zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Vijf noodzakelijke stappen bij stress- of burnoutklachten

2 juli 2013 - Karin is twee maanden uit de roulatie geweest vanwege burn-outklachten. Ze is tijdelijk gestopt met werken omdat zij zich niet goed voelde en zich elke dag naar het werk moest slepen. Ze sliep slecht, was ’s ochtends vroeg wakker en lag vervolgens te piekeren over wat ze die dag nog allemaal moest doen. Karin was oververmoeid en kwam ook niet tot rust, doordat ze slecht sliep. Een bekende vicieuze cirkel, waar ze niet uit kwam. Dat stelt Nell van de Ligt van Ligtpunt.nl.

In overleg met haar leidinggevende en de bedrijfsarts besloot ze enkele weken te stoppen met werken, zodat ze op krachten kon komen. Tijdelijk het werk neerleggen, net als Karin, blijkt in sommige situaties een goede beslissing te zijn. Het is van groot belang dat u tijdig actie onderneemt, dit voorkomt immers kans op langdurige uitval.



Aan de slag
Nu, enkele weken later, gaat de uitgeruste Karin voor halve dagen aan de slag. Echter, sinds Karin heeft besloten om weer aan de slag te gaan, ligt ze opnieuw wakker! De burn-outklachten komen weer terug en Karin heeft opnieuw slapeloze nachten, waarin ze piekert over de vraag of het haar allemaal wel gaat lukken. Karin ziet er enorm tegen op om weer aan het werk te gaan. Ze raakt in paniek en zit met een dilemma; ze weet niet wat ze nu moet doen. Ze vertrouwt zichzelf niet meer, want haar geest en lichaam gedragen en reageren ineens weer vreemd. Hierdoor kan ze niet meer op zichzelf bouwen. Bovendien raakt ze hier erg ongerust van, omdat ze niet weet hoe ze dit moet aanpakken. 

Niets veranderd
Kern van het verhaal is dat Karin in de ziektetijd wel is uitgerust, maar er is niets veranderd in haar werksituatie. Door letterlijk afstand te nemen van haar werk, is er enigszins ruimte ontstaan waardoor Karin kon opknappen. Nu Karin weer terug gaat naar haar werk, waar niets is veranderd, komt ze weer in aanraking met de oude situatie die de burn-outklachten veroorzaakt heeft. De oorzaak van haar klachten is immers niet opgelost door het een paar weken met rust te laten.
Een bekende valkuil is dat men denkt dat een burn-out op te lossen is met genoeg rust, omdat het niets anders zou zijn dan oververmoeidheid. Een burn-out is echter meer dan moeheid en anders dan overspannenheid. Rust alleen is in zulke gevallen niet genoeg; er moet daadwerkelijk iets veranderen in de werksituatie.
Bij een burn-out bent u overbelast geraakt. Ga in dat geval zo snel mogelijk op zoek naar de oorzaak van deze overbelasting. Wat heeft ervoor gezorgd dat u in deze situatie terecht gekomen bent? Waarom heeft u niet voor uzelf gezorgd?

Reden
Maar een burn-out heeft altijd een reden. Het is van groot belang dat u de oorzaak spoedig aanpakt, anders ligt terugval in het verschiet. Uw lichaam reageert namelijk op het feit dat u teruggaat naar een oude situatie, die nog steeds niet is opgelost. De klachten kunnen terug komen, of er ontstaan zelfs nieuwe klachten.
U zult zelf aan de slag moeten! Net als Karin, die tijdelijk is gestopt met werken en daardoor is bijgetankt, zult u op zoek moeten gaan naar wat er gaande is. Hoe bent u in deze situatie terecht gekomen? Waarom heeft u het zover laten komen? Neem de tijd voor rust én om te bezinnen!
Probeer het volgende eens goed voor uzelf te achterhalen
• Wat is de oorzaak van de overbelasting ?
• Wat is uw aandeel? Welke karaktereigenschappen hebben u in deze situatie gebracht?
•   Wat is het aandeel van het bedrijf? Welke rol heeft het bedrijf hierbij gespeeld?
•  Draag verantwoordelijkheid voor hetgeen u tegenkomt. Zoek naar een oplossing in de situatie, zodat er daadwerkelijk iets gaat veranderen en u met een gerust hart terug kunt keren.
•   Zoek deskundige hulp. U heeft immers deskundige hulp nodig om daadwerkelijk uit de situatie te komen. Doordat men te diep in de situatie verzeild is geraakt, is men vaak niet in staat om de echte oorzaken te onderscheiden of worden deze gemakshalve omzeild.
Kort samengevat, een burn-out is een belangrijk signaal dat er iets niets klopt. Er is een mismatch ontstaan tussen Karin en werksituatie die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Zal ze hier geen verandering in aanbrengen, dan is het risico op terugval behoorlijk groot.

