zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Cadillac CTS Sports Concept: CTS-V voorbode

29 oktober 2007 - Cadillac presenteert een voorbode voor de nieuwe CTS-V. Met het studiemodel CTS Sports Concept laat Cadillac op de SEMA tuningshow in Las Vegas zien hoe een sportieve variant van de CTS eruit kan komen te zien.
 Lees verder...   Reageer
 

Bitter is back: Bitter Vero

26 oktober 2007 - Met de presentatie van de Vero is de Duitse fabrikant Bitter back in business. De luxueuze sedan is gebaseerd op de Australische Holden Statesman, maar vooral uiterlijk compleet aangepast. Onder de motorkap ligt een 6.0 liter V8 die afkomstig is uit de Corvette. Het is de eerste nieuwe Bitter sinds 20 jaar.
 Lees verder...   Reageer
 

Lotus Elise SC: nieuw topmodel met 220 pk

24 oktober 2007 - Lotus breidt het gamma van de Elise uit met de Elise SC. Het model is de meest krachtige Elise die tot nu toe gebouwd is. Met een vermogen van 220 pk is de Elise SC sneller dan de Elise S en Elise R. Dat resulteert uiteraard in nog spannender prestaties!
 Lees verder...   Reageer
 

De nieuwe Audi A4: dynamiek

19 oktober 2007 - De nieuwe Audi A4 is sportiever, dynamischer en comfortabeler dan zijn voorganger. Audi gaat meer dan ooit de concurrentie doen opschrikken. De nieuwe A4 heeft alles in huis om wederom een verkooptopper te worden.
 Lees verder...   Reageer
 

BMW Concept 1-serie tii: compacte sportcoupé

24 oktober 2007 - BMW presenteert de Concept 1-serie tii, een moderne interpretatie van BMW´s compacte coupes. Met deze lichtgewicht versie van de 1-serie Coupé wil BMW laten zien hoe een supersportieve versie van dit model eruit kan komen te zien. Op dit moment is de 1-serie tii nog een conceptcar, maar de kans op productie lijkt zeer groot.
 Lees verder...   Reageer
 

Nissan GT-R: High-performance Japanner

24 oktober 2007 - Nissan presenteert na jaren van ontwikkeling een compleet nieuwe GT-R. De Nissan GT-R wordt aangedreven door een 480 pk sterke twin-turbo V6 die voor bloedstollende prestaties zorgt. Nissan heeft al haar kennis en expertise op autosportgebied verpakt in deze spectaculaire sportauto.
 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari 430 Scuderia: ? 281. 500,-

10 oktober 2007 - Ferrari heeft de Nederlandse prijs van de 430 Scuderia bekend gemaakt. De supersportieve variant van de F430 kost minimaal ? 281.500,- en is daarmee meer dan een halve ton duurder dan de F430 Coupé. Maar dan zijn er wel 510 paardenkrachten beschikbaar om voor bloedstollende prestaties te zorgen.
 Lees verder...   Reageer
 

Lexus LS 600h L: de perfectie nabij

5 oktober 2007 - Baanbrekende technologie en ultieme luxe zijn verenigd in de Lexus LS 600h. Vooral in de verlengde L-uitvoering worden de inzittenden getrakteerd op het hoogste comfort dat in een auto denkbaar is. Lexus claimt zelf dat men streeft naar perfectie, en met de nieuwe LS wordt die perfectie wel heel dicht benaderd.
 Lees verder...   Reageer
 

Milieuvriendelijke Toyota conceptcars in Tokyo

19 oktober 2007 - Toyota pakt groots uit op de Tokyo Motor Show. Met maar liefst acht concept cars en twaalf productiemodellen zal het Japanse merk één van de meest aanwezige fabrikanten zijn. Vooral de ?milieuvriendelijke? conceptcars zijn de moeite waard.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi A1 Metroproject quattro concept

18 oktober 2007 - Op de Tokyo Motor Show onthult Audi de A1 Metroproject quattro concept. De kleine conceptcar is de voorbode van de Audi A1 die eind 2009 in productie zal gaan. Met de A1 wil Audi de aanval openen op de Mini en de Fiat 500. De conceptcar die in Tokyo wordt gepresenteerd is voorzien van hybridetechniek.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Citroën C5 en C5 Break onthuld

18 oktober 2007 - Dit zijn de nieuwe Citroën C5 en C5 Break die begin 2008 leverbaar worden. Citroën slaat met de compleet nieuwe C5 een andere weg in. Zo zal de C5 voortaan ook leverbaar worden met stalen veren in plaats van veerbollen. Met drie benzine- en vier dieselmotoren moet de nieuwe C5 een zeer brede doelgroep aan gaan spreken.
 Lees verder...   Reageer
 

Eerste foto´s Nissan GT-R uitgelekt

17 oktober 2007 - De eerste officiele afbeeldingen van de Nissan GT-R zijn uitgelekt. De auto zal volgende week officieel worden gepresenteerd op de Tokyo Motor Show, maar twee Amerikaanse magazines hebben de foto´s inmiddels openbaar gemaakt. De 473 pk sterke Nissan GT-R is hiermee geen geheim meer.
 Lees verder...   Reageer
 

Lexus GS vernieuwd

15 oktober 2007 - De Lexus GS is op tal van punten vernieuwd. Zo is de GS 450h voortaan meer onderscheidend ten opzichte van de niet-hybride GS´en. Bovendien wordt de GS 430 vervangen door de GS 460 en is het onderstel voortaan dynamischer.
 Lees verder...   Reageer
 

Jaguar facelift X-type

12 oktober 2007 - Jaguar heeft de X-type een facelift gegeven. De kleine Jaguar is zowel optisch als technisch weer wat opgefrist voor het modeljaar 2008.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 308 309 310 311 320 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Hoe word ik meer zichtbaar en gewaardeerd? (1) 
Marketeers besteden video steeds meer uit (3) 
De Tesla-taxi's van Schiphol gaan in de verkoop (4) 
UPS bestelt 125 Tesla-trucks (1) 
Vijf eigenschappen van succesvolle CEO's (2) 
De cloud is nog ongrijpbaar voor veel senioren  (1) 
Wereldwijde faillissementen stijgen nog sneller dan verwacht (1) 
top10
Een op drie werkenden fantaseert weleens over collega
Werknemer niet enthousiast over nieuwe werkgever
40 procent vindt zijn/haar baan niet zinvol
Hé, zelfstandig ondernemer, waarom werk jij niet gewoon in loondienst?
Toenemend aantal zoekopdrachten naar banen in Polen vanuit Nederland
Vijf zegeningen van een burn-out
Ruim 50 procent wil ook lid van Koningshuis als designated survivor
De waarde van een post mortem onderzoek na een cyberaanval
Nederlandse werkgevers minder positief over werkgelegenheid
Klantervaring is belangrijker voor succesvolle supply chain dan lage kosten
meer top 10