zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Alle details over Toyota's stadscruiser

8 oktober 2008 - Er is een groeiende vraag naar flexibele en compacte stadsauto's met een stoer uiterlijk die ook nog eens milieuverantwoordelijk moeten zijn. Vanaf het voorjaar van 2009 voldoet Toyota aan al die eisen met de nieuwe Urban Cruiser. Een mini-SUV met compacte buitenmaten en die toch plaats biedt aan vijf volwassen.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen Volkswagen Golf

6 oktober 2008 - Volkswagen heeft de nieuwe Golf IV in de prijslijsten van haar modellengamma opgenomen. Begin volgend jaar staat de nieuweling vanaf ? 17.790,- bij de Volkswagen-dealers. De koper beschikt dan over een 1.4 liter benzine met 80 pk. Op de prijzen van de Golf GTI moeten we nog even wachten.
 Lees verder...   1 reactie
 

Prijzen Renault Mégane vanaf 21. 500,- euro

6 oktober 2008 - Renault heeft de Mégane Hatchback en Coupé geprijsd. De prijslijst begint bij 21.500,- euro voor de 100 pk sterke Mégane Hatchback 1.6 liter benzine in Expression uitvoering. De driedeurs Mégane Coupé kost in alle motorvarianten 500,- euro meer ten opzicht van de vijfdeurs Mégane.
 Lees verder...   Reageer
 

Meer details Toyota Avensis (wagon)

2 oktober 2008 - Moesten we het tot voor kort doen met slechts één foto van de Toyota Avensis Wagon, op de Autosalon in Parijs is het model helemaal onthuld. Naast meer foto?s heeft het merk ook extra gegevens van de middenklasser bekend gemaakt.
 Lees verder...   Reageer
 

In detail: vernieuwde Skoda Octavia

1 oktober 2008 - De Skoda Octavia is alweer sinds 2004 ongewijzigd op de markt, zodoende vond Skoda het tijd voor een facelift. Opvallendste aan de facelift zijn natuurlijk de optische wijzigingen die vooral aan de voorkant tot uiting komen.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-Benz komt met S 320 CDI BlueEFFICIENCY

1 oktober 2008 - Tussen al het grote nieuws dat ons te wachten staat in Parijs, presenteert Mercedes-Benz nog de S 320 CDI BlueEFFICIENCY. Middels deze inmiddels bekende maatregelen heeft Das Haus het verbruik en de CO2-emissie van de toplimousine met 320 CDI-motor nog verder naar beneden kunnen brengen.
 Lees verder...   Reageer
 

Uitgelekt: de nieuwe Volkswagen Golf GTI

25 september 2008 - De eerste foto´s van de nieuwe Volkswagen Golf GTI circuleren over internet. Het voorlopige topmodel van de Golf-serie staat volgende week zij aan zij in Parijs met de zesde generatie van de bestseller. Details over het model zijn nog niet officieel bekend, maar de beelden spreken voor zich.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes S 600 Pullman: 6,5 meter luxe en veiligheid

23 september 2008 - Mercedes-Benz presenteert de S 600 Guard Pullman. Een mix van de S 600 Guard en de S 600 Pullman. Kortom, een gesterkte limousine met het protectieniveau van een gepantserd legervoertuig. Alleen het comfortniveau is bij de Guard Pullman velen malen hoger.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijslijst Opel Insignia Sedan en Hatchback bekend

19 september 2008 - Opel heeft de prijzen van de meeste Insignia Sedan en Hatchback-uitvoeringen bekendgemaakt. Eind van het jaar staat hij voor minimaal ? 26.290,- bij de dealer.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe motoren voor Opel Insignia

19 september 2008 - Naast het officiële debuut van de Opel Insignia Sport Tourer in Parijs zal ook de ecoFLEX variant voor het eerst te zien zijn. Daarnaast worden er twee nieuwe motoren voor het Insignia-gamma gepresenteerd.
 Lees verder...   Reageer
 

S 400 BlueHYBRID eerste hybride van Mercedes

17 september 2008 - In de zomer van 2009 zal Mercedes-Benz haar eerste hybride ooit lanceren. Het betreft een S 400 BlueHYBRID die gebaseerd is op een S 350. Een 3.5 liter V6 met 279 pk in combinatie met een elektromotor van 20 pk zorgt voor de aandrijving.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi prijst vernieuwde A6-modellen

17 september 2008 - Audi heeft de prijzen van de vernieuwde A6 bekendgemaakt. De ´instapper´ met 170 sterke 2.0 liter TFSI motor is er vanaf ? 42.485,-. Mede dankzij Pro Line-, de Pro Line Business- en de Business Edition-uitvoeringen moet iedere klant zijn wensen kunnen invullen.
 Lees verder...   Reageer
 

Wat verandert er voor de automobilist?

16 september 2008 - De Miljoenennota bevat ook dit jaar weer opvallende zaken voor de automobilist. Veel aandacht gaat er uit naar zuinige en schone auto´s die er in alle gevallen wederom fors op vooruit gaan. De volgens de overheid tot slupers bestempelde modellen zullen het zwaar te verduren krijgen.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe motor voor Cadillac BLS

16 september 2008 - De Cadillac BLS krijgt voor modeljaar 2009 een nieuwe motor erbij. Het betreft een nieuwe 2.8 liter V6 met 280 pk. Deze motor vervangt de variant met 255 pk. Tevens doet vierwielaandrijving zijn introductie.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 293 294 295 296 317 volgende >
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Een zakelijke lening afsluiten bij de bank? Bereid u goed voor
Last van ongedierte in en rondom het bedrijfspand? Deze maatregelen kun je treffen!
reacties
Autovakantie: spannendste situaties en grootste irritaties (1) 
Wat leert Maarten van der Weijden ons over doelen stellen? (1) 
Tien excuses bij het aanhoren van klachten (2) 
Hoog tijd om aan de slag te gaan met het Klimaatakkoord (1) 
Vijf tips om customer feedback van vijfsterrenkwaliteit te krijgen (1) 
De kracht van stilte (1) 
Kan IT de populariteit van Virtual Reality bijhouden?  (2) 
top10
De top tien meest schaarse beroepen in Europa
Drie manieren om ‘bad hires’ te voorkomen
Nederlandse bedrijven minst flexibel in werktijden werknemer
De twintig populairste steden deze zomervakantie het populairste
Aantal nieuwe cao’s zeer laag
1,2 miljoen Nederlandse huizen slim beveiligd
De veranderingen op het werk van de afgelopen tien jaar
Te weinig loon voor één op de vijf werkenden
Explosieve toename Emotet malware
Kwaliteit bestuursverslag laat te wensen over
meer top 10