zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

BMW Vision EfficientDynamics: X5 Diesel-hybride

22 februari 2008 - Met de presentatie van de BMW Vision EfficientDynamics conceptcar toont BMW ons een voorproefje van een X5 Hybride. De Mild ActiveHybrid technologie van BMW is in dit geval gecombineerd met een viercilinder dieselmotor, een nieuwe achttraps automaat en op het dak van de X5 zijn zelfs zonnecollectoren gemonteerd.
 Lees verder...   1 reactie
 

Audi A4 Avant: In alle opzichten gegroeid

20 februari 2008 - Dit is de compleet nieuwe Audi A4 Avant die in mei bij de dealers staat. De Audi A4 Avant is fors gegroeid en heeft vooral een flinke bagageruimte. Vanaf de marktintroductie levert Audi de A4 Avant met twee benzine- en twee TDI-motoren.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: Volvo XC60

20 februari 2008 - Dit zijn de eerste officiële beelden van de Volvo XC60. Volvo zet met de XC60 een eerste stap in het snelste groeiende segment ter wereld; dat van de compacte SUV. De Volvo XC60 wordt in eerste instantie leverbaar met een drietal motoren en een aantal innovatieve veiligheidssystemen. Vanaf dit najaar staat de Volvo XC60 bij de dealers.
 Lees verder...   Reageer
 

Eindelijk: Alfa Romeo 8C Spider

19 februari 2008 - Alfa Romeo heeft eindelijk de knoop doorgehakt en toont in Genève het productiemodel van de 8C Spider. Deze bloedmooie open versie van de al even schitterende 8C Competizione gaat nog dit jaar in productie. Onder de motorkap een 4.7 liter V8 met niet minder dan 450 pk aan vermogen.
 Lees verder...   Reageer
 

Alfa Romeo 159 op tal van punten verbeterd

19 februari 2008 - Alfa Romeo heeft de 159 opnieuw tegen het licht gehouden en sterk verbeterd. De 159 en 159 Sportwagon werden lichter gemaakt, hebben een verbeterd interieur gekregen en Alfa Romeo levert het model voortaan ook als Sport. De vernieuwde 159 staat vanaf deze zomer bij de dealers.
 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar XKR Portfolio Special Edition

19 februari 2008 - Met de 2009 Jaguar XKR Portfolio herhaalt Jaguar het recept van de succesvolle XKR Portfolio van vorig jaar. De sportauto zal leverbaar zijn als Coupé en als Convertible en wordt gebouwd in een gelimiteerde oplage. Zowel van binnen als van buiten onderscheidt de XKR Portfolio zich door enkele exclusieve en sportieve details.
 Lees verder...   Reageer
 

Wederom exclusieve Jaguar XJ Portfolio

19 februari 2008 - In een gelimiteerde oplage zal Jaguar wederom een XJ Portfolio op de markt brengen. Het Portfolio-label staat bij Jaguar synoniem voor zeer luxe aangeklede versies met een exclusief karakter. De Jaguar XJ Portfolio kenmerkt zich door tal van unieke opties en stylingdetails en is vanaf de zomer leverbaar.
 Lees verder...   Reageer
 

Peugeot 308 SW: Stationwagon op 308-basis

18 februari 2008 - Peugeot presenteert de 308 SW, de stationwagon-achtige variant op basis van de Peugeot 308. Het model onderscheidt zich door z´n hoge mate van flexibiliteit, een interieur met maximaal zeven zitplaatsen en een ongekende groot glazen panoramadak. Vanaf deze zomer staat de Peugeot 308 SW bij de dealers.
 Lees verder...   Reageer
 

Rolls-Royce Phantom Coupé: Rijders-Rolls

18 februari 2008 - Met de Rolls-Royce Phantom Coupé presenteert Rolls-Royce de vierde telg binnen de Phantom-familie. Volgens de Britse autofabrikant is deze Phantom Coupé ´the most driver-oriented model in the Phantom line´. Daarmee wil Rolls-Royce benadrukken dat de Phantom Coupé zich richt op de Rolls-Royce eigenaar die graag zelf achter het stuur kruipt.
 Lees verder...   Reageer
 

