zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Opel stimuleert rijden op aardgas

20 september 2007 - Opel gaat het rijden op aardgas (CNG) flink stimuleren. Bij de eerste vijftig klanten die een Opel Zafira CNG of Opel Combo CNG aanschaffen komt Opel gratis een thuisvulinstallatie plaatsen. Hiermee kan de klant voor de deur de Zafira of Combo CNG voltanken.
 Lees verder...   Reageer
 

Toyota Land Cruiser compleet vernieuwd

19 september 2007 - Toyota heeft de achtste generatie van de Toyota Land Cruiser onthuld. Het model - dat voorheen als Land Cruiser 100 door het leven ging - is compleet nieuw en vanaf heden enkel leverbaar met een V8 benzine- en V8 dieselmotor. Vanaf december staat de nieuwe Toyota Land Cruiser bij de dealers.
 Lees verder...   Reageer
 

Prinsjesdag: autorijden fors duurder

18 september 2007 - Onder het motto dat milieuvervuilend gedrag zwaarder moet worden belast, heeft het kabinet vandaag zeer impopulaire plannen gepresenteerd. Het rijden in schone auto?s wordt gestimuleerd, maar daar tegenover staat dat ?vuile? auto?s verder worden belast.
 Lees verder...   8 reacties
 

Designstudie: PGO P22 Concept

14 september 2007 - Naast de Cévennes en Speedster II werkt PGO aan een derde model. Op de IAA in Frankfurt presenteerde het Franse PGO een studiemodel voor een coupé. De conceptcar was geen rijdend exemplaar en puur bedoeld om de reacties van het publiek op het design te polsen.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi A4 2. 0 TDI e Concept: Zuinige TDI

13 september 2007 - Met de Audi A4 2.0 TDI e Concept presenteert Audi een zuinige en schone diesel. Het model is speciaal ontwikkeld om de uitstoot te verminderen en het verbruik van de auto te beperken. Met de A4 2.0 TDI e Concept heeft Audi een concurrent voor de Passat BlueMotion van Volkswagen.
 Lees verder...   Reageer
 

Teaser kleiner model Land Rover

13 september 2007 - Land Rover overhandigde ons in Frankfurt de teaser van een compleet nieuw model. Dit model zou nog onder de nieuwe Freelander in het gamma moeten komen. Vermoedelijk wordt de auto eerst als conceptcar gepresenteerd.
 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin viert succes met N400

12 september 2007 - Aston Martin presenteert de V8 Vantage N400. Met dit speciale model viert Aston Martin het succes dat de V8 Vantage N24 had in de 24 uur van de Nϋrburgring. De V8 Vantage N400 heeft meer vermogen en een nog sportiever onderstel.
 Lees verder...   Reageer
 

Bugatti komt met speciale Veyron

12 september 2007 - Ook Bugatti mengt zich in de strijd om aandacht. Het merk komt met een speciale versie van de Veyron 16.4 die de bijvoeging ?Pur Sang? mee krijgt.
 Lees verder...   Reageer
 

Daihatsu van de toekomst: HSC

12 september 2007 - De toekomst volgens Daihatsu. Het merk verschijnt op de IAA van Frankfurt met een studiemodel die nog schoner en zuiniger is dan de Cuore waarop hij gebaseerd is.
 Lees verder...   Reageer
 

Daihatsu OFC-1: Opvolger Copen?

12 september 2007 - Daihatsu introduceert in Frankfurt de OFC-1. Dit studiemodel laat zien hoe een toekomstige open sportwagen voor twee personen eruit kan zien.
 Lees verder...   Reageer
 

Kia Eco-cee´d: de groene Kia

12 september 2007 - Kia toont de natuurvriendelijke Eco-cee´d. Het model is ontworpen om het ?green-performance? potentieel van een standaardmodel te vergroten. Kia volgt met de Eco-cee´d de trend van zuinige en relatief schone dieselauto´s.
 Lees verder...   Reageer
 

Karmann-studie: Volkswagen Polo Cabriolet

12 september 2007 - Dakspecialist Karmann presenteert de Volkswagen Polo Cabrio. Het studiemodel moet aantonen dat het helemaal niet onmogelijk is om een auto uit de compacte klasse van een softtop te voorzien. Geheel tegen de heersende trend in is de Polo Cabrio dan ook voorzien van een dergelijke dakconstructie.
 Lees verder...   Reageer
 

Toyota presenteert iQ concept

11 september 2007 - Na VW springt ook Toyota in de markt van de kleine auto. De eerste levenstekenen van deze ambitie presenteert Toyota op de IAA met de iQ.
 Lees verder...   Reageer
 

Ford komt met ECOnetic modellen

11 september 2007 - Ford komt met een reeks milieubesparende modellen op de proppen onder de naam ECOnetic. Samen met de Ford Flexifuel modellen wil het merk laten zien dat ze goed met het milieu bezig zijn.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 306 307 308 309 315 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Verleid en behoud talent met een multifunctionele werkomgeving
reacties
Drie handige kantoorapps in 2019 (1) 
Tesla Model 3 met 4% bijtelling (3) 
Wintersporters laks met sneeuwkettingen (1) 
Waarom elk bedrijf straks een chief trust officer heeft (1) 
Niet het systeem, maar de mensen centraal (3) 
Korte autoritten vervangen door de fiets loont (1) 
Zwitserse superaccu op komst? (1) 
top10
Zo regisseer je het begin van jouw presentatie (video)
Drie op de tien werknemers ervaren informatieovervloed
Papieren data nog steeds onveilig
Vijf tips om te besparen op softwarelicenties
Drie handige kantoorapps in 2019
Internationale M&A-activiteiten voegen afgelopen anderhalf jaar al geen waarde meer toe
Politieke verschuivingen vergroten risico's Europees bedrijfsleven
ISDN2 verdwijnt: 50. 000 bedrijven uit de lucht
Tinder populairste dating app in Nederland
Helft millennials wil meer flexibiliteit in hun werk
meer top 10