zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Ford Mustang Mach-E laadt als de brandweer

 

20 mei 2020 - Vaak vallen het stroomverbruik, de actieradius en de laadsnelheid van elektrische auto's in de praktijk vies tegen. Maar soms word je ook positief verrast. Althans, dat beweren ze bij Ford. Praktijktests tonen volgens de fabrikant aan dat de Ford Mustang Mach-E liefst 30 procent sneller snellaadt dan verwacht.
Je zou toch denken dat een serieus grote fabrikant als Ford wel een stel bovenmatig slimme computerboys en -girls moet kunnen vinden. Toch hebben praktijktests met de Ford Mustang-E aangetoond dat het accupakket sneller op te laden is dan de Ford-nerds hadden berekend. En niet een béétje sneller, maar 30 procent sneller.Mustang Mach-E doet 119 km in 10 minuten In de praktijk komt het erop neer dat je de elektrische Mustang maar 10 minuten aan een Ionity-snellader hoeft te hangen om 119 kilometer extra rijbereik te krijgen. Tenminste, als je een Mustang met het grootste accupakket (98,8 kW) en alleen achterwielaandrijving hebt. Bij een Ford Mustang Mach-E met dezelfde batterijcapaciteit en vierwielaandrijving levert 10 minuten aan de snellader een actieradius van 107 kilometer op.Had jij je zinnen gezet op de goedkoopste Mustang Mach-E van 49.925 euro? Dan moet je het doen met het standaardaccupakket (75,7 kWh). Daarbij levert 10 minuten snelladen 91 kilometer aan actieradius op (85 km met vierwielaandrijving).

In drie kwartier voor 80 procent vol Zo'n korte doch efficiënte laadsessie is vooral fijn als je onderweg twijfelt of het accupakket nog genoeg prik heeft om je op je bestemming te brengen. Begint je accu te piepen maar moet je duidelijk verder dan 100 kilometer rijden? Dan is het prettig om te weten dat het grootste accupakket in drie kwartier van tien tot tachtig procent van zijn capaciteit kan worden opgeladen. Bij de Mustang Mach-E met standaardbatterij duurt dat zelfs maar 38 minuten.Actieradius elektrische Ford Mustang Mach-E Overigens is het nog de vraag hoe vaak je met een Mustang Mach-E onderweg moet bijladen. Volgens de WLTP-cyclus kom je afhankelijk van het gekozen accupakket 450 tot 600 kilometer met een volledig opgeladen auto. Dus ook een retour Groningen - Utrecht moet geen probleem zijn. voor de volledig elektrische Mustang Zeker niet als je je netjes aan de maximumsnelheid houdt.Wanneer komt de Mustang Mach-E naar Nederland? IJs en corona dienende, worden de eerste volledig elektrische Mustangs Mach-E eind 2020 aan Nederlandse klanten afgeleverd. Overigens is de First Edition via voorintekening al uitverkocht.Kijk voor meer autonieuws en autotests op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

Laatste autonieuws

  Volkswagen Arteon Shooting Brake komt eraan
  Nieuwe BMW 4-serie neemt afstand van 3-serie
  Eindelijk elektrische BMW's: de iX3 en i4 komen eraan
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
[Infographic] Marketingmogelijkheden met beschikbare klantdata
Je e-mail marketingsoftware is gevuld met veel klantgegevens: ’kale’ gegevens waar je waarschijnlijk weinig oog voor hebt. Bekijk je data eens anders en ontdek dat er een wereld aan marketingmogelijkheden opengaat. Deze infographic van Spotler helpt je vast op weg.
Download de infographic
Lees verder
Zo geef je het kantoor een nieuwe look
reacties
Ruim helft Nederlanders heeft vriendschappelijke band met collega’s  (1) 
Uurtarief freelancers gestegen (1) 
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis (1) 
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten  (1) 
Weg met CV’s en brieven!  (1) 
Coaching in negen stappen (1) 
Aanbod commercieel vastgoed verder gedaald (1) 
top10
Diversiteit in coronatijd: acht tips voor managers
Werknemers stoppen massaal met het zoeken naar een nieuwe baan
Werkend Nederland minder productief door het thuiswerken, maar meer tevreden
Kort door de bocht coaching?
Zes lessen voor jonge leiders tijdens de coronacrisis
Driekwart twijfelt aan betrouwbaarheid online informatie over financiële producten
Voor driekwart van de finance professionals is datagedreven bedrijfsvoering een meerjarenplan
Cyberrisico’s voor Nederlandse thuiswerkers honderd keer zo groot tijdens coronacrisis
C-suite is zwakke schakel in Mobile Device Security
Adverteerders besteden in 2019 2,2 miljard euro aan digital advertising
meer top 10