zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Secretaresse van het Jaar verkiezing weer van start

2 maart 2016 - De inschrijving voor de 31e Secretaresse van het Jaar verkiezing is geopend. Tot 31 maart kunnen werkgevers, collega’s, vrienden en familie hun secretaresse voor de verkiezing nomineren op de website.

Secretaresses kunnen zichzelf ook nomineren. Op Secretaressedag 2016, die dit jaar valt op 21 april, wordt de winnares uitgeroepen.


Sinds 1985 organiseert Experis, onderdeel van ManpowerGroup, jaarlijks de verkiezing om het secretaressevak meer waardering te geven. De winnares van de titel wordt gekozen op basis van het juryoordeel, de publieksstemmen en persoonlijke campagnevoering.
 
‘Run Better, Run Different’
De organisatoren menen dat een goede secretaresse constant bezig is en niet stilstaat. Uit deze visie is het thema van dit jaar voortgekomen. ‘Run Better, Run Different’ is gerelateerd aan het EK atletiek dat deze zomer plaatsvindt in Amsterdam en wordt gesponsord door Experis. "De nieuwe Secretaresse van het Jaar is, net als de atleten, continu in beweging. Zij past zich aan in de veranderde Wereld van Werk door goed en snel te anticiperen op de nieuwe omgeving. Hierbij wordt zij niet vervangen door techniek, maar zij verrijkt zich hiermee," aldus Judith Hanck, juryvoorzitter van Secretaresse van het Jaar. Juist door de vele ontwikkelingen in de arbeidsmarkt is duidelijk geworden dat de secretaresse onmisbaar is. "De secretaresse van vandaag is een spin in het web die slimmer en sneller werkt."
 
Procedure
Tot 31 maart kunnen secretaresses genomineerd worden. Zij kunnen ook zichzelf nomineren. Uit deze inzendingen kiest een vakjury de beste zes kandidaten, die een presentatie geven voor de jury. Op basis hiervan selecteert de jury op 8 april drie finalisten. Deze drie voeren een persoonlijke campagne om zoveel mogelijk publieksstemmen te winnen. De combinatie van deze stemmen, de campagnevoering en het juryoordeel leiden tot de uiteindelijke winnares van de titel Secretaresse van het Jaar 2016 op 21 april. De vakjury let op de vakinhoudelijke kwaliteiten van de kandidaat en de beoordeling van haar omgeving. Hierbij spelen passie en motivatie een belangrijke rol. Verder kijkt de jury naar welke kwaliteiten de kandidaat een goede ambassadeur voor de titel Secretaresse van het Jaar maakt.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Secretaresses zoeken meer diepgang in hun werk
 Annelies Toebes Secretaresse van het Jaar
 Secretaresse meest blij met een cappuccino
 Secretaresses komen om in het werk!
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10