zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Renault Mégane R26. R geprijsd

25 november 2008 - Menig een staat niet eens meer stil bij de Mégane III nu de vierde generatie is gepresenteerd. Toch hadden wij van Renault nog het prijskaartje van een ´oud´ model tegoed. Namelijk die van de radicale Mégane R26.R. Reden genoeg om nog een keer de Mégane III onder de aandacht te brengen.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: Mazda3 Hatchback

25 november 2008 - De Mazda3 Hatchback is officieel. In navolging van de Sedan presenteren de Japanners de vijfdeurs variant. Vanaf de marktintroductie zijn er vier motoren leverbaar; twee benzines en twee diesels.
 Lees verder...   Reageer
 

Bentley Driving Experience 'Power on Ice'?

25 november 2008 - In februari en maart volgend jaar organiseert Bentley weer een unieke en exclusieve driving experience. Op een Finse ijsvlakte, dichtbij de poolcirkel, kan een select gezelschap een aantal dagen de meer dan 500 Bentley Continental-pk's de vrije loop laten.
 Lees verder...   Reageer
 

Teaser: Volvo S60 Concept

24 november 2008 - Volvo voert de spanning omtrent de nieuwe Volvo S60 nogmaals op. Eerst kwam het Zweedse merk al met een afbeelding van de spectaculaire middenconsole, nu zien we voor de eerste keer een gedeelte van de buitenkant.
 Lees verder...   Reageer
 

Eindelijk officieel: dit is de Porsche Panamera

23 november 2008 - Porsche heeft de Panamera dan eindelijk officieel gemaakt. De openbaring stond eigenlijk later gepland, maar de Duitse automedia kon het niet nieuws niet langer voor zich houden en besloot ons mee te laten genieten.
 Lees verder...   Reageer
 

Meer details Porsche Cayenne Diesel bekend

20 november 2008 - Tot op heden was alleen bekend dat de Porsche Cayenne volgend voorjaar uitgerust zou worden met een dieselmotor. Het zou gaan om de 3.0 liter V6 TDI van Audi. Echter de specificaties van de eerste oliestoker van Porsche ontbraken nog. Dat behoort inmiddels ook tot de verleden tijd.
 Lees verder...   Reageer
 

Lamborghini Gallardo LP560-4 Spider: objectieve schoonheid

20 november 2008 - In navolging van de Lamborghni Gallardo LP560-4 presenteren de Italianen de dakloze Spider. De specificaties zijn gelijk aan die van de coupé. Kortom, met 560 pk en 540 Nm flaneren over de boulevards.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Lexus RX onthuld

20 november 2008 - Dit is de nieuwe Lexus RX. Qua design borduurt het voort op het huidige model met hier en daar wat stijlelementen van z?n grote broers, de GS en LS. Net als voorheen is de Lexus RX leverbaar in twee motorvarianten, als RX350 en de hybride RX450h. Vanaf februari volgend jaar start de marktintroductie.
 Lees verder...   Reageer
 

In detail: Infiniti G37 Cabriolet

20 november 2008 - Infiniti heeft in Los Angeles de Infiniti G37 Cabriolet onthuld. De cabrio van het Japanse luxemerk is gebaseerd op de G37 Coupé en moet de concurrentie aangaan met de gevestigde Europese orde. Met een luxe interieur, een onderscheidend design en het stalen klapdak opent Infiniti hiermee haar offensief.
 Lees verder...   Reageer
 

Verlengde Volvo S80 voor China

18 november 2008 - Na Audi presenteert ook Volvo een verlengde auto voor de Chinese markt. De nieuwe Volvo S80L is specifiek voor China ontwikkeld en wordt dan ook in het verre oosten gebouwd.
 Lees verder...   Reageer
 

Auto van het jaar 2009: Opel Insignia

17 november 2008 - Met slechts één punt verschil is de Opel Insignia gekozen tot Auto van het jaar 2009. De verkiezing was dit jaar spannender dan ooit en de Insignia (321 punten) wist maar net voor te blijven op de Ford Fiesta (320) die tweede werd en de Volkswagen Golf (223) die met bijna honderd punten minder op de derde plaats eindigde.
 Lees verder...   Reageer
 

S3 ook verkrijgbaar met S tronic

17 november 2008 - De Audi S3 en S3 Sportback zijn voortaan ook met zeventraps S tronic automatische transmissie verkrijgbaar. Hiermee komt de sportiviteit van de S3-modellen nog beter tot z´n recht met snellere verzetwisselingen en betere acceleratiecijfers.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijs Alfa 8C Spider bekend

14 november 2008 - Vol trots meldt Alfa Romeo dat volgend jaar maart de productie start van de bloedmooie Alfa Romeo 8C Spider. En wie zijn wij om dit heuglijke nieuws niet te melden. Nog interessanter is de prijs van de bolide, die nu al door Alfa tot 'nieuwe klassieker' is gebombardeerd. Elk van de maximaal 500 exemplaren moet 315.000 euro kosten, waarvan er vijftien naar ons land komen.
 Lees verder...   Reageer
 

Eerste Opel CNG Turbo een feit

14 november 2008 - Opel presenteert de Zafira CNG Turbo, het eerste aardgasmodel (Compressed Natural Gas) van het merk dat wordt voortgestuwd door een turbomotor. De Zafira CNG Turbo vergroot daarmee niet alleen het ruime aanbod aan aardgasmodellen die het merk momenteel aanbiedt, maar ook het geleverde motorvermogen.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 290 291 292 293 317 volgende >
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Is uw volgende zakelijke leaseauto een Tesla?
reacties
Record aan kwetsbaarheden zorgt voor meer innovatie in cybersecurity (1) 
HR heeft nauwelijks invloed op de scholingsintentie van medewerkers (1) 
Werknemer neemt vrij voor ziek huisdier (1) 
Werven van nieuwe medewerker kost meer dan 4. 000 euro per persoon (1) 
Krapte arbeidsmarkt neemt verder toe (2) 
Aanhoudend tekort aan technici stagneert groei organisaties (1) 
Porsche 911 Speedster heeft een prijs (1) 
top10
Tja, je kunt natuurlijk alles wel relativeren!
Krapte arbeidsmarkt neemt verder toe
Slecht functionerende collega’s grootste stoorzender op het werk
Vijf technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen
HR heeft nauwelijks invloed op de scholingsintentie van medewerkers
Tempo Team, KPN en Pathé genomineerd voor Email Awards 2019
Aanhoudend tekort aan technici stagneert groei organisaties
In Nederland solliciteren vooral flexibele, leergierige en nauwkeurige mensen
Rijksoverheid heeft informatiebeveiliging en IT-beheer nog niet op orde
'Flexibele workforce heeft onvoldoende kennis en vaardigheden in huis'
meer top 10