zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Sollicitatiedokter organiseert Nationale Dag van het CVv

Laat uw cv onder de loep nemen

20 januari 2021 - Werkzoekersplatform Sollicitatiedokter organiseert op 3 februari de Nationale Dag van het Cv. Tijdens dit gratis bij te wonen evenement leren werkzoekenden zich met hun curriculum vitae te onderscheiden.

Werkzoekers die op de Nationale Dag van het Cv afkomen, leren via webinars, Q&A’s en een feedbackronde alles over hun curriculum vitae. Sollicitatiedokter hoopt dat het cv van iedere deelnemer daardoor aan het einde van de dag significant verbeterd is. Dat is cruciaal, want door de coronacrisis is de Nederlandse arbeidsmarkt volop in beweging. Het cv – volgens onderzoek het belangrijkste sollicitatiedocument – is daarbij de sleutel naar uw nieuwe baan.



Webinars en Q&A’s
Verschillende experts met verschillende perspectieven geven op 3 februari een webinar. Zo komt Imre Wessels van LinkedIn uitleggen wat een LinkedIn-certificaat met uw cv kan doen. Erik Lambooy van WerkenVoorElkaar en Pieter Koevoets van Werk@Cetera zijn ook van de partij.
Werkzoekers krijgen tijdens de Nationale Dag van het Cv daarnaast de gelegenheid om zelf vragen te stellen. Cv-experts Cees Bakker en Dorien Waasdorp nemen allebei de tijd voor een Q&A.

Persoonlijke cv-feedback
Op 3 februari krijgen werkzoekers tot slot persoonlijke feedback op hun cv van een loopbaanprofessional. Deze service ter waarde van €35,- wordt deelnemers gratis aangeboden. De kosteloze feedback wordt mogelijk gemaakt door de 25 loopbaanprofessionals die zich tijdens de Cv-Dag in de virtuele evenementhal verzamelen om cv’s te controleren. Met hun hulp garanderen we dat iedere deelnemer aan het eind van de dag een beter cv heeft.
 Recruiter Bert Duisenberg is een van de professionals die op 3 februari cv’s van feedback zal voorzien. Hij kijkt ernaar uit om werkzoekers te helpen met hun curriculum vitae. "Ik zie regelmatig makkelijk te voorkomen fouten in cv’s waardoor een kandidaat net op de verkeerde stapel belandt," vertelt hij. "Als ik op de Nationale Dag van het Cv ook maar één zo’n fout kan verbeteren, vind ik het al helemaal mooi".
Inschrijven
Werkzoekers die de Nationale Dag van het Cv willen bijwonen, kunnen zich nu nog inschrijven. Dat is mogelijk via deze pagina.
 
Nationale Sollicitatiedag
De Nationale Dag van het Cv is niet het eerste evenement dat door Sollicitatiedokter wordt georganiseerd. Tijdens de Nationale Sollicitatiedag (NSD), een soortgelijk evenement dat het platform in het najaar van 2020 tot leven bracht, werd door bijna vijfduizend werkzoekers bezocht.
Tijdens de Nationale Sollicitatiedag konden baanzoekers de hele dag webinars volgen. De NSD werd afgetrapt door Aaltje Vincent. Later op de dag gaven ook vertegenwoordigers van YoungCapital, het UWV, de FNV, de Nationale Vacaturebank en LinkedIn een webinar.
 
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Skillspaspoort gaat cv vervangen
 Recruiter denkt dat kandidaten vaardigheden op cv overdrijven
 Nederlander is op cv vooral sportief en weinig creatief
 In Nederland solliciteren vooral flexibele, leergierige en nauwkeurige mensen
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10