zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Vier actiepunten voor na uw ontslag

8 juli 2009 - U hebt de sprong gewaagd en bent weg bij uw werkgever. Maar wat nu? Hoe gaat u verder? Monsterboard presenteert vier aandachtspunten om uw oude baan goed af te sluiten en uw toekomst positief tegemoet te treden.

1. Vergeeet uw netwerk niet


Blijf in contact met uw ex-baas en collega’s. U weet nooit of u ze ooit nog een keer nodig zult hebben. Misschien komt u ze zakelijk nog eens tegen of gaan ze werken bij een bedrijf dat ook uw interesse heeft. Via via gaan er veel meer deuren open. 

2. Schrijf namen op

Houd een adresboekje bij met mensen die u mag en die u wellicht ooit verder kunnen helpen. Iedere topmanager doet dit en dat is niet voor niets. 

3. Zorg voor referenties

Zorg voor goede referenties, bij voorkeur op papier. Vraag of u uw oude werkgever mag noemen als referentie bij uw sollicitaties. 

4. Update uw CV

Vergeet niet uw CV bij te werken om uw kansen op een nieuwe baan te optimaliseren. Zorg er bovendien voor dat uw CV goed vindbaar is voor potentiële werkgevers.


Bron: Monsterboard
 
 Doorsturen   7 reacties  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Vier tips om in stijl ontslag te nemen
 Ontslagen werknemer heeft houdbaarheidsdatum van zes maanden
 Pas op voor financiële problemen na ontslag
 Zes tips om het beste uit uw ontslag te halen
 
 
reacties
 
M.G.  |   | 
8-07-2009
 | 
09:10 uur
De belangrijkste andere tips (naast de goede tips die zijn genoemd) om elders aan de slag te komen zijn:

- vertel aan iedereen die je kent dat je op zoek bent naar werk
- zorg dat je in 2 zinnen kunt uitleggen aan iemand buiten jouw werkgebied wat je zoekt (zo kunnen nog meer mensen met je meezoeken)
- denk positief over jezelf en over je kansen
- maak serieus werk van de tips die je van mensen krijgt
- bedank iedereen die je helpt
- houd vol. Elke dag biedt nieuwe kansen
Veel succes!

Marijke van Noort
Re-integratieadviseur en personal coach
Ton  |   | 
8-07-2009
 | 
15:52 uur
Bij deze, hallo netwerk, ik zoek werk!

Operationeel manager Industrie, 20+ ervaring, pas grote beurt gehad en apk. Kan zowat alles aan, ook projectmatig inzetbaar en je krijgt er veel extra's bij. Regio Limburg, oost-Brabant. Maar langere afstand bespreekbaar. Is opgestapt bij vorige werkgever vanwege geen mogelijkheden was overgenomen maar deal is helaas niet doorgegaan vanwege crisis.

Reacties per persoonlijke mail.

Werkt momenteel aan zzp constructie dus diensten zijn ook bespreekbaar.

Bedankt voor de tip Marijke/ mevr. Noort
Ik bedoel dit overigens heel serieus maar kan hier moeilijk mijn cv plaatsen.
Mijn eigen personal coach vond me ook al creatief.

Daarbij personal coaching kan ik echt iedereen aanraden! Ik denk zelfs dat ik me blijf laten begeleiden door een personal coach in de toekomst. Als manager stond ik er toch, besef ik nu, vaak alleen voor. Een goed en open gesprek en even checken of je goed bezig bent maakt de managersklus stukken makkelijker.

Groet,

Ton
M.G.  |   | 
8-07-2009
 | 
17:21 uur
Goed zo Ton!

Je CV plaatsen gaat inderdaad wat ver. Nog wel even heel concreet: wat zoek je?
Bv. leidinggevende functie HBO niveau in industrie, of projectmanager implementatie die zoveel mogelijk zelf moet uitzoeken. Enfin: zet jezelf op de kaart.
Veel succes!

Als je mij je adres mailt, dan stuur ik je een exemplaar van mijn nieuwe boek over het vinden van een nieuwe baan als aanmoedigingsprijs!

