zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

De nieuwe MINI Cabrio!

28 november 2008 - MINI maakt zich op voor de zomer van 2009 met de nieuwe MINI Cabrio. Hoewel z´n gedaante geen verrassing meer is, moest de auto nog wel officieel worden onthuld. Dat is nu gebeurd. Dit is de nieuwe MINI Cabrio die vanaf volgend voorjaar in de showrooms staat.
 Lees verder...   Reageer
 

Dit is de Saab 9-3x

26 november 2008 - Zie hier, de allereerste beelden van de Saab 9-3x. De auto is productieklaar, maar Saab had haar crossover liever nog even geheim gehouden. Tegenwoordig is het echter altijd oppassen wanneer je een productierijp model naar buiten stuurt voor een fotosessie.
 Lees verder...   Reageer
 

Scuderia Spider 16M: 360. 294,- euro

25 november 2008 - Van de Ferrari Scuderia Spider M16 worden slechts 499 exemplaren gebouwd. En exclusiviteit heeft zijn prijs. Het model, dat ter ere van Ferrari's 16de constructeurtitel in de Formule 1, wordt gebouwd moet minimaal 360.294 euro opbrengen. Een kleine ton meer dan de 'normale' Spider.
 Lees verder...   Reageer
 

Renault Mégane R26. R geprijsd

25 november 2008 - Menig een staat niet eens meer stil bij de Mégane III nu de vierde generatie is gepresenteerd. Toch hadden wij van Renault nog het prijskaartje van een ´oud´ model tegoed. Namelijk die van de radicale Mégane R26.R. Reden genoeg om nog een keer de Mégane III onder de aandacht te brengen.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: Mazda3 Hatchback

25 november 2008 - De Mazda3 Hatchback is officieel. In navolging van de Sedan presenteren de Japanners de vijfdeurs variant. Vanaf de marktintroductie zijn er vier motoren leverbaar; twee benzines en twee diesels.
 Lees verder...   Reageer
 

Bentley Driving Experience 'Power on Ice'?

25 november 2008 - In februari en maart volgend jaar organiseert Bentley weer een unieke en exclusieve driving experience. Op een Finse ijsvlakte, dichtbij de poolcirkel, kan een select gezelschap een aantal dagen de meer dan 500 Bentley Continental-pk's de vrije loop laten.
 Lees verder...   Reageer
 

Teaser: Volvo S60 Concept

24 november 2008 - Volvo voert de spanning omtrent de nieuwe Volvo S60 nogmaals op. Eerst kwam het Zweedse merk al met een afbeelding van de spectaculaire middenconsole, nu zien we voor de eerste keer een gedeelte van de buitenkant.
 Lees verder...   Reageer
 

Eindelijk officieel: dit is de Porsche Panamera

23 november 2008 - Porsche heeft de Panamera dan eindelijk officieel gemaakt. De openbaring stond eigenlijk later gepland, maar de Duitse automedia kon het niet nieuws niet langer voor zich houden en besloot ons mee te laten genieten.
 Lees verder...   Reageer
 

Meer details Porsche Cayenne Diesel bekend

20 november 2008 - Tot op heden was alleen bekend dat de Porsche Cayenne volgend voorjaar uitgerust zou worden met een dieselmotor. Het zou gaan om de 3.0 liter V6 TDI van Audi. Echter de specificaties van de eerste oliestoker van Porsche ontbraken nog. Dat behoort inmiddels ook tot de verleden tijd.
 Lees verder...   Reageer
 

Lamborghini Gallardo LP560-4 Spider: objectieve schoonheid

20 november 2008 - In navolging van de Lamborghni Gallardo LP560-4 presenteren de Italianen de dakloze Spider. De specificaties zijn gelijk aan die van de coupé. Kortom, met 560 pk en 540 Nm flaneren over de boulevards.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Lexus RX onthuld

20 november 2008 - Dit is de nieuwe Lexus RX. Qua design borduurt het voort op het huidige model met hier en daar wat stijlelementen van z?n grote broers, de GS en LS. Net als voorheen is de Lexus RX leverbaar in twee motorvarianten, als RX350 en de hybride RX450h. Vanaf februari volgend jaar start de marktintroductie.
 Lees verder...   Reageer
 

In detail: Infiniti G37 Cabriolet

20 november 2008 - Infiniti heeft in Los Angeles de Infiniti G37 Cabriolet onthuld. De cabrio van het Japanse luxemerk is gebaseerd op de G37 Coupé en moet de concurrentie aangaan met de gevestigde Europese orde. Met een luxe interieur, een onderscheidend design en het stalen klapdak opent Infiniti hiermee haar offensief.
 Lees verder...   Reageer
 

Verlengde Volvo S80 voor China

18 november 2008 - Na Audi presenteert ook Volvo een verlengde auto voor de Chinese markt. De nieuwe Volvo S80L is specifiek voor China ontwikkeld en wordt dan ook in het verre oosten gebouwd.
 Lees verder...   Reageer
 

Auto van het jaar 2009: Opel Insignia

17 november 2008 - Met slechts één punt verschil is de Opel Insignia gekozen tot Auto van het jaar 2009. De verkiezing was dit jaar spannender dan ooit en de Insignia (321 punten) wist maar net voor te blijven op de Ford Fiesta (320) die tweede werd en de Volkswagen Golf (223) die met bijna honderd punten minder op de derde plaats eindigde.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 293 294 295 296 320 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Marketeers besteden video steeds meer uit (3) 
De Tesla-taxi's van Schiphol gaan in de verkoop (4) 
UPS bestelt 125 Tesla-trucks (1) 
Vijf eigenschappen van succesvolle CEO's (2) 
De cloud is nog ongrijpbaar voor veel senioren  (1) 
Wereldwijde faillissementen stijgen nog sneller dan verwacht (1) 
De kater na carnaval: feestvierders nemen vrije dagen op  (1) 
top10
De top tien startups waar talent wil werken
Een op drie werkenden fantaseert weleens over collega
Werknemer niet enthousiast over nieuwe werkgever
40 procent vindt zijn/haar baan niet zinvol
Toenemend aantal zoekopdrachten naar banen in Polen vanuit Nederland
Zorgmedewerkers zien al twee jaar geen verbetering in ICT-voorzieningen
Ruim 50 procent wil ook lid van Koningshuis als designated survivor
De waarde van een post mortem onderzoek na een cyberaanval
Optimaliseer de software supply chain voor meer succes
Hé, zelfstandig ondernemer, waarom werk jij niet gewoon in loondienst?
meer top 10