zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Vernieuwde Mercedes SL 63 en SL 65 AMG

8 februari 2008 - Na de gefacelifte Mercedes SL presenteert Mercedes-AMG nu de vernieuwde SL 63 en 65 AMG. De beide AMG-versies profiteren mee van de facelift die Mercedes voor de ´gewone´ SL heeft doorgevoerd. Tegelijkertijd debuteert er een automaat met dubbele koppeling voor de SL 63 AMG.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Ford Focus Coupé-Cabriolet onthuld

5 februari 2008 - Ford heeft de vernieuwde Focus Coupé-Cabriolet onthuld. Net als de hatchbacks, de Wagon en de Sedan is ook de vernieuwde Focus Coupé-Cabriolet voorzien van een vleugje Kinetic Design. Tegelijkertijd met deze facelift werd het interieur opgewaardeerd en heeft Ford de auto ook onderhuids verder verbeterd.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: Hummer H3T (pickup)

4 februari 2008 - De Hummer H3T betreedt een voor Hummer nieuw segment, namelijk dat van de pickup´s. Met de H3T vertaalt Hummer haar unieke stijl en legendarische terreincapaciteiten in een pickup. De H3T stamt duidelijk af van de H3-familie maar heeft een aantal opvallende meerwaarden. Vanaf eind 2008 is de Hummer H3T leverbaar.
 Lees verder...   Reageer
 

Vernieuwde Mercedes SL: meer sportiviteit

31 januari 2008 - Mercedes presenteert een nieuwe generatie van de SL-klasse. De open sportauto heeft een grondige facelift ondergaan waarbij voornamelijk het front stevig werd aangepakt. Ook het interieur werd beetgepakt. Onderhuids zien we onder meer de komst van een nieuwe zescilindermotor in de vorm van de SL 280.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes CLC-klasse: nieuwe naam, nieuwe kans

27 januari 2008 - Mercedes presenteert de CLC, de opvolger van de C Sportcoupé. Het model is grondig gerestyled, voorzien van modernere techniek en moet een jonge doelgroep aan gaan spreken. Mercedes wil met de CLC de concurrentie aangaan met premium hatchbacks.
 Lees verder...   Reageer
 

Facelift Mercedes CLS: fine-tuning

18 januari 2008 - Mercedes heeft de vierdeurs coupé CLS op tal van punten bijgeschaafd. De facelift voor de CLS omvat tal van subtiele in- en exterieur wijzigingen en tevens is er een nieuw instapmodel; de CLS 280. Tegelijkertijd werd ook de CLS 63 AMG onder handen genomen.
 Lees verder...   1 reactie
 

BMW M3 Cabriolet: puur open rijplezier

16 januari 2008 - BMW opent opnieuw de aanval op Audi en Mercedes met de M3 Cabriolet. De open sportauto maakt gebruik van dezelfde 420 pk sterke V8 als in de M3 Coupé en M3 Sedan en weet daarmee in iets meer dan vijf seconden de magische 100 km/h grens te doorbreken. Nog voor de zomer staat de M3 Cabriolet bij de dealers.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes C 200 CDI FE: zuiniger & schoner

15 januari 2008 - Mercedes levert vanaf deze zomer de zuinige C 200 CDI FE. Het model is dankzij diverse aanpassingen zuiniger met diesel en bovendien schoner voor het milieu.
 Lees verder...   Reageer
 

Land Rover LRX: 4x4 met groen tintje

14 januari 2008 - Land Rover presenteert met de LRX Concept een voorbode voor een nieuwe modelvariant. De driedeurs conceptcar is modern vormgegeven en heeft dankzij een diesel-hybrideaandrijving een relatief schoon karakter. Met de LRX Concept gunt Land Rover ons een realistische blik in de toekomst.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: Saab 9-4X BioPower Concept

14 januari 2008 - Saab presenteert de 9-4X BioPower Concept, een voorbode voor een nieuwe crossover. De 9-4X BioPower Concept wordt aangedreven door een motor die ook op E85 loopt, is voorzien van innovatieve vierwielaandrijving en praktisch ingericht. Zijn design is typisch Scandinavisch.
 Lees verder...   Reageer
 

Fisker Karma: spannende vierdeurs hybride

15 januari 2008 - Met de Fisker Karma wordt bewezen dat milieuvriendelijk rijden ook leuk kan zijn. De spannend vormgegeven Karma is voorzien van een benzine- en elektromotor waarmee ook volledig emissievrij kan worden gereden. Aan luxe en comfort is bovendien geen enkel gebrek. Vanaf eind 2009 gaat de Fisker Karma in productie.
 Lees verder...   Reageer
 

Cadillac CTS Coupe Concept: CTS-coupé

14 januari 2008 - Cadillac onthulde in Detroit een coupé-variant van de CTS. Het betreft op dit moment nog een conceptcar, maar de kans is groot dat Cadillac de auto zal doorontwikkelen tot een productiemodel. De styling van de CTS Coupé Concept is opvallend, vooral door de relatief korte achterzijde.
 Lees verder...   Reageer
 

Lamborghini Ad Personam: volledig naar wens

11 januari 2008 - Lamborghini presenteert drie voorbeelden van haar personalisatieprogramma Ad Personam. Dit programma maakt het mogelijk voor de klant om zijn of haar Lamborghini geheel naar eigen smaak aan te kleden. Onder meer de kleuren voor het in- en exterieur kunnen naar wens van de klant worden ontwikkeld.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi TTS Coupé en TTS Roadster onthuld

10 januari 2008 - Audi presenteert de TTS Coupé en TTS Roadster, het nieuwe topmodel van de TT-range. Onder de motorkap heeft Audi een aangepaste versie van de 2.0 liter turbomotor gemonteerd. De motor levert in de TTS een vermogen van 272 pk wat garant staat voor een nog sportievere rij-ervaring. Het design van de TTS ademt uiteraard deze sportiviteit uit.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 305 306 307 308 320 volgende >
advertorial
6 stappen om leads te nurturen met e-mail marketing [white paper]
Je genereert leads met waardevolle content. Hoe zorg je dat deze leads warm worden, warm blijven en wél hot worden zodat de sales afdeling gesprekken kan voeren met beter gekwalificeerde leads? Spotler legt het in dit white paper stapsgewijs uit.
Download het white paper
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Personeelstekort in de horeca historisch hoog
Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste webhosting?
Zonnepanelen op kantoor; hoe zit dat financieel?
reacties
HR-professionals verwachten dat functie op de schop gaat (2) 
Evenement organiseren? Vijf onverwachte tips (1) 
'Ongezonde snack op netwerkborrel niet meer van deze tijd' (1) 
Nederland verkiest kerstgeschenk boven traditioneel kerstpakket (4) 
Land Rover Defender (2019) (1) 
NCD: SER-advies vrouwenquotum onverstandig (1) 
Nederland oordeelt: de ideale manager is een 40-jarige man (1) 
top10
Een vijfde keurt tattoos op kantoor af
HR-professionals verwachten dat functie op de schop gaat
Driekwart van Nederlanders verwacht geen salarisverhoging komend halfjaar
Drie populaire project management apps voor managers
Vijftien procent van de IT-beslissers vindt eigen cloudverbindingen onvoldoende beveiligd
Parkeervergunning in grote stad wordt steeds duurder
Genderdiversiteit ver te zoeken in de VC- en startupsector
Topmanagers ABN Amro, FrieslandCampina en Johnson & Johnson in finale Young Captain Award
Een derde van de technische vacatures pas na zes tot twaalf maanden vervuld
Bedrijven niet tevreden met eigen innovatieprestaties
meer top 10