Groet,
Marijke
Rob Schuil  |   | 
8-07-2009
 | 
20:07 uur
Uiteraard zijn dat prima punten, maar in deze tijd is dat een smalle basis. Zoals Ton schrijft kan coaching uiterst effectief ondersteunen. Ik werk wekelijks met mensen die ontslag hebben gekregen of in een loopbaan traject zitten. Samen werken we aan persoonlijke inzichten en een nieuwe toekomst waardoor er krachtig en met je passie op nieuwe mogelijkheden kan worden gereageerd. En dat werkt mede omdat we vanuit VanEde&partners landelijk collegiaal samenwerken en een netwerk hebben.
Marcel van Vliet  |   | 
9-07-2009
 | 
08:24 uur
- Maak een LinkedIn account aan en werk aan je netwerk.
- Neem deel aan de diverse gerelateerde groepen
M.G.  |   | 
9-07-2009
 | 
09:14 uur
Beste Rob,

Ik ben het helemaal met je eens. Werk zoeken is net een baan! Je bent immers je eigen marketeer, acquisiteur, verkoper en manager in één. Persoonlijke ondersteuning daarbij kan een heel belangrijke rol spelen.

Net als jij begeleid ik ook mensen naar werk en met meer dan 17 jaar ervaring in re-integratie, onderwijs en marketing en verkoop is er sprake van een hele brede basis.

Kun je vanuit jouw kennis nog wat tips meegeven aan Ton?

Hartelijke groet,
Marijke van Noort
Ton  |   | 
10-07-2009
 | 
19:20 uur
Hallo Allemaal,

Jullie tips zijn goed bruikbaar weet ik (Ton) als ervaringsdeskundige. De laatste jaren heb ik namelijk regelmatig naar een nieuwe arbeidsrelatie moeten zoeken.

Ik wil daarom mijn ervaringen hier delen in de hoop dat ze bruikbaar zijn.