Vraag het gratis e-boek '7 tips om ziekteverzuim door stress en burn-out te voorkomen' aan op www.ligtpunt.nl.

 
 Doorsturen   8 reacties  

 

Laatste nieuws

 Extreme beloning toppers in bedrijfsleven blijkt wederom mythe
 Sterke ontwikkeling cloud- en hostinggebruik in Nederland
 Kennis cybersecurity-terminologie Nederlandse beslissers onvoldoende
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Toename stress door hogere werkdruk
 Zeven stappen om een stresssituatie aan te pakken
 Tien tips voor een leven met minder stress
 Hogere werkdruk en meer stress, maar ook meer tevredenheid
 
 
reacties
 
Greet Vonk  |   | 
2-07-2013
 | 
08:35 uur
U zult zelf aan de slag moeten! Net als Karin, die tijdelijk is gestopt met werken en daardoor is bijgetankt, zult u op zoek moeten gaan naar wat er gaande is....
Precies! Helemaal eens! En als je dat goed doet kunnen er mooie dingen gebeuren. Ik maak daarom graag even 'misbruik' van de situatie om een onderzoek dat ik doe naar de werkbeleving van mensen na een burn-out te promoten.
Uit diverse studies blijkt dat een deel van de mensen die een burn-out hebben gehad klachten blijven houden. In mijn praktijk hoor ik echter ook heel vaak dat mensen, ondanks een hele nare tijd, achteraf positieve veranderingen ervaren en er sterker uitkomen. In mijn onderzoek wil ik daarom ook kijken naar eventuele positieve consequenties van burn-out. Daarbij wordt ook onderzocht of de vorm van begeleiding invloed heeft.

Voor het onderzoek zoek ik:

1) mensen die werken en de afgelopen 20 jaar een burn-out hebben ervaren , nu weer volledig arbeidsgeschikt zijn en een baan hebben (zzp is ook prima).

2) als controle groep alle mensen die een baan hebben (zzp is ook hier prima :-)).

Voor de eerste groep mensen duurt het invullen van de vragenlijst maximaal 10 minuten. Voor de tweede groep maximaal 5 minuten. Omdat het gaat over een goede balans in werk en privé en het slim is daar zo nu en dan even bij stil te staan, zijn die paar minuutjes mogelijk heel nuttig :-).

Zou je zelf de vragenlijst willen invullen en eventueel ook je netwerk op dit onderzoek willen wijzen?. De vragenlijst is overigens 100% anoniem. Er wordt niet gevraagd naar naam, adres, mailadres, telefoonnummers, etc...

