zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Kantoorruimte in Londen bijna vier keer duurder dan in Amsterdam

29 maart 2002 - London is nog steeds de duurste stad ter wereld als het om kantoorhuren gaat. Een vierkante meter kantoorruimte kost in de Britse hoofdstad € 1.728 per jaar, bijna vier keer zoveel als in Amsterdam.

 Lees verder...   Reageer
 

Nederlanders leven boven hun stand door komst Euro

28 maart 2002 - Banken constateren dat meer klanten op hun kredietlimiet stuiten. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) stond Nederland in januari van dit jaar voor 5,41 miljard in het rood.

 Lees verder...   Reageer
 

Kamers van Koophandel mogen door op ingeslagen weg

28 maart 2002 - Staatssecretaris Ybema (Economische Zaken) is niet van plan grondig te sleutelen aan de Kamers van Koophandel. Dat heeft hij woensdag aan de Tweede Kamer gemeld. Ybema meent dat de Kamers flink beter functioneren dan voorheen en dat er slechts enkele knelpunten zijn.

 Lees verder...   Reageer
 

CPB: VVD-programma beste voor economische groei

28 maart 2002 - Van alle verkiezingsprogramma's legt dat van de VVD de beste basis voor blijvende economische groei. Het voorgenomen beleid van de PvdA leidt daarentegen tot meer koopkracht in de komende vier jaar.

 Lees verder...   Reageer
 

Bedrijven ruilen direct marketing in voor email marketing

28 maart 2002 - Volgens het onderzoeksbureau Gartner ruilen steeds meer bedrijven direct marketing in voor emailmarketing. Volgens het bureau zit is direct mail op zijn retour.

 Lees verder...   3 reacties
 

Voetbaltrainers schieten in de stress van sponsors

28 maart 2002 - Een kwart van de trainers in het betaald voetbal schiet in de stress van sponsors en clubbesturen. Volgens de voetbaltrainers hebben zij veel te hoge verwachtingen van hun clubs.

 Lees verder...   Reageer
 

Doe de test: hoe lost u problemen op?

26 maart 2002 - Bent u een generator, een ideevormer, een perfectionist of meer een uitvoerder bij het oplossen van problemen. U komt er achter door een speciaal ontwikkelde test in te vullen.

 Lees verder...   1 reactie
 

'Motiveren van medewerkers werkt averechts'

26 maart 2002 - Managers die hun medewerkers willen motiveren bereiken een averechts effect. Hoe harder ze duwen hoe minder beweging er lijkt te zijn.

 Lees verder...   Reageer
 

Moeilijke tijden voor headhunters

26 maart 2002 - Headhunters maken moeilijke tijden door. Alleen de grote werving- en selectiebureaus weten het hoofd boven water te houden.

 Lees verder...   Reageer
 

Consumentenvertrouwen laagste sinds vijf jaar

26 maart 2002 - De koopbereidheid van consumenten is in maart uitgekomen op het laagste niveau sinds december 1996. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 Lees verder...   Reageer
 

Geen overheidscommissaris meer bij KPN

25 maart 2002 - De Nederlandse staat zal bij de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering van KPN in mei afstand doen van zijn recht om drie van de negen commissarissen bij het telecombedrijf te benoemen. Dit heeft een woordvoerder van KPN bevestigd tegenover NRC Handelsblad.

 Lees verder...   Reageer
 

Marketingtrends in 2002: meer communicatie en emotie

25 maart 2002 - 2002 brengt op het gebied van marketing weinig revolutionaire vernieuwingen. Meer communicatie met afnemers en meer emotie, dat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de nabije toekomst.

 Lees verder...   Reageer
 

Succesvolle direct emailings in vijf stappen

24 maart 2002 - E-mail is goedkoop, relatief eenvoudig in te zetten en levert doorgaans een hoger rendement op. Dat blijkt uit onderzoek van VODW Marketing.

 Lees verder...   Reageer
 

'Aantal familiebedrijven halveert komende tien jaar'

24 maart 2002 - Het aantal bedrijven dat in handen is van een familie zal in tien jaar tijd halveren. Dat stelt Jurgen Warmerdam, secretaris fiscale zaken bij MKB Nederland.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1473 1474 1475 1476 1508 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10