Renault Koleos: SUV met Japanse 4x4-kennis

11 februari 2008 - Renault treedt toe tot het segment van compacte SUV´s met de Renault Koleos. De Koleos is ontwikkeld in samenwerking met Nissan waardoor men van veel 4x4-kennis kon profiteren. Renault combineert de kenmerken van een 4x4 met het ruimte-aanbod van een compacte MPV en de rij-eigenschappen van een sedan.
 Lees verder...   Reageer
 

De nieuwe Honda Accord en Accord Tourer

11 februari 2008 - Honda onthult hierbij de nieuwe Accord en Accord Tourer. De compleet nieuwe Honda Accord heeft een dynamischer uitstraling wat zich ook in zijn rij-eigenschappen moet uitten. Bovendien heeft Honda de motoren van de Accord sterk verbeterd, de uitrusting naar een hoger plan getild en ook wat veiligheid betreft verbeteringen doorgevoerd.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Mercedes SL 63 en SL 65 AMG

8 februari 2008 - Na de gefacelifte Mercedes SL presenteert Mercedes-AMG nu de vernieuwde SL 63 en 65 AMG. De beide AMG-versies profiteren mee van de facelift die Mercedes voor de ´gewone´ SL heeft doorgevoerd. Tegelijkertijd debuteert er een automaat met dubbele koppeling voor de SL 63 AMG.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Ford Focus Coupé-Cabriolet onthuld

5 februari 2008 - Ford heeft de vernieuwde Focus Coupé-Cabriolet onthuld. Net als de hatchbacks, de Wagon en de Sedan is ook de vernieuwde Focus Coupé-Cabriolet voorzien van een vleugje Kinetic Design. Tegelijkertijd met deze facelift werd het interieur opgewaardeerd en heeft Ford de auto ook onderhuids verder verbeterd.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: Hummer H3T (pickup)

4 februari 2008 - De Hummer H3T betreedt een voor Hummer nieuw segment, namelijk dat van de pickup´s. Met de H3T vertaalt Hummer haar unieke stijl en legendarische terreincapaciteiten in een pickup. De H3T stamt duidelijk af van de H3-familie maar heeft een aantal opvallende meerwaarden. Vanaf eind 2008 is de Hummer H3T leverbaar.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 317 318 319 320 333 volgende >
advertorial
Stappenplan voor automatische e-mail campagnes
Door termen als triggers, leadscoring, notificaties, koppelingen, vullingsgraad zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van e-mail marketing automation. In dit white paper legt Spotler al die termen en de voordelen ervan uit. Inclusief handige woordenlijst.
Download het white paper
Lees verder
Hoe verzamel je met gewijzigd cookie beleid de juiste data?
reacties
Koffie halen kan bron van conflict zijn (1) 
Aandelen weer in de gunst  (1) 
Jongeren willen weer zeeman worden (1) 
Bestuurders willen vaker vergaderen zonder de baas erbij (1) 
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties (1) 
Speciaal bedrijfsuitje voor singles biedt kansen (1) 
Vergaderen kost 37 miljard per jaar (1) 
top10
Aantal DDoS aanvallen verdubbeld in eerste kwartaal
Hoge werkdruk bij grote organisaties zet klantervaring onder druk
De pandemie maakt persoonlijke moederdagcadeaus populair
Verbeter uw supplychain, verbeter uw klantervaring
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties
Werken op afstand is een katalysator voor productiviteit, efficiency en diversiteit
Beperkte laadinfrastructuur grootste zorg bij aanschaf elektrische auto
Een carrière in cybersecurity: vijf tips
FluBot-malware verspreidt zich snel door Europa
Ziekteverzuim eerste kwartaal 2021: licht dalende trend
meer top 10