zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Top drie Valentijnsdieptepunten

13 februari 2017 - Of u nu single of een setje bent, met een score van zeven op de tien vinden we het met z'n allen stiekem toch wel de bedoeling dat je op 14 februari in actie komt.



Dat blijkt uit onderzoek van Hallmark. Liefst organiseren we iets met z'n tweetjes (63 procent), schrijven een lief bericht (58 procent) of maken een extra lief gebaar (47 procent). Verrassingen worden gewaardeerd, maar pas op, want ruim een kwart van de respondenten kwam met verhalen waarbij deze totaal verkeerd uitpakten. Dit is de top drie van valentijnsdieptepunten die Hallmark tegenkwam. Ter lering en vermaak.



1. Wat was de dresscode?
Een van de respondenten ontving op Valentijnsdag een mysterieus appje van haar man met de tekst 'ben je er klaar voor?' "Dat beloofde wat, dus deed ik enorm mijn best om het huis romantisch aan te kleden en trok ik zelf een verleidelijk niemendalletje aan. Alles voor een sprankelend valentijnsdiner... Op het afgesproken tijdstip gaat de deurbel. Ik doe open voor mijn man. En oeps, wat is dat nou: zijn collega. Die afspraak had ik op de kalender even over het hoofd gezien."

2. All You Need is ... Someone Else
Een van de vervelendste valentijnsverrassingen die we lazen, was er één van een vrouw die haar vriend van de trap zag komen bij Robert ten Brink. "Mijn vriend bij All You Need is Love in de uitzending! So far so good. Maar wat bleek zijn hartenwens? De relatie met zijn ex-vriendin herstellen!" Daarom: houd rond 14 februari de media goed in de gaten.

3. Jij + ik = drie?
Een partner hebben die niet zo goed kan tellen, kan tot vervelende situaties leiden. Het overkwam een van de vrouwen uit ons onderzoek. "Niet alleen ik, maar ook een andere vrouw stonden op 14 februari op het stoepje van mijn Valentijn." Dat krijg je als iemand zich verrekent.

Gelukkig zijn de dieptepunten uitzondering op de regel. Valentijnsdag levert veel vaker juist hele mooie herinneringen op. Deze en een uitgebreide versie van onze enquêteresultaten vindt u hier
 
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Nederlanders te schuchter voor Valentijn
 Vrouw doet vier keer zoveel moeite voor Valentijn als man
 Man neemt initiatief op het gebied van de liefde
 Valentijnslessen voor managers
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10