zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

De leukste 1 april grappen-apps voor op kantoor

Vul uw grappenarsenaal aan met gratis apps

29 maart 2019 - De ultieme dag voor grapjassen staat weer voor de deur; 1 april! De dag van grappen en grollen, humor en schrikreacties. Bent u er al klaar voor?

Hieronder namens Tele2 een aantal apps die uw grappenarsenaal aanvullen. Hiermee zult u gegarandeerd awkward situaties creëren. Laat de dag van de dommerik maar komen!


 
Scheten raken niet uit de mode
Het stinkt, maakt geluid en er is niet aan te ontkomen. Een klassieker onder de 1 april grappen. Creëer een heerlijk, ongemakkelijke sfeer op kantoor door de digitale scheten soundboard. Gegarandeerd een neusknijpende situatie. Dit soort soundboard apps zijn alom bekend en veelal gratis te downloaden, dus pak uw kans! Gratis soundboard apps zijn bijvoorbeeld de Tap & Fart app voor iOS en de Fart Sounds Machine app voor Android.
 
Is your refrigerator still running?
Nog een klassieker, de prank calls. Laat ‘iemand’ bellen naar uw telefoon met een Fake Caller app, zoals de politie, uw werkgever of een bekend persoon. Kies zelf uit meerdere ‘bellers’, afbeeldingen en namen. Stel vervolgens een timer in en wachten maar. Zet de telefoon op speaker, ga het ongemakkelijke gesprek aan en houdt uw collega’s voor de gek. Prank call apps zijn gratis te downloaden, zoals Who’s Calling voor iOS en Valse Oproep voor Android.
 
Dude, your car!
Een perfecte app om een collega op 1 april voor de gek te houden. Met de ‘Dude, your car!’ app kunt u foto’s bewerken zodat het lijkt alsof er schade zit aan een auto. Maak een foto van de auto van een collega, bewerk de foto met bijvoorbeeld een ster in de voorruit en een wielklem om een van de wielen. Laat dit met volle overtuiging zien aan een collega en geniet van de geshockeerde reactie. De app ‘Dude, your car!’ is te downloaden voor €1,09 voor iOS. Voor Android is het alternatief gratis.
 
Verander uw profielfoto
Maakt u op kantoor gebruik van een programma waar medewerkers een profielfoto hebben? Dan zijn deze apps perfect voor op 1 april. Maak een ‘selfie’ of gebruik uw huidige profielfoto en haal deze door apps zoals Fatbooth en Oldbooth. Collega’s kunnen niet geloven wat ze zien, u bent ineens tientallen kilo’s aangekomen of jaren ouder geworden.
Ideaal voor een minimale schrikreactie. Oldbooth is gratis te downloaden voor Android gebruikers. Fatbooth is voor beide gratis te downloaden.
 

 
 Doorsturen   1 reactie  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Humor en voordeel zijn de gouden combinatie voor een commercial
 Humor en alledaagse conversatie cruciaal voor band op de werkvloer
 Acht tips om foute humor te voorkomen
 Vrouwen, groentjes en managers het meest in de maling genomen
 
 
reacties
 
Websitemonster  |   | 
1-04-2019
 | 
10:54 uur
Grappig artikel!

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10