zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
lifestyle
 

Prijsvraag: Voorspel de verkiezingsuitslag

14 mei 2002 - Voorspel de verkiezingsuitslag van aanstaande woensdag en win een gratis deelname voor twee personen aan de workshop Effectieve non-verbale communicatie op 31 mei 2002 in Utrecht. De winnaar krijgt tevens een diner voor twee aangeboden in het restaurant van het Carlton President Hotel, waar de workshop wordt gehouden.

  Lees verder...      Reageer

Huisvaders zijn ongelukkig

10 mei 2002 - Zijn huisvaders -mannen die het vaderschap en de huishouding als carrière hebben verkozen- gelukkig? Volgens een artikel in de New York Times niet.

  Lees verder...      4 reacties

Het geheim van de stropdassen van Pim Fortuyn

5 mei 2002 - De populariteit van Pim Fortuyn heeft er mede toe geleid dat zijn wijze van kleden in zwang is geraakt. Vooral de stropdassen van de politicus in spe springen in het oog.

  Lees verder...      3 reacties

Fortuyn op 47 zetels in internetpeiling

1 mei 2002 - Als het aan de bezoekers van Startpagina, Ilse, Nu.nl en Vrouw Online ligt, komt de Lijst Pim Fortuyn met 47 zetels in de Tweede Kamer. Dat blijkt uit een online opiniepeiling van de websites.

  Lees verder...      Reageer

Het gaat goed met de Porsche Nine Eleven

23 april 2002 - Het gaat goed met de Porsche 911, ondanks dat de 'nine eleven' een sinistere bijsmaak heeft. Na de ramp van 11 september groeide de omzet van dit type.

  Lees verder...      2 reacties

Adam Curry wil Pim Fortuyn helpen

17 maart 2002 - Voormalig DJ en internetondernemer biedt via zijn eigen column op internet zijn diensten aan aan Pim Fortuyn. Curry is onder de indruk geraakt van Pim Fortuyns boek De puinhopen van acht jaar Paars.

  Lees verder...      10 reacties

Stormloop op boek Pim Fortuyn

12 maart 2002 - Nog voordat het boek van politicus Pim Fortuyn donderdag officieel wordt gepresenteerd, is de tweede druk al in de maak. Het boek De puinhopen van acht jaar paars ligt sinds dinsdag al in een aantal boekhandels.

  Lees verder...      1 reactie

Steeds meer Nederlanders rijden in een leasebak

12 maart 2002 - Het aantal geleasde personenauto's is vorig jaar met 9,4 procent gestegen tot 466.100. Bij bestelauto's was sprake van een stijging met 4,6 procent tot 108.400 en het aantal geleasde vrachtwagens steeg met 5,8 procent tot 13.900 stuks.

  Lees verder...      9 reacties

Fortuyn verplettert gevestigde partijen

7 maart 2002 - Hoewel gisteren niet de landelijke maar de gemeentelijke verkiezingen werden gehouden, overheerste het Fortuyn-effect in de uitslagen. Niet alleen slaagde lijsttrekker Pim Fortuyn erin in Rotterdam een eclantante verkiezingsoverwinning te realiseren (van 0 naar 17 van de 45 raadszetels), ook in het verkiezingsdebat rond middernacht bracht hij alle alle landelijke lijsttrekkers tot verlegenheid.

  Lees verder...      1 reactie

Van der Valk voorbij gestreeft door McDonalds

7 maart 2002 - Hamburgergigant McDonald's is met een jaaromzet van 412 miljoen euro de grootste horecaonderneming in Nederland. Van der Valk, voorheen de nummer 1 op horecagebied, is tweede met een omzet van 385 miljoen euro.

  Lees verder...      1 reactie

Managementpoëzie

5 maart 2002 - Is management een bron van poëzie? Het blijkt van wel. Zijn werk als manager bracht Justus de Broeckenaere ertoe een gedicht over zijn vak te schrijven.

  Lees verder...      4 reacties

'Digitaal belastingaangifte doen pakt slecht uit voor particulieren'

27 februari 2002 - De aangiftediskette van de Belastingdienst vertoont tekortkomingen die nadelig zijn voor een groot aantal particulieren. De Belastingdienst is zich van geen kwaad bewust.

  Lees verder...      2 reacties

Nationale luilakdag in Engeland vestigt aandacht op 'onthaasten'

27 februari 2002 - In Groot-Brittannië werd vorige week vrijdag voor de tweede keer de nationale luilakdag gehouden om mensen te motiveren meer te relaxen. De organisatie wil hiermee duidelijk maken dat het hele leven niet draait om werken en op kantoor zitten.

  Lees verder...      Reageer

BOB-reclame slaat aan ondanks ongezond leefgedrag jongeren

25 februari 2002 - De resultaten van de alcoholcampagne Bob (bewust onbeschonken bestuurder) zijn hoopvol te noemen. Bob is geen traditionele anti-alcoholcampagne, geen actie met het vingertje, aldus Koninklijke Horeca over het succes van de campagne.

  Lees verder...      6 reacties

< vorige 44 45 46 47 volgende >
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10