zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Motorenreeks Toyota Corolla uitgebreid

1 april 2009 - De Toyota Corolla profiteert voortaan van twee nieuwe motoren: de zuinige 1.3 Stop & Start benzine en de fonkelnieuwe 1.4 D-4D-F diesel. Prijzen beginnen respectievelijk bij 19.250,- euro en 24.250,- euro.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijslijst van de nieuwe Mazda3

1 april 2009 - Mazda heeft de gehele prijslijst van de nieuwe Mazda3 Hatchback en Sedan vrijgegeven. De voordeligste staat op 200 euro na voor twintig mille in de showroom. De Sedan is in alle gevallen exact 500 euro duurder.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: nieuwe Mercedes-Benz E 63 AMG

1 april 2009 - Mercedes heeft het doek van de nieuwe E 63 AMG afgehaald. En dat doen ze op een officiële manier nog eens dunnetjes over tijdens de New York Motor Show. De specificaties waren reeds bekend: de 6.3 liter V8 levert 525 pk en 630 Nm.
 Lees verder...   Reageer
 

AutoRAI 2009: kopersbeurs of liefhebbersshow?

31 maart 2009 - Autominnend Nederland maakt zich op voor de AutoRAI. Een nieuw concept met meer auto?s dan ooit tevoren. Morgen gaat de beurs van start voor het grote publiek en vandaag mocht de journalistiek de innovatie van de AutoRAI proeven en beleven. Een blik op de AutoRAI van onze kant.
 Lees verder...   Reageer
 

Subaru presenteert de nieuwe Legacy

31 maart 2009 - Zie hier de nieuwe Subaru Legacy die vanaf volgend jaar in de showroom staat. Een nieuwe designtaal, grotere buitenmaten en een verfijnd motorenpallet moet zijn niet zo succesvolle voorganger doen vergeten.
 Lees verder...   Reageer
 

Murciélago LP 670-4 SuperVeloce geprijsd

28 maart 2009 - Meer dan vijf ton - 510.739 euro om precies te zijn - moet men neerleggen voor de Lamborghini Murciélago LP670-4 SuperVeloce. Exclusief belastingen welteverstaan. Inclusief zal dit in Nederland ongeveer een aanschafbedrag van 730.000 euro betekenen. Maar de klant krijgt waar voor z'n geld.
 Lees verder...   1 reactie
 

Ruim 320. 000,- euro voor GTC Speed

27 maart 2009 - Zonaanbiddende rijkaards opgelet! Bentley heeft de prijs van haar Continental GTC Speed bekend gemaakt. Deze zeer krachtige, snelle en luxe ´föhn´ wordt voor minimaal 320.725,- euro de showroomdrempel over gereden.
 Lees verder...   Reageer
 

Zie hier de Tesla S(edan)

27 maart 2009 - Dit is het tweede model van het Amerikaanse en ?groene? merk Tesla. De ?Model S? bewijst maar weer eens dat schoonheid en esthetiek heel goed samen kunnen gaan, terwijl prestaties daaraan niet ondergeschikt zijn. De orderboeken zijn reeds geopend en in 2011 start de productie.
 Lees verder...   2 reacties
 

Officieel: Volkswagen Golf GTD

27 maart 2009 - De eerdere berichtgeving over het debuut van de nieuwe Golf GTD tijdens de AMI in Leipzig is door Volkswagen bevestigd. Tegelijkertijd zijn alle specificaties en foto?s van deze Golf GT(I)-Diesel vrijgegeven.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen nieuwe Toyota Prius bekend gemaakt

26 maart 2009 - Toyota heeft de volledige prijslijst inclusief de uitvoeringen van de nieuwe Prius bekend gemaakt. De prijslijst start bij ? 24.990,- voor de Prius Comfort edition. Daarnaast levert Toyota het model in nog drie uitvoeringen. De uitrusting is zeer compleet.
 Lees verder...   Reageer
 

Zwart dak voor Volkswagen Eos

24 maart 2009 - Op de AutoRai die volgende week z'n deuren ontgrendeld beleeft de Volkswagen Black Style z'n Nederlandse debuut. Deze versie van de coupé-cabriolet is voorzien van een contrasterend zwart gespoten dak en donker getinte achterruiten. Volkswagen vraagt 295,- euro voor deze inspanningen.
 Lees verder...   1 reactie
 

Peugeot 308 CC: voor 32 mille de zomer in je bol

24 maart 2009 - Pas eind juni gaat het seizoen van zon, zee en boulevardcruising van start. Ruim voor het aanbreken hiervan zet Peugeot de nieuwe 308 CC in de showroom. In mei is het zover. Voor net geen 32 mille kunnen kopers alvast de zomersmaak te pakken krijgen.
 Lees verder...   Reageer
 

In detail: de nieuwe Toyota Verso (+ prijzen)

24 maart 2009 - Nog voor deze zomer staat de fonkelnieuwe Verso bij de dealer. Toyota?s nieuwe midi-MPV overtreft z?n voorganger op alle fronten. Hij is ruimer, praktischer en krachtiger. Voor net geen 25 mille is de voordeligste versie straks te bestellen.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi A4 Allroad in prijslijsten opgenomen

23 maart 2009 - Audi heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe A4 Allroad Quattro. De prijzen beginnen bij 51.850,- euro  voor de versie met 2.0 liter TDI-motor (170pk/350Nm). De levering start deze zomer.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 291 292 293 294 328 volgende >
advertorial
White paper: Segmentatie en profielverrijking in e-mail marketing
Je weet ongetwijfeld dat gesegmenteerde mailings beter aansluiten op je lezerspubliek en om die reden betere ratio’s scoren, maar waar moet je beginnen? Laat dit Spotler white paper je inspireren en op weg helpen.
Download het white paper
 
Lees verder
Geregistreerde Nederlandse elektrische auto's groeit alsmaar door
reacties
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg (1) 
Corona-klagen (1) 
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’  (2) 
(Wanneer) geven we elkaar weer een hand? (2) 
Digital nomad heeft behoefte aan persoonlijk contact met community (2) 
Autobezit voor Nederlanders nog belangrijker in coronatijden (1) 
Helft Nederlanders nog nooit overgestapt van autoverzekering (1) 
top10
Vier redenen waarom het nieuwe werken beter is
Werkend Nederland wil aan de leasefiets, fiscale regels en onwetendheid sta-in-de-weg
Skillspaspoort gaat cv vervangen
Werkende ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’
Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?
Onderzoek naar communicatie in crisistijd: laat vooral van u horen!
Respons jongeren op direct mail hoger dan oudere generaties
Vacaturetrend: op weg naar herstel
“Digitale les heeft positieve invloed op prestaties leerlingen”
Corona-klagen
meer top 10