Het belangrijkste:
+Geloof in jezelf, je kennis en vaardigheden en probeer dat ondanks de afwijzingen vol te blijven houden.
+Werk aan jezelf nu heb je de tijd om te studeren, je ervaringen te overdenken en om tot rust te komen, mentaal gezien, al zal de onzekerheid je het meest frustreren.
+Verstop je niet in je schulpje, accepteer dat je gewoon heel vaak niet serieus wordt genomen of verkeerd ingeschat en dat sommige mensen kennelijk genieten van het feit dat jij je werk bent verloren en je zien als werkschuw of onkundig, leg dat naast je neer.
+Schreeuw van de daken dat je werk zoekt, inderdaad, internet, linkeding, relaties enz. enz. (het heeft mij overigens nooit iets opgeleverd)
+Wees creatief en orgineel
+Zoek een paar goede motivators, gewoon mensen met levenservaring een nuchtere kijk, de je moed in spreken, prikkelen, aanzetten tot nadenken, inspireren en voorzien van goed advies, tips enz. (het werkbedrijf is mi een instelling die vaak ontmoedigend werkt)
+Zorg voor een goed cv, je krijgt tientallen tips hierover. Ga niet telkens je cv opnieuw opstellen gericht op de vacature immers voor je het weet ben je de hele week bezig met je cv herschrijven en kom je niet meer aan solliciteren toe, gaan de interessante vacatures aan je voorbij terwijl jij noest werk aan een cv opzet voor iemand die er niet eens serieus naar kijkt.
+Pas op met de werkcoach (werkbedrijf), Die kunnen zich vaak niet inleven, hebben een ander referentiekader, een andere opleiding, en een opdracht en targets. Ik ken er tien, 2 ondersteunen en inspireren en houden je scherp, 8 zijn bronnen van frustratie gebleken.
+Maak gebruik van de Onafhankelijk Arbeids Adviseur van het werkbedrijf. Ik zie hem als mijn persoonlijke ''advocaat'' of ''vakbondsbestuurder''en adviseur. Het is bovendien gratis.
+Vraag direct naar reintegratiemogelijkheden bij het werkbedrijf. Die reintegratie kun je zelf aanvragen. Er ligt geld voor jou gereserveerd en als je niet uitkijkt krijg je hier niks van en mis je opleiding, inspiratie en begeleiding. De werkcoach bepaalt uiteindelijk maar moet wel motiveren waarom hij/zij dat vindt. Al snel kom je er dan waarschijnlijk achter dat hijzij zich niet kan inleven in jou kansen en behoefte en een bron van frustratie kan vormen.
+Werk boven alles daar hamert men op. Is dat zo? Je moet ook een inkomen verschaffen immers je vaste lasten zijn misschien niet aan te passen (koophuis). Het werkbedrijf stuurt je rustig naar een baan met een laag inkomen en dat betekent misschien je faillisement op den duur. Zeker als je na een jaar weer de laan uitgestuurd wordt en je nieuwe ww op je laatst verdiende inkomen gebaseerd wordt. Je kan zo maar beneden de bijstandnorm komen maar bijvoorbeeld een studiefinanciering van je kinderen wordt op je oude inkomen gebaseerd. Van 4500 euro netto, naar 975 euro netto kan zo maar gebeuren in 2 jaar tijd. Wie daarover gaat praten op het CWI krijgt nul op request. In de bijstand zou alles mogelijk zijn in de ww niks! Je maakt schulden om te overleven en straks wijst men erop dat je geen schulden had moeten maken, zelf schuld! Hobby werk, waar geld bij moet van mijn spaarpot doe ik dus nooit meer nu ik weet dat sommige werkgevers zich niet houden aan de gouden bergen die ze beloofden ondanks hun blauwe ogen.
+Poch niet te veel over diegene die je ooit was. Eigenlijk zet je jezelf dan neer als iemand die alles verloren heeft..een verliezer. Beter is te kijken wie je bent, NU, en wat je daarmee kunt en probeer dat uit te stralen. Daar gaat het ook om eigenlijk voor jou en je potentiële werkgever. Natuurlijk kom je er niet langs om ook over je verleden en je successen te vertellen. Ik doel dan ook op de juiste mindset.
+Soms is het handig om je niet te zwaar neer te zetten. Gesprekken waarin ik mezelf goed kon neerzetten leverden niks op. Gesprekken die ik volgens mijn gevoel verprutst had, leverden uiteindelijk een geweldige arbeidsovereenkomst op. Heel raar en paradoxaal.
+Bedenk dat STAR technieken ook tijdens sollicitaties worden toegepast. Een uur volpraten met zoveel mogelijk aanknopingspunten, succesverhalen en verantwoordelijkheden en werkzaamheden uit het verleden, dus jezelf aanprijzen werkt dan averechts. Ik gaf hier overigens onlangs sollicitatietraining over op het werkbedrijf nadat ik ferme kritiek had op de sollicitatietraining die ik moest volgen via het werkbedrijf. Het ingehuurde bureau nodigde mij uit als gasttrainer, helaas volgde geen arbeidsovereenkomst of betaalde opdracht.
+Bespreek open en eerlijk waar je tegen aan loopt en hoe je over bepaalde dingen denkt, bij mensen die je vertrouwd, je krijgt dan veel gratis tips. Doe dit niet bij het werkbedrijf dan dreigt strafkorting of zinloze training of pressie en doctrine.
+ Zoek via linkedin bijvoorbeeld verloren contacten en referenten.
+Let op wat je op internet schrijft, werkgevers en W&S Googlen je.
+Wees niet te negatief over je vorige werkgever of leidinggevende. Sta wel achter je beslissingen en/of geef aan dat je geleerd hebt van je fouten of de fouten van anderen en nu beter weet hoe je moet reageren of conflicten kunt vermijden of nu beter met een bepaalde situatie kunt omgaan.
+Weet wie jezelf bent en waar je kracht ligt, wees ook eerlijk over wat je absoluut niet wilt of zoekt.
+Laat niet doorschemeren dat je het aangeboden werk maar als een noodoplossing ziet.
+Solliciteren op een veel lager niveau is knap kansloos. De werkgever ziet risico's of neemt je niet serieus.
+De regering wijst steeds op de vele banen bij de overheid of de gezondheidszorg...biedt je aan ook daar te willen werken dan zegt de werkcoach dat dat niet passend is. Een manager in het bedrijfsleven verschilt dan erg van die in de zorg of bij defensie of elders bij de overheid. Zelfs een openstaande vacature bij het werkbedrijf is dan niet passend. Ongeschoold werk wordt je dan wel aangeboden, ga je op gesprek daar wordt je niet als serieuze kandidaat gezien.
