zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Vijf apps die die productiviteit stimuleren

Laat apps orde en structuur brengen

12 december 2019 - Managers die snel afgeleid, chaotisch en/of rommelig werken, hebben doorgaans baat bij orde en structuur. Ook via digitale wegen bestaan hier oplossingen voor. Daarom zet Tele2 Mobiel vijf productiviteit-stimulerende apps op een rijtje. 

ToDoist


De app ToDoist houdt alles voor u bij. Alle taken, werkzaamheden en afspraken kunnen eenvoudig in de app ingevoerd worden. Vervolgens is het aan ToDoist om u seintjes en reminders te geven, zodat u niet meer vergeet welke zaken nog open staan. In een helder overzicht wordt alles netjes weergegeven en u kunt zelfs ‘Karma-punten’ verdienen door taken te voltooien. De app is overigens verkrijgbaar voor de smartphone, computer én wearable. 

Donut Dog
Deze app is ervoor gemaakt om de gebruiker minder snel afgeleid te laten raken. Het idee is bevordering van de concentratie is de vorm van een passief spelletjes. Terwijl de gebruiker geconcentreerd aan het werken is, produceert de donut machine in de app verschillende donuts voor Focus, uw hond in het spel. En hiervoor zijn vervolgens ook punten te verdienen, dus hoe langer de telefoon ongebruikt blijft liggen, hoe meer donuts en punten, en hoe meer focus u zelf heeft op uw werk; dat is het idee. 

Trello
Deze app, die vooral bedoeld is als efficiënte project management tool, is handig om projecten te beheren. Aan de hand van een ‘board’ kunnen alle taken makkelijk toegevoegd worden. Vervolgens kunnen to do’s afgewerkt en gecheckt worden. Ook samenwerking gaat eenvoudig via Trello; waarbij anderen -net zoals bij social media- getagged kunnen worden, zodat zij snel op de hoogte zijn en makkelijk kunnen meekrijgen wat er gedaan moet worden.

Slack
De app is voornamelijk bedoeld om teamwork makkelijker te maken. Deze productiviteitstool stelt de gebruiker in staat om projecten te ordenen en bestanden te delen. Denk hierbij aan documenten, foto’s en video’s. Ook hier is de ‘tagfunctie’ aanwezig, zodat alle co-gebruikers op de hoogte kunnen worden gehouden van vorderingen. 

Any.do
Taken en projecten sneller succesvol afronden? De app Any.do kan hierbij helpen. Door deze app te gebruiken kan een kalender gemaakt worden van taken die je moet uitvoeren. Vervolgens stel u bij iedere taak een reminder in zodat u een seintje krijgt en de taak niet uit het oog verliest. 
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Drie populaire project management apps voor managers
 Vijf gratis anti-virus apps voor uw Android
 Drie handige chat-apps voor op kantoor
 Drie handige kantoorapps in 2019
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10