zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijzen vernieuwde Toyota RAV4

14 februari 2009 - De Toyota RAV4 heeft een uitgebreide facelift ondergaan. Die is aan de buitenzijde nauwelijks te zien, maar onderhuids veranderde het nodige. Inmiddels zijn de prijzen van de vernieuwde Toyota RAV4 bekend gemaakt.
 Lees verder...   Reageer
 

Eindelijk officieel: de BMW 5-serie GT (Concept)

13 februari 2009 - Hier is ?ie dan eindelijk. De veelbesproken BMW 5-serie GT. Het betreft nog een conceptcar die tijdens de Autosalon van Genève zijn debuut beleeft, maar reken erop dat het productiemodel hiervan niet veel zal afwijken. Bovendien bevat de Gran Turismo veel kenmerken van de nieuwe generatie 5-serie.
 Lees verder...   Reageer
 

Volvo V70 en S80 Limited Edition

13 februari 2009 - Volvo introduceert een zeer scherp geprijsde Limited Edition voor de V70 en S80. De Limited Edition´s zijn rijk uitgerust en bovendien ook nog eens goedkoper. Een win-win situatie.
 Lees verder...   Reageer
 

Porsche prijst Panamera

13 februari 2009 - Porsche heeft berekend wat de Panamera in Nederland moet gaan kosten. Vanaf aankomende zomer staat de voordeligste versie, de Panamera S met 400 pk, voor minimaal 137.500,- euro bij de dealer.
 Lees verder...   Reageer
 

Facelift maakt Mazda CX-7 lekker agressief

12 februari 2009 - De Mazda CX-7 heeft een visueel grondige facelift ondergaan. Voornamelijk het vernieuwde front springt direct in het oog. Maar ook aan de achterzijde, binnenin en onderhuids werd de crossover van Mazda beetgepakt.
 Lees verder...   Reageer
 

Dagelijks racemonster: Gumpert Apollo Speed

12 februari 2009 - Zie hier de eerste afbeelding van de Gumpert Apollo Speed. De extra toevoeging aan de typeaanduiding staat garant voor nog meer snelheid. De ?Formule 1-wagen voor op de openbare weg?, zoals Gumpert deze noemt, beleeft zijn debuut tijdens de Autosalon van Genève.
 Lees verder...   Reageer
 

Porsche onthult interieur en prestaties Panamera

12 februari 2009 - We hebben lange tijd moeten wachten totdat we eindelijk eens in de Panamera konden kijken. Porsche heeft de eerste foto?s en video?s reeds vrijgegeven, maar de grote vraag bleef hoe het interieur eruit komt te zien. Die vraag is nu beantwoord. Porsche laat ons een blik werpen op het interieur en geeft tegelijkertijd de prestaties vrij.
 Lees verder...   Reageer
 

Maybach Zeppelin: een beetje vreemd, maar wel lekker

11 februari 2009 - Indien elk model in het gamma volledig naar wens is samen te stellen en dus uniek de fabriek verlaat, waarom lanceer je dan een uniek model die vervolgens ook weer naar hartenlust op smaak te brengen is. Volgen jullie het nog? Wij niet meer, maar Maybach doet het. Een beetje vreemd, maar wel lekker!
 Lees verder...   Reageer
 

Audi prijst de A5 Cabriolet

11 februari 2009 - Vanaf mei staat de nieuwe Audi A5 Cabriolet bij de dealers met een vanafprijs van ? 52.750,-. Voor dat geld gaan eigenaren lachend de zomer tegemoet in een vierzits cabriolet met 211 pk onder hun rechtervoet.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel wereldkundig: Saab 9-3X

11 februari 2009 - Speciaal voor Saab-kopers die niet kunnen kiezen tussen een 9-3 SportEstate of een 9-4X is hier de nieuwe 9-3X. De crossover van de Zweden mengt de bruikbaarheid van een stationwagon met de avontuurlijke (uiterlijke) kenmerken van een SUV. Tijdens de Autosalon van Genève zal de Saab 9-3X zijn werelddebuut beleven.
 Lees verder...   Reageer
 

Officieel: Seat Exeo ST

10 februari 2009 - Seat heeft de stationvariant van de Exeo - genaamd ST - officieel gemaakt. Op de iets andere lijnvoering, de langere lengte en kofferruimte na, is de Exeo ST identiek aan de sedan. Vanaf deze zomer staat het model bij de vaderlandse dealers.
 Lees verder...   Reageer
 

MINI Cabrio JCW maakt open rijden nog intenser

10 februari 2009 - MINI presenteert de nieuwe MINI John Cooper Works Cabrio. Deze compacte cabriokrachtpatser biedt dubbele pret door de circuitgenen van het John Cooper Works (JCW) label te combineren met de fun van open MINI rijden.
 Lees verder...   Reageer
 

Hyundai onthult HED-6 Concept in Genève

9 februari 2009 - Op de Autosalon van Genève onthult Hyundai deze HED-6 Conceptcar. De auto geeft ons een voorproefje van het design van Hyundai?s nieuwe compacte SUV?s. Concreet gesteld; dit is een voorbode van de nieuwe Tucson.
 Lees verder...   Reageer
 

Seat presenteert vernieuwde Leon (FR)

6 februari 2009 - In Genève onthult Seat het vernieuwde Leon-gamma. Als voorproefje op de gefacelifte modellen toont Seat ons nu alvast de vernieuwde Leon FR. Bovendien geven de Spanjaarden de nodige details vrij over de vernieuwingen die ook voor de rest van het Leon-gamma gelden.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 294 295 296 297 326 volgende >
Doorontwikkeling en zelfontplooiing blijft belangrijk, ook voor managers
reacties
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis (1) 
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten  (1) 
Weg met CV’s en brieven!  (1) 
Coaching in negen stappen (1) 
Aanbod commercieel vastgoed verder gedaald (1) 
Het beste van twee werelden: een ondernemerscultuur bouwen in uw organisatie (1) 
1,6 miljoen Nederlandse auto's rijden nog door op winterbanden (1) 
top10
Weg met CV’s en brieven!
Top vijf banen die meest in trek zijn bij sollicitanten
Twee op de vijf Nederlanders werken tijdens coronacrisis voor het eerst vanuit huis
Hoe thuiswerken intelligenter – en veiliger – wordt
Dé L&D uitdaging voor HR: professionals weten niet meer wat ze moeten weten
De impact van het coronavirus op het vak van Assistants
Sales, marketing en corona: licht aan het einde van de tunnel?
Vier adviezen die organisaties tijdens en na corona-crisis laten excelleren
Bedrijven in EMEA missen tools om waarde uit hun data te halen
IT-vacatures ondanks coronavirus nog steeds lastig in te vullen
meer top 10