zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Investeren in de toekomst van uw kind

Particulier onderwijs is kleinschalig en persoonlijk

12 april 2019 - Ouders die voor particulier onderwijs kiezen, willen de beste toekomst voor hun kind. Maar hoe zit dat precies? Wat levert particulier onderwijs uw kind allemaal op ten opzichte van regulier onderwijs? En hoe zit dat specifiek bij businessopleidingen?

De kleinschaligheid ervaren veel studenten als een groot voordeel van particulier onderwijs. Op de particuliere Hogeschool Tio bijvoorbeeld zitten gemiddeld maar elf studenten in een les. Het onderwijs is er van hoge kwaliteit met veel persoonlijke aandacht voor iedere student én zijn of haar ambities. "Ik heb voor Tio gekozen vanwege de hoge kwaliteit van het onderwijs," vertelt studente Deanne. "Daarnaast vind ik de persoonlijke aandacht prettig. Ik ben vaak snel afgeleid, dus dan zijn de kleine klassen erg fijn."


 
Docenten uit de praktijk
Docenten binnen particulier onderwijs zijn vaak universitair geschoold. De docenten van Hogeschool Tio zijn daarnaast ook allemaal professionals uit het werkveld. Zij weten als geen ander wat er speelt in de branche. Studente Annemijn, die op veertienjarige leeftijd al begon met ondernemen, spreekt regelmatig met Tio-docenten over haar bedrijf. "Vanwege hun ervaring in het vakgebied hebben ze veel kennis en kan ik met concrete vragen bij ze terecht, dat is fijn."
 
Versneld studeren
Sommige particuliere hogescholen bieden de mogelijkheid versneld te studeren. Met name voor ondernemende en ambitieuze studenten die graag snel een waardevol diploma op zak willen, kan dat een uitkomst zijn. Zo kan de mbo-opleiding Commercieel Business Management van Tio in twee of zelfs één jaar worden afgerond en de hbo-opleiding International Business Management in drie jaar.  
 
Internationale ambities
Studenten met internationale ambities kunnen hun hart ophalen bij particuliere hogescholen zoals Tio. Dankzij buitenlandse stages, studiereizen en samenwerkingen met internationale partneruniversiteiten worden de studenten klaargestoomd voor een internationale carrière. Het bedrijfsleven kent immers geen grenzen. De hbo-businessopleiding kan bovendien op twee Tio-vestigingen, Utrecht en Amsterdam, ook in het Engels gevolgd worden.
 
Studeren op maat
Studenten met de ambitie om al tijdens hun studie te ondernemen zijn bij een particuliere hogeschool als Tio aan het juiste adres. Door het persoonlijke en kleinschalige onderwijs kunnen studieprogramma’s op maat worden aangeboden. Studenten kunnen zo zowel het beste uit hun studie als uit hun onderneming halen. Businessstudent Sam gedijt goed bij de persoonlijke benadering van Tio. "Ik kan mijn bedrijf goed combineren met mijn studie. Daarnaast kan ik veel leren van de docenten met hun ervaring uit het werkveld."
 
Beste businessopleiding
Niet geheel toevallig is de hbo-opleiding International Business Management van Tio voor het vijfde jaar op rij door de Keuzegids uitgeroepen tot beste businessopleiding van Nederland, en ook de mbo-opleiding Commercieel Business Management heeft het predicaat ‘topopleiding’ gekregen in de Keuzegids Mbo. In de Keuzegids worden met name de onderwijskwaliteit en de juiste voorbereiding op de beroepspraktijk geprezen. Zodat uw kind na zijn of haar studie helemaal klaar is voor een succesvolle carrière.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Het Nieuwe Werken en de veranderende rol van leiderschap
 Vijf tips om uw thuiswerkopstelling te verbeteren
 Hoe toekomstgerichte bedrijven data analytics expertise kunnen opbouwen
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Steeds meer scholieren hebben een bijbaan
 IT-leiders doen beroep op onderwijsminister
 EdTech sector staat nog in de kinderschoenen
 Gastcolleges verzorgen als manager – vijf keer winst
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
5 manieren om virtueel te netwerken
reacties
Verstrikt in een web van regeltjes (1) 
Tips voor werkende ouders (1) 
Eén op de vijf Nederlanders vindt ziekmelden ter compensatie overuren terecht  (2) 
Aantal loonbeslagen flexkrachten fors gestegen  (1) 
Ruime verdubbeling aantal misdaden gepleegd met ICT, gericht op ICT (2) 
Cadeau-inspiratie voor Valentijnsdag? Dit geven Nederlanders uit aan hun partner (1) 
Personeelsmanagers zullen steeds meer rekening moeten houden met freelancers (2) 
top10
Van keukentafel tot thuiskantoor
Een op zes Nederlanders bang in de toekomst niet meer relevant te zijn op arbeidsmarkt
Cruciale inzichten voor een crisiscommunicatiestrategie
Bescherm thuiswerkers beter met extra toegangsrechten
Onzekerheid snijdt diep in arbeidsrelatie
Gratis handleiding voor het bestrijden van phishing en social engineering
Samenwerken is zo goed nog niet
2021 wordt het jaar van recoverware
Nederlander ervaart technische problemen tijdens het thuiswerken
Verstrikt in een web van regeltjes
meer top 10