Alvast hartelijk dank voor je medewerking


L.de Wit  |   | 
2-07-2013
 | 
08:07 uur
Het is niet alleen van belang dat de werksituatie wijzigt, maar ook de voeding. In het geval burn-out blijkt vaak dat de hersenen te weinig voeding krijgen en/of dat er in het lichaam iets niet goed functioneert. Een homeopaat/natuurgeneeskundige kan daar veel aan bijdragen zodat de geest weer beter gevoed wordt en men weer snel herstelt.
Annette van Engelen  |   | 
2-07-2013
 | 
10:29 uur
Heel herkenbaar artikel.
Graag wijs ik er op dat slapeloosheid gedurende een burnout heel goed aangepakt kan worden met de Alpha-Stim. Ik werk hier al jaren mee, met goede resultaten. En nee, ik heb er geen aandelen in. Het apparaatje zorgt ervoor dat de hersenen in rust-stand komen (Alpha golven), wat vaak ontbreekt in periodes van stress en burnout. Hiermee kan de genoemde vicieuze cirkel worden doorbroken. Ik heb hier al zoveel mensen (zelfs de meest sceptische) in de begeleiding extra mee kunnen ondersteunen. Het feit dat je weer beter kunt slapen helpt enorm.

Greet, heel goed dat je dit onderzoek doet. Je vragenlijst heb ik al ingevuld, zit goed in elkaar. Succes!
Nell van de Ligt  |   | 
2-07-2013
 | 
09:49 uur
Ik, de schrijfster van het artikel, heb zelf een stevige burnout gehad 12 jaar geleden en ben volledig hersteld. Ik ben er sterker uitgekomen. Nu werk ik al jaren met veel plezier als stress -en burnoutexpert (als ervaringsdeskundige EN als analytisch psycholoog) en begeleid ik zelf mensen met een burn-out. Full-time.

Mijn overtuiging is dat volledige herstel echt afhankelijk is van goede begeleiding. Ik heb tijdens mijn burnoutperiode ervaren wat wel en niet helpt. En tijdens mijn studie analytisch psychologie heb ik onderzoek gedaan naar wat goede begeleiding is en wat goede begeleiding inhoudt. Uit mijn ervaringen en uit dit onderzoek trek ik de conclusie dat een burnout specifieke begeleiding vraagt.

Een op de 5 mensen met een burn-out heeft te maken met terugval. Ik wijd dat aan de onvoldoende begeleiding. Mensen die ik begeleid vallen niet terug.
Dus, Greet, ik vul graag je vragenlijst in.

En natuurlijk heeft goede voeding invloed. Als je opgebrand bent stroomt je energie niet goed en worden voedingstoffen dus niet goed opgenomen. Het kost letterlijk en figuurlijk te veel energie om zaken/eten te verteren. Je ziet dan ook vaak dat mensen met een burnout gewichtsverandering ondergaan. Of men wordt dikker (vasthouden) of men valt erg af. (niet meer vast kunnen houden) Lichaam en geest zijn een.
Jaap Mackaay  |   | 
2-07-2013
 | 
18:35 uur
Stress ontstaat niet door de druk van buitenaf, maar door onze reactie daarop.
Ons brein - en recent ontdekte neurofysiologische stoorzenders in het onderbewuste deel (>95% van ons brein) daarvan - spelen hierbij een cruciale rol.

