zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Vakantie wordt gezocht in baas zijn tijd

2 augustus 2010 - Nederlanders oriënteren zich op de reismarkt in de baas zijn tijd! Dit blijkt uit een onderzoek van reisorganisatie World Ticket Center. Er is onderzocht vanaf welke browser de klanten zich oriënteren op de online reismarkt en vanaf welke browser er daadwerkelijk vakanties worden geboekt.

Uit de onderzoeksresultaten komt naar voren dat er nog steeds veel wordt gezocht naar vakanties via de verouderde Internet Explorer 6 browser (IE6), maar juist wordt geboekt via nieuwe browsers als Firefox, Safari en Internet Explorer 7 en 8. "Het zoeken naar reizen via IE6 vindt vooral overdag op doordeweekse dagen plaats en het aantal online boekingen met name in de avonduren en in het weekend. Hieruit kunnen we opmaken dat werknemers hun vakantie uitzoeken in de baas zijn tijd, maar boeken in hun vrije tijd," aldus Marketing Manager Rémi Wouters. Bedrijfsapplicaties
"Veel websites worden niet meer ondersteund met de verouderde browser Internet Explorer 6 (IE6), denk aan Google, Youtube en Facebook. Het is algemeen bekend dat veel bedrijven nog altijd IE6 gebruiken, omdat de werking van veel bedrijfsapplicaties afhankelijk is van de browser. Er wordt naar ons idee flink onderschat hoeveel internetgebruikers nog surfen op internet via IE6, want maar liefst ongeveer zes procent van onze online klanten bezoekt onze website momenteel nog via de verouderde browser. We zien wel dat het afloopt. In het eerste kwartaal lag dit percentage nog rond de negen procent," aldus Marketing Manager Rémi Wouters." IE6 dateert uit 2001 en is inmiddels sterk verouderd, zowel qua beveiliging als op het gebied van functionaliteit. De schatting is dat volgend jaar bijna niemand meer gebruik maakt van de IE6 browser."

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Werknemers nemen bedrijfsgegevens mee op vakantie
 Vooral jongere is toe aan vakantie
 Vijf tips om toch op vakantie te durven
 Tien zomerse internetgevaren
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10