zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Ziekteverzuim omlaag? Fietsend naar het werk!

14 mei 2002 - Ziekteverzuim voorkomen en bestrijden krijgt steeds meer managementaandacht. Nu werkgevers zelfs zijn verplicht om zieke werknemers te begeleiden bij verzuim, wordt naarstig gezocht naar middelen om ziekte te voorkomen en bekorten.

 Lees verder...   Reageer
 

Prijsvraag: Voorspel de verkiezingsuitslag

14 mei 2002 - Voorspel de verkiezingsuitslag van aanstaande woensdag en win een gratis deelname voor twee personen aan de workshop Effectieve non-verbale communicatie op 31 mei 2002 in Utrecht. De winnaar krijgt tevens een diner voor twee aangeboden in het restaurant van het Carlton President Hotel, waar de workshop wordt gehouden.

 Lees verder...   Reageer
 

Kleine bedrijven profiteren steeds meer van subsidies

14 mei 2002 - Jonge en kleine bedrijven hebben vorig jaar goed geprofiteerd van de subsidieregelingen van Senter, de subsidiemachine van het ministerie van Economische Zaken. Over de effecten van de financiële tegemoetkomingen rept Senter in een persbericht niet.

 Lees verder...   Reageer
 

Elektronisch factureren in opmars

13 mei 2002 - Elektronisch factureren wint terrein. Het lijkt een zeer succesvolle e-businesstoepassing te worden.

 Lees verder...   Reageer
 

'Verdere Europese integratie leidt tot meer groei'

13 mei 2002 - Betere integratie van de financiële markten in de Europese Unie kan leiden tot een groei van 0,5% van de Europese economie, oftewel 43 miljard Euro per jaar. De EU-lidstaten moeten obstakels in de regulering en administratieve barrières wegnemen.

 Lees verder...   Reageer
 

Werklozen moet tot half jaar wachten op reïntegratie

13 mei 2002 - Werklozen die in aanmerking komen voor een reïntegratietraject moeten soms een half jaar wachten voordat ze worden opgeroepen door het Uitvoeringsorgaan Werknemersverzekeringen. De wachttijd wordt volgens het onderzoek veroorzaakt doordat bijvoorbeeld de sociale diensten hun eigen zaken niet op orde hebben.

 Lees verder...   Reageer
 

Huisvaders zijn ongelukkig

10 mei 2002 - Zijn huisvaders -mannen die het vaderschap en de huishouding als carrière hebben verkozen- gelukkig? Volgens een artikel in de New York Times niet.

 Lees verder...   Reageer
 

MKB: Dood Fortuyn groot verlies voor ondernemers

10 mei 2002 - De dood van Pim Fortuyn komt in ondernemersland hard aan. Pim Fortuyn heeft één en andermaal te kennen gegeven het ondernemerschap als uitgangspunt voor politiek handelen te willen hanteren.

 Lees verder...   Reageer
 

Uniek: FNV roept op tot lagere looneisen

10 mei 2002 - Hoezo gaat Nederland ten onder aan het poldermodel? Eergisteren betoonde de vakcentrale FNV zich voorstander van lagere looneisen.

 Lees verder...   Reageer
 

Weer gedonder bij Laurus

8 mei 2002 - Negen aandeelhouders van Laurus zijn gisteren naar de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam gestapt. Zij vragen onder meer de overname van het supermarktconcern door de Franse branchegenoot Casino stop te zetten.

 Lees verder...   Reageer
 

Ongekend veel blijken van medeleven na dood Fortuyn

8 mei 2002 - Op diverse websites zijn condoléanceregisters geopend naar aanleiding van de moord op Pim Fortuyn. Van deze online registers wordt ongekend veel gebruik gemaakt.

 Lees verder...   Reageer
 

Stemmen op Fortuyn blijft mogelijk

7 mei 2002 - Als de verkiezingen voor de Tweede Kamer doorgaan kan posthuum nog steeds gestemd worden op Pim Fortuyn. Ook na de dood van een kandidaat blijft de kandidatenlijst in tact.

 Lees verder...   Reageer
 

Fortuyn dood

7 mei 2002 - Pim Fortuyn is dood. Gistermiddag laat werd hij op het Mediapark in Hilversum door een een 33-jarige man meermalig door kogels geraakt in hoofd, hals en borst.

 Lees verder...   Reageer
 

Een aanslag op de vrijheid van meningsuiting

7 mei 2002 - In Memoriam - De vrijheid van meningsuiting was Pim Fortuyn heilig. Een Volkskrantinterview waarin hij dit grondrecht boven het grondrecht van non-distriminatie stelde, kostte hem het lijsttrekkerschap van Leefbaar Nederland.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1467 1468 1469 1470 1508 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10