zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Hybride werken, we zijn er klaar voor!

Zo Werkt Het lanceert nationale Hybride Werken campagne

31 mei 2021 - In 2020 maakte de wereld kennis met hybride werken: gedeeltelijk thuis, gedeeltelijk op locatie. Steeds meer bedrijven en werknemers zien de voordelen hiervan in, waaronder minder CO2-uitstoot, flexibiliteit, hogere productiviteit, minder reistijd én meer ontspannen, buiten de spits, reizen.

Zo Werkt Het; biedt organisaties vanaf nu de mogelijkheid om een plan te maken waarmee hybride werken behouden wordt binnen het bedrijf. 


Op www.zowerkthet.nl/hybride-werken is een speciale tool geïntroduceerd waarmee men met enkele simpele stappen langs alle aspecten komt die betrekking hebben op het hybride werken. Daarnaast deelt het platform informatie en tips en krijgt iedere deelnemende organisatie de mogelijkheid om kosteloos advies op maat te ontvangen. Om de positieve kant van het duurzame hybride werken extra te benadrukken organiseert Zo Werkt Het daarbij de nationale ‘Hybride Challenge Week’ van 14 juni tot en met 18 juni.

De voordelen van hybride werken
Corona heeft op iedereen invloed gehad maar creëerde ook een kans voor een productievere, duurzamere manier van werken. Hybride werken maakt mogelijk, verbindt en versnelt. Het is samen bepalen wanneer je waar werkt. Werken gaat steeds minder om de daadwerkelijke locatie en steeds meer om aanwezigheid op de juiste momenten waarop het wel nodig is. Zo maakt hybride werken plaats voor minder mobiliteitsproblemen, flexibele werkuren en voor velen meer werkgeluk. Een aantal van de voordelen concreet:
 
  • Geen of minder reistijd
  • Ontspannen aankomen op werk door spits te mijden
  • Minder files
  • Een schonere lucht door CO2-besparing
  • Efficiëntere meetings middels (digitale) vergaderingen
  • We zijn ons bewuster van het belang om samen te werken
  • Medewerkers werken 15 procent tot 45 procent productiever (Bron: Forbes)
Bij de afgelopen ‘Zo Werkt Het Award 2020’ campagne zag Zo Werkt Het dat steeds meer bedrijven zich voornemen om hybride werken ook na de corona-crisis als de norm te hanteren. Om organisaties hierbij te ondersteunen, biedt Zo Werkt Het hulp met het opstellen van een hybride werken plan. Op www.zowerkthet.nl kan elke organisatie in vijf overzichtelijke stappen zo’n persoonlijk hybride werken plan maken. Op deze manier zorgen bedrijven er samen voor dat we de voordelen van het nieuwe hybride werken waarborgen. Zo wordt hybride werken de toekomst. Het werkt echt!
 
Hybride Challenge Week 14 tot en met 18 juni
Van 14 tot en met 18 juni organiseert Zo Werkt Het de Hybride Challenge Week. In deze werkweek worden werkgevers én werknemers per dag meegenomen in de nieuwe manier van werken. Zo maken bedrijven op een laagdrempelige manier in korte tijd kennis met alle voordelen van hybride werken. Deze week biedt dagelijks inspirerende webinars met nieuwe inzichten voor o.a. een comfortabelere, duurzamere en vitalere manier van werken. Zo Werkt Het Hybride!
 In het kader van de campagne werkt Zo Werkt Het samen met verschillende partners en maakt iedere deelnemende organisatie kans op een mooie prijs, inclusief een op maat gemaakt mobiliteitsadvies. Voor meer handvatten en alle andere tips & tricks kunnen bedrijven gemakkelijk een gratis informatiepakket aanvragen.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Hybride werken een vast gegeven
 Hybride werken: zijn we er wel klaar voor?
 Hybride werken nieuwe norm voor beursgenoteerde bedrijven
 ‘Mensen zijn toe aan verandering’
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10