stefan  |   | 
2-07-2013
 | 
11:40 uur
Tegenwoordig kun je lichte vormen van een Burnout ook zelf aanpakken. Natuurlijk zijn daar boeken over, maar sinds kort ook een dvd. Zie de link. Deze is gemaakt door burnout coaches.
Hoor graag wat jullie daarvan vinden.
Marielle Jansen  |   | 
14-07-2013
 | 
14:09 uur
Een burnout is een complexe situatie, die daarom ook van verschillende kanten aandacht vraagt. Het is zeker niet niks ... zelfs alarmerend voor ons totale functioneren. Ik zie het als een uit balans zijn van de regiekamer van onze hersenen, waardoor allerlei fysiologische en neurologische systemen van slag raken in ons hele wezen en we daardoor op allerlei vlakken niet meer normaal (kunnen) functioneren. Als CSR-burnout coach opgeleid, begeleidt ik mensen regelmatig met deze klachten. Daarmee zijn het herstelvermogen, de vitaliteit, de belastbaarheid en het prestatievermogen gericht in de aandacht. Als jungiaans psycholoog neem ik, zodra de energie dat toelaat, de tijd om stap voor stap de diepte in te gaan ... op zoek naar de beweegredenen en overtuigingen die ervoor gezorgd hebben dat een burnout gecreëerd is.
Bennie  |   | 
18-09-2013
 | 
04:10 uur
Ik kreeg in augustus 2011 te maken met een burnout. Voorheen had ik er nog nooit van gehoord. Al met al ben ik ruim 16 maanden bezig geweest met mijn herstel waarvan de eerste 12 maanden in een traject van HSK Eindhoven. Tegen al m'n verwachtingen in ben ik weer fulltime terug gekomen op m'n ''oude'' werkplek en m'n eigen functie. Een paar maanden geleden ben ik op eigen initiatief maar wel uit een voormalig advies van m'n psychologe, gestart met lexapro. Na ongeveer 4 maanden ben ik hier weer mee gestopt omdat ik het gevoel had het leven niet meer te kunnen voelen en waarderen zoals t naar mijn idee zou moeten zijn. Heel langzaam zijn er uiteindelijk meer en meer klachten ontstaan. Van n kort lontje tot buikpijn, rusteloosheid, piekeren, huilen etc. 1 dag geleden kreeg ik nadat ik de voorgaande nacht maar 1 uur had kunnen slapen opeens weer last van hyperventilatie en angstgevoelens. Op dat moment realiseerde ik me dat ik waarschijnlijk te laat was en m'n burout vermoedelijk weer terug is. Ook deze nacht lijkt slapen een onmogelijke opgave. De tinitus (constante piep in je oor) lijkt ook weer sterker aanwezig dan de afgelopen 3 jaar dat ik hier mee te maken heb. In 2011 ben ik met ongeveer alle bekende burnout klachten n keer of 6 bij m'n huisarts geweest om hem te raadplegen maar hij gaf steeds aan: ''niks aan de hand, u heeft last van stres en dit gaat vanzelf wel weer over''. Toen ik daarna bij een oproep van de arbo te horen kreeg dat ik niet meer mocht werken was dit een behoorlijke klap. Uit de bevindingen van HSK heb ik vernomen dat m'n werk en de hoofdoorzaak was maar ik zelf ook door mijn karakter eigenschap verhoogd risico loop op een burnout of overspannen te raken. Ik zou niet weten wat op dit moment het beste is dat ik zou kunnen doen maar weet wel dat ik in een situatie ben beland waarin het verstandig zou zijn alles op een rij te zetten en uit te zoeken waar ik eventueel terecht zou kunnen voor hulp. Ik denk dat alle burnoutsituaties persoonlijk en complex zijn en dat je niet bij iedereen dezelfde oplossing kunt toepassen. Ook heb ik het idee dat een (onderschatte en vaak niet begrepen) aandoening als tinitus een aandeel danwel oorzaak zou kunnen zijn bij het ontwikkelen van een burnout.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Marketeers besteden video steeds meer uit (3) 
De Tesla-taxi's van Schiphol gaan in de verkoop (4) 
UPS bestelt 125 Tesla-trucks (1) 
Vijf eigenschappen van succesvolle CEO's (2) 
De cloud is nog ongrijpbaar voor veel senioren  (1) 
Wereldwijde faillissementen stijgen nog sneller dan verwacht (1) 
De kater na carnaval: feestvierders nemen vrije dagen op  (1) 
top10
De top tien startups waar talent wil werken
Werknemer niet enthousiast over nieuwe werkgever
Een op drie werkenden fantaseert weleens over collega
40 procent vindt zijn/haar baan niet zinvol
Toenemend aantal zoekopdrachten naar banen in Polen vanuit Nederland
Zorgmedewerkers zien al twee jaar geen verbetering in ICT-voorzieningen
Ruim 50 procent wil ook lid van Koningshuis als designated survivor
De waarde van een post mortem onderzoek na een cyberaanval
Optimaliseer de software supply chain voor meer succes
Hé, zelfstandig ondernemer, waarom werk jij niet gewoon in loondienst?
meer top 10