zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Bitter is back: Bitter Vero

26 oktober 2007 - Met de presentatie van de Vero is de Duitse fabrikant Bitter back in business. De luxueuze sedan is gebaseerd op de Australische Holden Statesman, maar vooral uiterlijk compleet aangepast. Onder de motorkap ligt een 6.0 liter V8 die afkomstig is uit de Corvette. Het is de eerste nieuwe Bitter sinds 20 jaar.
 Lees verder...   Reageer
 

Lotus Elise SC: nieuw topmodel met 220 pk

24 oktober 2007 - Lotus breidt het gamma van de Elise uit met de Elise SC. Het model is de meest krachtige Elise die tot nu toe gebouwd is. Met een vermogen van 220 pk is de Elise SC sneller dan de Elise S en Elise R. Dat resulteert uiteraard in nog spannender prestaties!
 Lees verder...   Reageer
 

De nieuwe Audi A4: dynamiek

19 oktober 2007 - De nieuwe Audi A4 is sportiever, dynamischer en comfortabeler dan zijn voorganger. Audi gaat meer dan ooit de concurrentie doen opschrikken. De nieuwe A4 heeft alles in huis om wederom een verkooptopper te worden.
 Lees verder...   Reageer
 

BMW Concept 1-serie tii: compacte sportcoupé

24 oktober 2007 - BMW presenteert de Concept 1-serie tii, een moderne interpretatie van BMW´s compacte coupes. Met deze lichtgewicht versie van de 1-serie Coupé wil BMW laten zien hoe een supersportieve versie van dit model eruit kan komen te zien. Op dit moment is de 1-serie tii nog een conceptcar, maar de kans op productie lijkt zeer groot.
 Lees verder...   Reageer
 

Nissan GT-R: High-performance Japanner

24 oktober 2007 - Nissan presenteert na jaren van ontwikkeling een compleet nieuwe GT-R. De Nissan GT-R wordt aangedreven door een 480 pk sterke twin-turbo V6 die voor bloedstollende prestaties zorgt. Nissan heeft al haar kennis en expertise op autosportgebied verpakt in deze spectaculaire sportauto.
 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari 430 Scuderia: ? 281. 500,-

10 oktober 2007 - Ferrari heeft de Nederlandse prijs van de 430 Scuderia bekend gemaakt. De supersportieve variant van de F430 kost minimaal ? 281.500,- en is daarmee meer dan een halve ton duurder dan de F430 Coupé. Maar dan zijn er wel 510 paardenkrachten beschikbaar om voor bloedstollende prestaties te zorgen.
 Lees verder...   Reageer
 

Lexus LS 600h L: de perfectie nabij

5 oktober 2007 - Baanbrekende technologie en ultieme luxe zijn verenigd in de Lexus LS 600h. Vooral in de verlengde L-uitvoering worden de inzittenden getrakteerd op het hoogste comfort dat in een auto denkbaar is. Lexus claimt zelf dat men streeft naar perfectie, en met de nieuwe LS wordt die perfectie wel heel dicht benaderd.
 Lees verder...   Reageer
 

Milieuvriendelijke Toyota conceptcars in Tokyo

19 oktober 2007 - Toyota pakt groots uit op de Tokyo Motor Show. Met maar liefst acht concept cars en twaalf productiemodellen zal het Japanse merk één van de meest aanwezige fabrikanten zijn. Vooral de ?milieuvriendelijke? conceptcars zijn de moeite waard.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi A1 Metroproject quattro concept

18 oktober 2007 - Op de Tokyo Motor Show onthult Audi de A1 Metroproject quattro concept. De kleine conceptcar is de voorbode van de Audi A1 die eind 2009 in productie zal gaan. Met de A1 wil Audi de aanval openen op de Mini en de Fiat 500. De conceptcar die in Tokyo wordt gepresenteerd is voorzien van hybridetechniek.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Citroën C5 en C5 Break onthuld

18 oktober 2007 - Dit zijn de nieuwe Citroën C5 en C5 Break die begin 2008 leverbaar worden. Citroën slaat met de compleet nieuwe C5 een andere weg in. Zo zal de C5 voortaan ook leverbaar worden met stalen veren in plaats van veerbollen. Met drie benzine- en vier dieselmotoren moet de nieuwe C5 een zeer brede doelgroep aan gaan spreken.
 Lees verder...   Reageer
 

Eerste foto´s Nissan GT-R uitgelekt

17 oktober 2007 - De eerste officiele afbeeldingen van de Nissan GT-R zijn uitgelekt. De auto zal volgende week officieel worden gepresenteerd op de Tokyo Motor Show, maar twee Amerikaanse magazines hebben de foto´s inmiddels openbaar gemaakt. De 473 pk sterke Nissan GT-R is hiermee geen geheim meer.
 Lees verder...   Reageer
 

Lexus GS vernieuwd

15 oktober 2007 - De Lexus GS is op tal van punten vernieuwd. Zo is de GS 450h voortaan meer onderscheidend ten opzichte van de niet-hybride GS´en. Bovendien wordt de GS 430 vervangen door de GS 460 en is het onderstel voortaan dynamischer.
 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar facelift X-type

12 oktober 2007 - Jaguar heeft de X-type een facelift gegeven. De kleine Jaguar is zowel optisch als technisch weer wat opgefrist voor het modeljaar 2008.
 Lees verder...   Reageer
 

Subaru Legacy & Outback gewijzigd voor 2008

11 oktober 2007 - Subaru past de Legacy en Outback aan voor het modeljaar 2008. Voornaamste wijzigingen vinden we bij de motoren, waarbij een verlaging van het vermogen opvalt. Daarnaast zijn er wat wijzigingen in de uitrustingsniveaus.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 307 308 309 310 319 volgende >
advertorial
De éénjarige opleiding tot Qualified Bedrijfskundige
Leer bedrijfskundige kennis integraal toe passen in complexe en continu veranderende situaties. Een unieke opleiding waar aandacht is voor kennis, vaardigheden én jouw persoonlijke ontwikkeling! Start 29 oktober, download nu de brochure!
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Stuur je medewerkers veilig en voordelig de weg op
Belang van een goede werkgeversverklaring
Waar voldoet een goede website voor jouw bedrijf aan?
De juiste planning voor een feilloze bedrijfsverhuizing
reacties
Omzet van B2C e-commerce opnieuw groter aandeel van BBP (1) 
Hoe kunt u slaaptekort van uw medewerkers oplossen? (1) 
De klant is koning, maar is uw medewerker dat ook?  (1) 
Ultieme teambuilding: met het team op vakantie (1) 
HR-beslisser: starters met traineeship mogen meer verdienen dan starters zonder (1) 
De hoge werkdruk grootste probleem in organisaties (1) 
Luieroorlog lijkt voorbij (1) 
top10
Zeven tips voor sneller burn-out herstel (video)
Hoe weet u of iemand over de juiste mindset beschikt?
Het recept voor de ideale vacature
Duitse graadmeter: wereldwijde recessie zet door
Keuze tips voor de smartphone van de zaak
Verschil levensverwachting hoog- en laagopgeleid groeit
Bedrijven lopen talent mis door taalgebruik in vacatures
Digitale-competentiekloof schaadt internationale bedrijven
Kwart bedrijven ervaart personeelstekort
Helft Nederland overgestapt naar slimme meter
meer top 10