+Uitzenders doen eigenlijk niks voor je wat je zelf niet kan als manager of werknemer met een gezond stel hersens en attitude. Ze zorgen wel voor vele bezoekjes en (intake)gesprekken om vervolgens te melden dat de vacature bak leeg is, jij zit met reiskosten en verloren tijd, kunt wel een sollicitatie verantwoorden op het werkbedrijf. Er zijn maar weinig intercedenten die serieus voor je aan de slag gaan. Die benaderen je wel als ze wat hebben voor je. Hou die tot vriend!
+realiseer je dat HRM, W&S of een werkgever wellicht uit een heel ander milieu komt en anders communiceert dan jij gewend bent in bijvoorbeeld je arbeidsklimaat. Kom je van de ''werkvloer'' dan praat je nu met iemand van ''kantoor''. Praat je in zo'n situatie zoals je met je collega's praatte en de gesprekspartner realiseert zich dat niet dan kan al snel de conclussie zijn dat jij niet in het team past ondanks dat ook op zijn werkvloer precies zo gepraat wordt en je dus wel zou passen.
+Helaas snappen sommige gespreksparners niet wat je vertelt, dat is logisch, Zij werkten altijd al op HRM gebied, jij met machines en gevaarlijke stoffen bijvoorbeeld. Verdwaal dan niet in voorbeelden en situaties, het kan niet tot hun verbeeldings en inlevingsvermogen behoren, vakjargon wordt dan ook niet begrepen. Geef antwoord op de vragen, liefst in begrijpelijke taal, wees creatief en leef je zoveel mogelijk in, in de gesprekpartner en wees allert op non- verbale signalen om je gesprek te sturen. Merk je dat hij het niet kan volgen of zich irriteert aan je pas je dan aan.
+ Praat rustig, en luister, toon respect voor je gesprekspartner. Soms kun je door rustig te praten en intonatie en een evenwichtige uitstraling interessant of gewichtig overkomen.
+Realiseer je dat men vaak meer zoekt naar reacties dan naar antwoorden op vragen of juist andersom. Dit kan afhankelijk zijn van de functie en de gesprekspartner of de kandidaat die men zoekt.
+Bizar genoeg kan uitblinken in loyaliteit, gedrevenheid, vakkennis, gedrevenheid, enthousiasme, enz. tegen je werken.
+Lees een vacature eens anders, maar wel heel secuur. Wat zoekt men precies en wat schrijft men en waarom dat men dat. Waar ik op doel is dat bijvoorbeeld een regel waarin de nadruk ligt op ''open communicatie'' kan betekenen dat het bedrijf iemand zoekt die zorgen kan voor die open communicatie omdat het bedrijf dat wil bevorderen. In de praktijk kan dat betekenen dat je een leidinggevende krijgt die niet gediend is van open communicatie. Uizicht op een vast contract betekent dan vaak dat niemand een vast contract heeft of krijgt en je in een duiventil komt en veel loze beloftes krijgt met tot doel je zo te motiveren (dwingen) hard te werken, totdat je door hebt dat ze je nooit in vaste dienst nemen, dan ga je eruit want dan laat je je niet meer met een kluitje in het riet sturen. Zo'n bedrijf trekt zich ook meestal weinig aan van de belangen van de werknemers of uitzendkrachten. Die zien ze als ''handjes'' en makkelijk te vervangen.
+Realiseer je dat de meeste vacatures niet echt bestaan, zowel bij werkgevers als op werk.nl en bij de uitzenders kom je tientallen vacatures tegen die niet bestaan, verouderd zijn of om andere redenen geplaatst zijn.
Uizenders plaatsen bijvoorbeeld vacatures om de concurrentie op het verkeerde pad te zetten en om cv's te verzamelen. Bedrijven doen dat ook, het is reclame, het zorgt ervoor dat de concurrentie, en de klanten denken dat het goed met ze gaat. Ze tasten zo ook de arbeidsmarkt af en leren wat speelt bij de concurrentie. Het op internet plaatsen van vacatures kost niks, het plaatsen van advertenties in dag- en weekbladen is duur. Drie keer raden waar je de meeste serieuze vacatures tegen komt.
+Ga niet liegen over je opleiding of arbeidsverleden. Werkgevers houden intensief contact onder elkaar en je cv wordt overal opgeslagen, dit mag welliswaar niet altijd omdat dit strijdig is met privacy en omgang met persoonlijke gegevens. CV schuivers pompen je cv naar alles en iedereen en die slaan je gegevens soms ook op, maken kopieën en sturen die naar afdelingschefs enz. Maak jij een heel anders cv plotseling dan kom je je oude cv vroeg of laat tegen of weet een bedrijf al dat jij wel heel creatief bent geweest en wijst je af of confronteert je daarmee. Bovendien kan op een goede dag een oud collega bij je komen werken en zich afvragen waarom dat jij die mooie functie hebt in het management terwijl je voorheen ongeschoolde arbeider was..oeps!
Schrijf je iedereen aan die je geregisteerd heeft met het verzoek je gegevens te verwijderen omdat je aan het werk bent dan doet men dat niet. Tijdens een gesprek bij een uizender werd ik geconfronteerd met een referentie die men tien jaar geleden had opgevraagd, die was gelukkig positief. Dit bedrijf had ik aangeschreven met het verzoek mijn gegevens te verwijderen.
+HRM van verschillende bedrijven stuurde mij als manager vaak een interessante cv door. De medewerkers hadden deze soms stiekem ingezien waardoor op eens iedereen het had over een bekende die solliciteerde. Een groot nadeel van gezamelijke kantoren en gezamelijk kasten en kartonnen dozen voor oud papier. Een bedrijf waarbij ik werkte verzamelde oud papier voor een vereeniging, de medewerkers snuffelden in de bakken met oud papier en de directie drong aan op recyclen en vond versnipperen overbodig. De financiele gegevens en vertrouwelijke informatie lagen simpelweg op straat. Daar kan ook jou cv bijzitten. Iemand kan zelfs misbruik maken van je gegevens voor oplichtingspraktijken ed.
De open kantoren van het Werkbedrijf vind ik zo ook hinderlijk, iedereen hoort jou verhaal, vragen naar een gespreksruimte vindt men eigenaardig. Toch vind ik het vervelend als je iets verder op een bekende hoort praten over zijn problemen en ellende, dan hou ik mijn mond dicht want hij kan mij ook horen.

