zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Managers: maak van uw IT-infrastructuur een succes

Oplossingen moeten direct werken

7 augustus 2019 - De IT-afdeling richt zich tegenwoordig niet alleen meer op het beheer van de printers en telefoons binnen een bedrijf. Complete IT-oplossingen spelen een essentiële rol in het succes van een bedrijf en de eisen die aan de IT-afdeling worden gesteld worden steeds complexer.

Hoe zorgen managers ervoor dat de complexe IT-infrastructuur geen knelpunt is, maar juist bijdraagt aan het succes van de organisatie?


 
Volwaardige IT 
Bedrijven van elke omvang hebben behoefte aan IT die werknemers de hulpmiddelen biedt die ze nodig hebben om op elk moment, en op elke plaats, efficiënt, veilig en creatief met elkaar te werken en netwerken. Het is essentieel dat de applicaties niet complex zijn in het gebruik, maar dat de oplossingen direct werken. Hierdoor kunnen werknemers zich focussen op wat echt belangrijk is: hun projecten en succes.
 
Daarnaast is flexibiliteit, zowel op het gebied van kosten als prestaties, belangrijk voor het bedrijfsmodel van een bedrijf. Er zijn tools nodig om nieuwe markten te betreden, maar hier willen managers het liefst niet te veel in investeren. Bovendien moeten de vaste bedrijfskosten binnen de perken blijven. Een goede balans hierin vinden is daarom van belang.
 
Ondersteuning en versterking voor de IT-afdeling
De IT-afdeling wil het bedrijf vooruithelpen en collega's ondersteunen zonder tijd te verliezen aan tijdrovende en onrendabele dagelijkse taken. Hun kracht ligt niet in het installeren van updates, het onderhouden van servers of het beheren van licentiepakketten, maar in het ontwerpen van IT-oplossingen. Het vrijmaken van IT-personeel en -middelen is daarom één van de belangrijkste factoren voor managers wanneer zij op zoek zijn naar een nieuwe IT-oplossing. Bedrijven hebben een partner nodig die deze verandering kan realiseren.
 
Alle technologie op een centrale plek
Om bedrijven te ondersteunen bij de uitdagingen waar zij voor staan, heeft Konica Minolta de Workplace Hub ontwikkeld. De Workplace Hub brengt alle technologie van een organisatie samen in één centraal platform. Het combineert hardware, software en verschillende diensten om een betrouwbare IT-infrastructuur te ontwikkelen voor bedrijven.
 
Workplace Hub zorgt ervoor dat de IT-oplossingen en alle gegevens beveiligd zijn, ook met betrekking tot de GDPR. In geval van gegevensverlies kan het systeem snel worden hersteld. 
 
Bovendien is het eenvoudig om netwerk- en apparaat-onafhankelijk samen te werken, dankzij een breed scala aan samenwerkingtools die in Workplace Hub zijn geïntegreerd. Gebruikers beslissen welke oplossing of dienst nodig is voor het team en in welke mate. 
 
Meer informatie over Konica Minolta’s Workplace Hub en contactgegevens vindt u hier.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Hoe overtuig ik mijn baas om over te stappen naar de cloud?
  ‘Een composable infrastructuur’: lego voor de IT-afdeling
 Financial moet digitaliseren - en snel ook
 Hoe de juiste IT-infrastructuur helpt bij het aantrekken van personeel
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10