zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Kleine 170 mille voor 911 GT3

24 februari 2009 - De Porsche 911 GT3 kan per direct besteld worden tegen een prijs van 169.600,- euro. Deze verbeterde versie van de über-911 is hiermee zo'n 15 duizend euro duurder dan zijn voorganger. Voor de puristen met genoeg centen wellicht geen onoverbrugbaar bedrag.
 Lees verder...   1 reactie
 

Nog meer nieuws van Ford (Galaxy)

24 februari 2009 - Ford bestookt ons met persberichten. Na de S-Max met S-Pack is het nu de beurt aan de Galaxy. Die is voortaan ook leverbaar in het uitrustingniveau Titanium.
 Lees verder...   Reageer
 

S-Pack voor Ford S-Max

24 februari 2009 - Ford komt met een S-Pack voor de peoplecarrier S-Max. Het sportieve pakket is verkrijgbaar in combinatie met de 2.5T benzinemotor en de 2.2 TDCi motor. Op de aankomende AutoRai zal de S-Max met S-Pack voor het eerst te zien zijn.
 Lees verder...   Reageer
 

DRIVe-offensief van Volvo: 7 modellen

24 februari 2009 - Volvo lanceert een indrukwekkend aantal DRIVe-modellen. Na de C30, S40 en V50 zullen de Zweden ook de V70, S80, XC60 en XC70 gaan leveren als zuinige en schone DRIVe-varianten. De modellen beschikken allemaal over A- en B-labels en profiteren van diverse belastingvoordelen.
 Lees verder...   Reageer
 

Meer details Porsche Cayenne S Hybrid

23 februari 2009 - Porsche heeft meer details bekend gemaakt van de Cayenne hybride die in 2010 op de markt komt. De Cayenne S Hybrid levert volgens Porsche de prestaties van een V8 in combinatie met het verbruik van een viercilinder.
 Lees verder...   Reageer
 

Eerste officiële details van Audi TT RS

22 februari 2009 - Na de teasers van vorige week zijn nu de specificaties van de Audi TT RS vroegtijdig gelekt. Enkele foto´s waarop de snelste TT ooit voor het eerst in z´n geheel te bewonderen is ondersteunen de mooie cijfers.
 Lees verder...   Reageer
 

Maybach Zeppelin geprijsd

20 februari 2009 - Maybach heeft de prijzen bekend gemaakt van de exclusieve Zeppelin-varianten. Het was te verwachten dat er één bestellen geen goedkope aangelegenheid zou worden. De prijzen beginnen bij 406.000,- euro exclusief belastingen.
 Lees verder...   Reageer
 

Officiële details Rolls-Royce 200EX

20 februari 2009 - Na het onlangs lekken van de beelden heeft Rolls-Royce besloten de officiële details van de 200EX vrij te geven. Op de Autosalon van Genève zal deze voorbode van de RR4 schitteren voor het wereldpubliek. In 2010 kunnen we hem verwachten.
 Lees verder...   Reageer
 

Skoda Fabia Scout klaar voor productie

20 februari 2009 - Anderhalf jaar geleden presenteerde Skoda het studiemodel van de Fabia Scout, maar nu is ?ie dan eindelijk klaar voor productie. Het model zal worden onthuld tijdens de Autosalon van Genève en het derde model binnen de Scout-reeks worden.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit is de Alfa Romeo Mito GTA!

19 februari 2009 - Konden we gisteren al een tweetal schetsen tonen van het motorblok van de Alfa Romeo Mito GTA. Zie hier het complete plaatje! Eerder dan bedoeld, zoals zovaak.
 Lees verder...   Reageer
 

´Automatisch´ afscheid van Mazda3

19 februari 2009 - De nieuwe Mazda3 staat te popelen om deze zomer de markt te betreden. Maar niet voordat er op aantrekkelijk wijze afscheid wordt genomen van de huidige generatie. Met de speciale editie Kintaro, die standaard is voorzien van een automaat, wordt de Mazda3 uitgezwaaid.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe motoren voor Alfa 159

19 februari 2009 - In Genève zal Alfa Romeo ons verblijden met motorennieuws voor de 159. Namelijk een 200 pk sterke benzine en een nieuwe krachtige diesel zullen binnenkort het 159-gamma aanvullen. De foto´s van de nieuwkomers zijn inmiddels gelekt.
 Lees verder...   Reageer
 

Minimale facelift voor Rolls-Royce Phantom

16 februari 2009 - De Rolls-Royce Phantom en Phantom Extended Wheelbase hebben een aantal kleine wijzigingen ondergaan. Wanneer in het voorjaar de productie van deze 2009-modellen start zullen ze weer helemaal bij de tijd zijn. De diamant is weer fijngeslepen zullen we maar zeggen.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi A4 Allroad Quattro officieel onthuld

15 februari 2009 - Audi presenteert de A4 Allroad Quattro, een stoere en van meer bodemvrijheid voorziene variant op de A4 Avant. Met de A4 Allroad Quattro breidt Audi het segment van Allroad-modellen uit. Na de A6 is vanaf deze zomer ook de A4 leverbaar in een Allroad-trim.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 293 294 295 296 326 volgende >
Doorontwikkeling en zelfontplooiing blijft belangrijk, ook voor managers
reacties
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis (1) 
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten  (1) 
Weg met CV’s en brieven!  (1) 
Coaching in negen stappen (1) 
Aanbod commercieel vastgoed verder gedaald (1) 
Het beste van twee werelden: een ondernemerscultuur bouwen in uw organisatie (1) 
1,6 miljoen Nederlandse auto's rijden nog door op winterbanden (1) 
top10
Weg met CV’s en brieven!
Top vijf banen die meest in trek zijn bij sollicitanten
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis
Hoe thuiswerken intelligenter – en veiliger – wordt
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten
De impact van het coronavirus op het vak van Assistants
Sales, marketing en corona: licht aan het einde van de tunnel?
Vier adviezen die organisaties tijdens en na corona-crisis laten excelleren
Bedrijven in EMEA missen tools om waarde uit hun data te halen
IT-vacatures ondanks coronavirus nog steeds lastig in te vullen
meer top 10