zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Top drie Secretaresse van het Jaar 2016 verkiezing bekend

14 april 2016 - De top drie genomineerden voor de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2016’ zijn bekend. Marelva Rodrigues (Free Press Unlimited) uit Amsterdam, Anja Cox (Croon Elektrotechniek) uit Helmond en Chantal Voogel (Coare BV) uit Almere gaan door naar de finale en maken kans op de titel die op 21 april, Secretaressedag, wordt weggegeven.

Dit betekent dat Jolanda van Leuven (Emma Handson) uit Waalwijk, Joanne Muller (Open IJ EPC vof) uit Rosmalen en Monique Verhaar (Gemeente Den Haag/sd-escamp) uit Den Haag zijn afgevallen.


De drie overgebleven kandidaten voeren persoonlijk campagne om zo veel mogelijk publieksstemmen te winnen, die men via de website kan geven. Op 21 april 2016, Secretaressedag, besluiten de jury en het publiek wie de titel 'Secretaresse van het Jaar 2016' in ontvangst mag nemen. De combinatie van jurering, campagnevoering én stemmen via de website, leidt tot de uiteindelijke winnaar. 
 
Spin in het web
Het thema voor de verkiezing van 2016 is ‘Run Better, Run Different’, gerelateerd aan het EK atletiek dat deze zomer plaatsvindt in Amsterdam en wordt gesponsord door Experis. In dat licht zijn de secretaresses in de top 3 geduchte concurrenten van elkaar:
 
Anja Cox (Croon Elektrotechniek) uit Helmond: "Wat mij een tot een topatleet in het secretaressevak maakt? Omdat ik dit werk al bijna 30 jaar doe met nog net zoveel passie en gedrevenheid als toen ik begon. Door, net als een topatleet, mezelf te blijven trainen en ontwikkelen. Open te staan voor nieuwe uitdagingen. Kansen aan te grijpen. Initiatief te tonen. En bovenal: door de samenwerking en het vertrouwen van alle mensen om mij heen waardoor ik veel energie krijg en wil blijven presteren!"
 
Marelva Rodrigues  (Free Press Unlimited) uit Amsterdam: "Ik verdien de titel omdat ik wereldtrots op mijn vak ben! Wat mij tot een topatleet in het secretaressevak maakt is mijn eigenwijze aanpak: samenwerken, veel sparren en elkaar constant opzoeken, ook buiten kantooruren. Want het delen van een lach en een traan, samen successen vieren en trots zijn op bereikte resultaten kan pas als je elkaar echt kent en begrijpt. Ik ben enthousiast en gemotiveerd, en ren keihard om samen met mijn  collega's de organisatie tot een succes te maken. That's why I run better together with others!"
 
Chantal Voogel (Coare BV) uit Almere: "Mijn coachende rol in onze onderneming is het bieden van ondersteuning, begeleiden en enthousiasmeren, zodat de directie en mijn collega's zich uitsluitend hoeven te focussen op het behalen van de organisatiedoelstellingen. Door het houden van een goede warming-up en het spelen van meerdere wedstrijden tegelijk bied ik mijn team de mogelijkheid om te komen tot een goede finish. Remember Nothing is Impossible."

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Assistant wint van secretaresse: van onzichtbaar naar onmisbaar
 Secretaresse van het Jaar verkiezing weer van start
 Secretaresses zoeken meer diepgang in hun werk
 Annelies Toebes Secretaresse van het Jaar
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10