zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Elf tips om uw BlackBerry vakantieproof te maken

4 juni 2008 - De zomervakantie staat voor de deur, de reiskoffer wordt van zolder gehaald en het wordt tijd om de 'to-do' lijst op te maken voor uw vakantie. Vergeet dan vooral niet uw BlackBerry-smartphone zomerklaar te maken met deze elf tips van RIM. 

1. Kom in vorm


Met Ascendo Fitness op uw BlackBerry bent u straks helemaal in topvorm op vakantie en op het strand. Met deze fitness manager bepaalt u uw sportieve doelen, volgt u de resultaten van uw oefeningen en houd u uw vooruitgang bij via een gepersonaliseerde grafiek. Bovendien kunt u perfect bijhouden hoeveel calorieën u inneemt dankzij de uitgebreide database met meer dan 7.000 voedingswaarden. 

2. Sport in de buitenlucht

Sport u liever buiten de sportschool en heeft uw BlackBerry een ingebouwde GPS? Dan is Avec Allsports GPS de perfecte applicatie. Of u nu gaat wandelen, hardlopen, fietsen, skieën of snowboarden, met deze applicatie houdt u automatisch uw snelheid, afgelegde afstand en verbrande calorieën bij.

3. Organiseer uw reis
Met WorldMate Live op uw BlackBerry heeft u altijd de perfecte reisbegeleider bij u. Importeer vluchtinformatie, hotelreserveringen maar ook bijvoorbeeld de boeking van een gehuurde auto uit uw inbox en laat uw reisplannen automatisch door WorldMate berekenen. U kunt ook wereldtijden checken, vreemde valuta omrekenen naar euro en het actuele weer op uw bestemming raadplegen via de wereldkaart. In de betaalde versie krijgt u ook toegang tot vluchtinformatie zoals vertragingen of geannuleerde vluchten. 

4. Leer een andere taal

Gaat u naar het buitenland? Vergeet dan niet uw BEIKS-woordenboek te downloaden. Zo spreekt u altijd de juiste taal.

5. Navigeer moeiteloos
Gaat u de omgeving verkennen met de auto? Als u beschikt over een ingebouwde GPS in uw BlackBerry navigeert u overal moeiteloos naartoe. Bovendien beschikt u zo over duizenden ‘points of interest’, zodat u gemakkelijk winkels, restaurants, hotels en andere plaatsen kunt vinden. 

6. Houd het thuisfront in de gaten

Houd het thuisfront in de gaten met Mobiscope van SHAPE Services op uw BlackBerry. Met deze applicatie tovert u uw webcam om tot een echte beveiligingscamera voor thuis. Met uw BlackBerry maakt u contact met de webcam op uw computer en bekijkt u realtime de beelden. U kunt zelfs bewegingsdetectie instellen, zodat u automatisch bericht krijgt als uw webcam een beweging waarneemt.

7. Houd het nieuws bij
Geen televisie tijdens uw verblijf? Geen nood, met de RSS Reader van Piconews krijgt u altijd automatisch de laatste headlines. U stelt zelf in welke feeds en sites u wilt monitoren en het nieuws komt vanzelf naar u toe. 
 
8. Blijf in contact met vrienden en familie
Bent u een communicatie-verslaafde? Chatten doet u probleemloos via de ingebouwde BlackBerry Messenger, maar u kunt natuurlijk ook Google Talk of Yahoo Messenger downloaden. Voor Twitter, downloadt u TwitterBerry of TinyTwitter. U kunt ook uw Facebook-profiel en al uw contacten gewoon meenemen op reis dankzij de speciale Facebook-plugin voor BlackBerry. Met een BlackBerry® Pearl™ of BlackBerry® Curve™ plaatst u probleemloos foto’s op uw Facebook-pagina.

9. Laat uw werk thuis
Met uw BlackBerry bent u altijd bereikbaar op vakantie. Maar met slimme filters bepaalt u zelf welke boodschappen wel of niet in uw inbox terecht komen. Kies zelf op basis van afzender, onderwerp of prioriteit van de boodschap en u krijgt alleen nog e-mailberichten die echt belangrijk zijn. Kies voor opties/filteren van boodschappen in het menu van je mailbox. 

10. Ontspan
Zorg dat u een aantal van de volgende gratis spelletjes op uw BlackBerry download en u kunt altijd de tijd doden.

11. Houd het weer in Nederland in de gaten
Thuisblijver? Surf naar buienradar en kijk wanneer u de barbecue aan kunt steken! Ook leuk om vanuit het buitenland te checken hoe slecht - of goed - het weer hier is.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Microsoft gaat concurrentie aan met Blackberry
 BlackBerry bespaart tijd en verhoogt teamefficiëntie
 Mobiel werken steeds makkelijker
 Managers zijn verloren zonder BlackBerry
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10