zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

82 procent meer internetoverstappers door thuiswerk-situatie

Goed internet des te belangrijker in tijden van crisis

24 maart 2020 - Breedbandwinkel ziet een enorme toename in klanten die overstappen naar een andere provider. Thuisblijvende kinderen en het thuiswerken vragen om een stabiele en snelle verbinding met het liefst zoveel mogelijk zenders. Ook providers KPN en Ziggo spelen in op de situatie door Film1 de komende maand gratis aan te bieden.

"Vorige week alleen al zagen we een toename van 82 procent in het aantal mensen dat overstapt ten opzichte van afgelopen weken," stelt Peter van Wezel, eigenaar Breedbandwinkel.nl. "Afgelopen twee weken was er al een toename te zien, maar nu veel mensen thuiszitten wordt toch even de tijd genomen eindelijk eens over te stappen". Providers KPN en Ziggo blijken op het moment de grote winnaars in tegenstelling tot de prijsvechters die normaliter meer worden verkocht. Juist deze twee providers hebben bekendgemaakt klanten de komende weken te voorzien van gratis extra zenders en toegang tot de filmzenders van Film1. "De snelle levertijd van beide providers speelt ook een rol, beiden leveren doorgaans in ongeveer een week," vult van Wezel aan.



Gratis zenders, films en series
Ook tijdens de komende weken ontvangen klanten van Breedbandwinkel bij iedere bestelling een Pathé Thuis film cadeau. Maar ook de providers spelen in op de corona-situatie en het feit dat veel mensen thuiszitten. Zo hebben KPN en Ziggo aangekondigd de komende maand voor al haar klanten gratis Film1 aan te zetten.
Daarnaast zijn in verband met het sluiten van de scholen nu ook bij Ziggo tijdelijk alle kinderzenders gratis te zien op de kanalen 303 tot en met 312 en Comedy Central Extra op kanaal 124.

Internetgarantie
Om eventuele overstapdrempels weg te nemen biedt Breedbandwinkel al enige tijd haar gratis internetgarantie aan. Mocht er tijdens de overstap door verzending of installatie iets misgaan, dan komen klanten wegens de 24-uurs internetgarantie nooit zonder internet te zitten.

Levertijd en doe-het-zelf pakket
De levertijden van providers zijn tot op heden nog niet gewijzigd. Ook de doe-het-zelf installatiepakketten worden door PostNL en andere pakketdiensten gewoon bezorgd. Standaard bevatten alle abonnementen een doe-het-zelf pakket waardoor klanten niet onnodig met medewerkers of monteurs van de provider in kwestie in aanraking komen. Uiteraard bieden alle providers telefonisch ondersteuning aan bij eventuele installatieproblemen.
 

 
 Doorsturen   1 reactie  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Phishing rond coronavirus richt zich nu op thuiswerkers
 Zes tips om zo efficiënt mogelijk thuis te werken
 Hoe werkt u veilig thuis tijdens een quarantaine?
 Vier tips om verbonden te blijven als uw team thuiswerkt
 
 
reacties
 
Jennifer Delano  |   | 
24-03-2020
 | 
14:59 uur
Zo’n 80 procent van de bedrijven waar thuiswerken onmogelijk is, heeft geen goede oplossing om effectief en consistent met personeel te communiceren. Het gaat om sectoren als transport, detailhandel, horeca en de zorg. Veel bedrijven in die sectoren werken met privé e-mail of Whatsapp en dat is volgens Quinyx eigenlijk ongewenst. Het bedrijf maakt zijn workforce management app gedurende de coronacrisis de komende zes maanden gratis beschikbaar voor bedrijven.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10