Nou, dit waren een paar zaken die ik belangrijk vind om werkzoekenden mee te geven vanuit mijn eigen ervaringen. De nuance die ik wil aanbrengen is dat het voor mij ook niet altijd even makkelijk was om werk of een opdracht te vinden maar wel hoop geleerd te hebben van mijn fouten en er van uit ga dat het nu simpelweg heel moeilijk is om goed en passend werk/inkomen te vinden.

Zelf denk ik dat ik mij beter kan richten op het opstarten van mijn voormalige zzp plannen en mijn diensten beter kan gaan aanbieden op de markt.

Een interessante opdracht of job zoek ik.

Marijke vroeg wie ik precies ben en wat ik wil en zoek.
Zelfs mijn personal coach kon dat niet kort samenvatten zonder afbreuk te doen aan de kracht.

Ik ben een ervaren manager/leidinggevende die van veel markten thuis is en kennis heeft van veel aspecten van de bedrijfsvoering binnen de industrie. Techniek, werken en aansturen van personeel, beleid, strategie, arbo en milieu, automatisering, it, advisering, technische en organisatorische projecten, stroomlijnen, opstellen van procedures, kwaliteit, arbeidsrecht, kultuurverandering, medezeggenschap, opbouw en opstart van afdelingen en bedrijven maar ook bedrijfssluitingen en reorganisaties zijn zaken waarin ik goed ben en affiniteit mee heb en vaak unieke ervaringen.
Waar ik geen affiniteit mee heb en slechts basiskennis van heb zijn zaken als accountancy of verkoop. In dat laatste verdiep ik me momenteel net als persoonlijke presentatie en voor de zoveelste keer communicatietechnieken.

Omdat ik op korte termijn waarschijnlijk als zelfstandige door wil maar wel voorlopig open blijf staan om te werken in dienstverband. Vraag ik werkgevers waar ze naar op zoek zijn, waar ze mee worstelen en geef aan welke hulp ik kan bieden daarbij. Dat lijkt me in mijn geval werkbaarder dan mijn hele arbeidsverleden op te drammen in de hoop dat de gespreksparner de aanknopingpunten ziet en mij niet verkeerd interpreteert of begrijpt.

