op vakantie zijn geweest. Dat blijkt uit een enquête onder 2731 personen met stress- of burnoutverschijnselen.

 Lees verder...   Reageer
 

Test: Hoe gezond eet u?

17 september 2002 - Gezond eten (en drinken) is een van de belangrijkste manieren om te zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Naast matig drinken, niet roken en voldoende bewegen natuurlijk.

 Lees verder...   3 reacties
 

24 uurs economie blijkt niet te bestaan

17 september 2002 - 24 uur per dag, zeven dagen in de week economische activiteit; dat voorspelden wetenschappers en andere zieners voor de Nederlandse samenleving. Uit de TNO Arbeidssituatie Survey blijkt dat het wel meevalt met de 24 uurs economie.

 Lees verder...   Reageer
 

Miljoenennota: de twaalf belangrijkste gevolgen voor werkgevers en werknemers

17 september 2002 - Het kabinet Balkenende zal in 2003 vele fiscale regelingen schrappen. Zo komt onder andere de lijfrenteaftrek en de fietsaftrek te vervallen. Dit heeft het kabinet bekendgemaakt bij de presentatie van de Rijksbegroting van 2003.

 Lees verder...   Reageer
 

Vier manieren om een verstoorde arbeidsrelatie te voorkomen

16 september 2002 - Een verstoorde arbeidsrelatie kan ontstaan als het prestatieniveau van een werknemer naar het idee van de werkgever te laag is. Maar zover hoeft het niet te komen, aldus een artikel in Management Rendement.

 Lees verder...   Reageer
 

Nederlandse managers geloven niet in thuiswerken

15 september 2002 - Veel Nederlandse managers twijfelen aan het nut van thuiswerken. Ze vragen zich af of thuis werken productiever is, iets wat tot dusver altijd werd beweerd.

 Lees verder...   Reageer
 

Nomineer uw assistente voor de verkiezing Secretaresse van het Jaar

15 september 2002 - Managers kunnen hun assistent(e) weer aanmelden voor de verkiezing Secretaresse van het Jaar. De verkiezing, die dit jaar voor de 18e keer door Manpower Uitzendorganisatie georganiseerd wordt, staat in het teken van de rol en toegevoegde waarde van de secretaresse bij leiderschap in tijden van economische teruggang.

 Lees verder...   Reageer
 

Drie succesfactoren van m-commerce

12 september 2002 - Met nieuwe toepassingen op mobiele telefoons (zoals i-Mode) valt prima geld te verdienen. De drie key succesfactoren voor 'm-commerce' zijn lokalisatie, personalisatie en beschikbaarheid.

 Lees verder...   Reageer
 

Vijf basisregels voor web-teksten

12 september 2002 - Aan teksten op websites worden heel andere eisen gesteld dan aan gedrukte teksten. Teksten op het web blijken op een andere manier gelezen te worden dan teksten die op papier zijn verschenen.

 Lees verder...   Reageer
 

Ondernemers zelfverzekerd over eigen bedrijf

12 september 2002 - Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf geloven in hun eigen bedrijf. Ze maken zich wel zorgen over de economie in het algemeen, maar zijn zeer optimistisch over het voortbestaan van hun eigen onderneming.

 Lees verder...   1 reactie
 

FNV gaat diep snijden in de eigen organisatie

12 september 2002 - 't Is net een bedrijf, de FNV. Na jarenlang op te grote voet te hebben geleefd en door tegenvallende beleggingen moet FNV Bondgenoten diep snijden in de eigen organisatie.

 Lees verder...   Reageer
 

Topmanagers bang voor imagobeschadiging

12 september 2002 - Aantijgingen van klanten en belangengroepen over de veiligheid van het product zijn het schrikbeeld van topmanagers in het bedrijfsleven. Bestuursvoorzitters vinden dat de grootste bedreiging voor de reputatie van het bedrijf.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1450 1451 1452 1453 1508 volgende >
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10