zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Ford Mondeo ECOnetic krijgt A-label

14 oktober 2008 - Van de Ford Mondeo is er nu ook een ECOnetic variant verkrijgbaar. Door een aantal aanpassingen stoot de Mondeo ECOnetic 139 gram CO2 per kilometer uit. Hierdoor krijgt deze Mondeo een A-label toebedeeld.
 Lees verder...   Reageer
 

Wiesmann's gekko 'plakt' 20 jaar

14 oktober 2008 - Wiesmann bestaat 20 jaar en dat viert de Duitse sportwagenfabrikant door van elk model een ´20th Anniversity Edition´ uit te brengen. Van oudsher gebruikt het merk met het gekko-embleem al motoren van BMW. Ter ere van het jubileum stelde BMW de motor van de M3 CSL beschikbaar aan de Wiesmann Roadster MF3.
 Lees verder...   Reageer
 

Volvo lanceert ambitieus plan voor reductie CO2

9 oktober 2008 - Volvo wil de komende jaren de uitstoot van CO2 drastisch gaan verlagen. De Zweedse autofabrikant heeft een plan gelanceerd om binnen een paar jaar rond de 100 g/km te komen. In 2011 introduceert Volvo bovendien een micro-hybrid en een diesel hybride.
 Lees verder...   Reageer
 

Voordeelactie voor Alfa Romeo 159

9 oktober 2008 - Alfa Romeo brengt de 159 nog eens extra onder de aandacht bij de zakelijke rijder en lanceert de 159 met Businees Edition pakket. Voor een paar aantrekkelijke opties betaalt de koper niet ? 3.295,- maar ? 1.495,-. Een voordeel van ? 1.800,-.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Mazda3 Sedan debuteert in Los Angeles

9 oktober 2008 - Na een productiecyclus van vijf jaar vindt Mazda het tijd om de Mazda3 te vernieuwen. De Mazda3 Sedan wordt volgende maand tijdens de Los Angeles Motor Show officieel onthuld aan het wereldpubliek.
 Lees verder...   Reageer
 

In detail: Lexus IS 250C

6 oktober 2008 - Lexus heeft eindelijk weer een ?betaalbare? cabriolet in huis met de onlangs gepresenteerde IS 250C. De coupé-cabriolet bewandelt met z?n driedelige metalen kap dezelfde weg als de BMW 3-serie Cabrio. In combinatie met de bekende Lexus kwaliteit zouden de Duisters hun borst wellicht nat mogen maken.
 Lees verder...   Reageer
 

Alle details over Toyota's stadscruiser

8 oktober 2008 - Er is een groeiende vraag naar flexibele en compacte stadsauto's met een stoer uiterlijk die ook nog eens milieuverantwoordelijk moeten zijn. Vanaf het voorjaar van 2009 voldoet Toyota aan al die eisen met de nieuwe Urban Cruiser. Een mini-SUV met compacte buitenmaten en die toch plaats biedt aan vijf volwassen.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen Volkswagen Golf

6 oktober 2008 - Volkswagen heeft de nieuwe Golf IV in de prijslijsten van haar modellengamma opgenomen. Begin volgend jaar staat de nieuweling vanaf ? 17.790,- bij de Volkswagen-dealers. De koper beschikt dan over een 1.4 liter benzine met 80 pk. Op de prijzen van de Golf GTI moeten we nog even wachten.
 Lees verder...   1 reactie
 

Prijzen Renault Mégane vanaf 21. 500,- euro

6 oktober 2008 - Renault heeft de Mégane Hatchback en Coupé geprijsd. De prijslijst begint bij 21.500,- euro voor de 100 pk sterke Mégane Hatchback 1.6 liter benzine in Expression uitvoering. De driedeurs Mégane Coupé kost in alle motorvarianten 500,- euro meer ten opzicht van de vijfdeurs Mégane.
 Lees verder...   Reageer
 

Meer details Toyota Avensis (wagon)

2 oktober 2008 - Moesten we het tot voor kort doen met slechts één foto van de Toyota Avensis Wagon, op de Autosalon in Parijs is het model helemaal onthuld. Naast meer foto?s heeft het merk ook extra gegevens van de middenklasser bekend gemaakt.
 Lees verder...   Reageer
 

In detail: vernieuwde Skoda Octavia

1 oktober 2008 - De Skoda Octavia is alweer sinds 2004 ongewijzigd op de markt, zodoende vond Skoda het tijd voor een facelift. Opvallendste aan de facelift zijn natuurlijk de optische wijzigingen die vooral aan de voorkant tot uiting komen.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-Benz komt met S 320 CDI BlueEFFICIENCY

1 oktober 2008 - Tussen al het grote nieuws dat ons te wachten staat in Parijs, presenteert Mercedes-Benz nog de S 320 CDI BlueEFFICIENCY. Middels deze inmiddels bekende maatregelen heeft Das Haus het verbruik en de CO2-emissie van de toplimousine met 320 CDI-motor nog verder naar beneden kunnen brengen.
 Lees verder...   Reageer
 

Uitgelekt: de nieuwe Volkswagen Golf GTI

25 september 2008 - De eerste foto´s van de nieuwe Volkswagen Golf GTI circuleren over internet. Het voorlopige topmodel van de Golf-serie staat volgende week zij aan zij in Parijs met de zesde generatie van de bestseller. Details over het model zijn nog niet officieel bekend, maar de beelden spreken voor zich.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes S 600 Pullman: 6,5 meter luxe en veiligheid

23 september 2008 - Mercedes-Benz presenteert de S 600 Guard Pullman. Een mix van de S 600 Guard en de S 600 Pullman. Kortom, een gesterkte limousine met het protectieniveau van een gepantserd legervoertuig. Alleen het comfortniveau is bij de Guard Pullman velen malen hoger.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 291 292 293 294 315 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Verleid en behoud talent met een multifunctionele werkomgeving
reacties
Zeven seo factoren die óók in 2019 werken (1) 
Drie handige kantoorapps in 2019 (1) 
Tesla Model 3 met 4% bijtelling (3) 
Wintersporters laks met sneeuwkettingen (1) 
Waarom elk bedrijf straks een chief trust officer heeft (1) 
Niet het systeem, maar de mensen centraal (3) 
Korte autoritten vervangen door de fiets loont (1) 
top10
Zo regisseer je het begin van jouw presentatie (video)
Drie handige kantoorapps in 2019
Drie op de tien werknemers ervaren informatieovervloed
ISDN2 verdwijnt: 50. 000 bedrijven uit de lucht
Papieren data nog steeds onveilig
Vijf tips om te besparen op softwarelicenties
Internationale M&A-activiteiten voegen afgelopen anderhalf jaar al geen waarde meer toe
Politieke verschuivingen vergroten risico's Europees bedrijfsleven
Tinder populairste dating app in Nederland
Helft millennials wil meer flexibiliteit in hun werk
meer top 10