Ik heb mijn personal coach dan ook gevraagd mij te helpen bij deze aanpak, onlangs. Deze week ben ik aan de slag gegaan om te kijken of er zoals wij verwachten veel vraag is naar mijn specifieke kennis vanwege de crisis en de vele reorganisaties. Het idee is dat ik vanuit mijn kennis en ervaring sterk kan zijn bedrijven te behoeden onnodige fouten te maken tijdens reorganisaties, bottom up, i.p.v. top down. Immers mijn ervaring is dat top- down reorganisaties nogal wat inschattingsfouten maken door gebrek aan inzicht met name op de werkvloer, waardoor een afdeling uiteindelijk niet beter maar slechter functioneert en grotere kosten ontstaan omdat dit uiteindelijk herstelt moet worden.
Men heeft geen diepgaande kennis van het werk of specifieke problematiek en ontslaat soms de verkeerde werknemers op advies van een niet functionerende manager of leidinggevende. Zoals velen wellicht zullen weten is een slecht functionerende manager of leidinggevende vooral bezig met het verhullen van zijn eigen disfunctioneren en veilig stellen van zijn eigen positie en zijn vriendjes. De directie is zich hier vaak niet van bewust. Het resultaat is dat op advies van de niet functionerende manager of leidinggevende de vekeerde mensen ontslagen worden en schade ontstaat aan het bedrijf met grote gevolgen voor de continuiteit.

Ik werk al sinds enkele jaren op die wijze maar dan in loondienst en doe dit als ''speciale opdracht''. Waar ik tegenaan loop is dat dit van de andere kant verkeerd of begrepen wordt tijdens sollicitaties, men zich geen idee kan vormen dat deze manier van projectmatig werken uiteraard zorgt voor vele dienstverbanden. Bovendien is deze manier van werken ook vaak niet te communiceren met een ''lagere'' HRM medewerker maar slechts met directies, het hogere management of eigenaren.
Ik moet het dus vooral hebben van mondreclame en toegang tot de juiste netwerken en personen. Solliciteren is dan gewoon op den dur onpraktisch waardoor ik wel voor mijzelf zal moeten beginnen op den duur, zeker nu netwerken uit elkaar vallen tijdens de crisis en vele reorganisaties. De onzekerheid van dit concept maakt het anderzijds moeilijk om er een levensonderhoud uit te genereren. 1 goed betaalde opdracht met succes uitvoeren wil nog niet zeggen dat je overstelpt wordt met opdrachten, de stap naar de KVK was voor mij zo gezien riscovol. De effecten van de crisis bieden echter mi grote mogelijkheden. Momenteel onderzoek ik dus of ik inderdaad in de niche zit waar de kansen liggen en alles wijs erop dat ik goed zit.
Waar ik tegen aan loop is dat ik er niet teveel over moet communiceren omdat vooral organisatie adviesbureau's zeer geinteresseerd zijn in deze werkwijze. De unieke elementen, die het concept sterk maken benoem ik dus niet.
Bovendien denk ik dat de tijd rijp is voor dit idee waar ik al enige jaren op broed en nu snelheid geboden is.

Ik heb dit soort opdrachten gedaan voor automobielfabrieken en automotive, de metaal, chemie, en kunststofverwerkende industrie maar bracht ook advies uit voor andere bedrijven, een advocatenbureau, een poetsbedrijf en een adviesbureau enz. Helaas kon ik geen omdat ik niet ingeschreven was geen nota's schrijven en heb ik dergelijke opdrachten uitgevoerd om mijn manier van werken bekendheid te geven en concept uit te testen en bij te stellen. Door het aanvaarden van ''speciale opdrachten'' als werknemer werd het opstarten van het werk als zelfstandige weer voor een groot deel in de ijskast gezet. Uiteindelijk is mij nu duidelijk dat ik ergens een keuze moet maken straks.

Mijn vraag is dus werknemers waar kan ik u mee van dienst zijn? Bent u geinteresseerd in een bottom - up benadering om enerzijds de reorganisatie succesvol te maken anderzijds onnodige kosten te voorkomen? Daarbij het risico om een niet meer functionerend bedrijf of afdeling te voorkomen. Ik heb een uniek, idee hoe ik u kan helpen daarbij en goede resultaten geboekt bij zowel grote multinationals als kleine familiebedrijven en samengewerkt met andere adviesbureaus die al actief waren bij deze ondernemingen.

Mail me dan.



REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10