zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Investeren in de toekomst van uw kind

Particulier onderwijs is kleinschalig en persoonlijk

12 april 2019 - Ouders die voor particulier onderwijs kiezen, willen de beste toekomst voor hun kind. Maar hoe zit dat precies? Wat levert particulier onderwijs uw kind allemaal op ten opzichte van regulier onderwijs? En hoe zit dat specifiek bij businessopleidingen?

De kleinschaligheid ervaren veel studenten als een groot voordeel van particulier onderwijs. Op de particuliere Hogeschool Tio bijvoorbeeld zitten gemiddeld maar elf studenten in een les. Het onderwijs is er van hoge kwaliteit met veel persoonlijke aandacht voor iedere student én zijn of haar ambities. "Ik heb voor Tio gekozen vanwege de hoge kwaliteit van het onderwijs," vertelt studente Deanne. "Daarnaast vind ik de persoonlijke aandacht prettig. Ik ben vaak snel afgeleid, dus dan zijn de kleine klassen erg fijn."


 
Docenten uit de praktijk
Docenten binnen particulier onderwijs zijn vaak universitair geschoold. De docenten van Hogeschool Tio zijn daarnaast ook allemaal professionals uit het werkveld. Zij weten als geen ander wat er speelt in de branche. Studente Annemijn, die op veertienjarige leeftijd al begon met ondernemen, spreekt regelmatig met Tio-docenten over haar bedrijf. "Vanwege hun ervaring in het vakgebied hebben ze veel kennis en kan ik met concrete vragen bij ze terecht, dat is fijn."
 
Versneld studeren
Sommige particuliere hogescholen bieden de mogelijkheid versneld te studeren. Met name voor ondernemende en ambitieuze studenten die graag snel een waardevol diploma op zak willen, kan dat een uitkomst zijn. Zo kan de mbo-opleiding Commercieel Business Management van Tio in twee of zelfs één jaar worden afgerond en de hbo-opleiding International Business Management in drie jaar.  
 
Internationale ambities
Studenten met internationale ambities kunnen hun hart ophalen bij particuliere hogescholen zoals Tio. Dankzij buitenlandse stages, studiereizen en samenwerkingen met internationale partneruniversiteiten worden de studenten klaargestoomd voor een internationale carrière. Het bedrijfsleven kent immers geen grenzen. De hbo-businessopleiding kan bovendien op twee Tio-vestigingen, Utrecht en Amsterdam, ook in het Engels gevolgd worden.
 
Studeren op maat
Studenten met de ambitie om al tijdens hun studie te ondernemen zijn bij een particuliere hogeschool als Tio aan het juiste adres. Door het persoonlijke en kleinschalige onderwijs kunnen studieprogramma’s op maat worden aangeboden. Studenten kunnen zo zowel het beste uit hun studie als uit hun onderneming halen. Businessstudent Sam gedijt goed bij de persoonlijke benadering van Tio. "Ik kan mijn bedrijf goed combineren met mijn studie. Daarnaast kan ik veel leren van de docenten met hun ervaring uit het werkveld."
 
Beste businessopleiding
Niet geheel toevallig is de hbo-opleiding International Business Management van Tio voor het vijfde jaar op rij door de Keuzegids uitgeroepen tot beste businessopleiding van Nederland, en ook de mbo-opleiding Commercieel Business Management heeft het predicaat ‘topopleiding’ gekregen in de Keuzegids Mbo. In de Keuzegids worden met name de onderwijskwaliteit en de juiste voorbereiding op de beroepspraktijk geprezen. Zodat uw kind na zijn of haar studie helemaal klaar is voor een succesvolle carrière.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Tien MVO-managers op de shortlist voor titel ‘MVO Manager van het Jaar 2019’
 Slechts 28 procent bedrijven beveiligt code signing machine-identiteiten
 Zeven toffe producten die het milieu een handje helpen
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Steeds meer scholieren hebben een bijbaan
 IT-leiders doen beroep op onderwijsminister
 EdTech sector staat nog in de kinderschoenen
 Gastcolleges verzorgen als manager – vijf keer winst
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Structureer je online marketing activiteiten
Werkstress: voorkomen is beter dan een burn-out!
reacties
Kan IT de populariteit van Virtual Reality bijhouden?  (1) 
Hostingbranche ziet public cloud niet als bedreiging (1) 
Drie manieren om te beleggen voor uw pensioen (1) 
Organisaties wapenen zich steeds beter tegen aanvallen met bots en scrapers  (1) 
Huisdierbezit populair (1) 
Consumenten nog niet overtuigd van de voordelen van Artificial Intelligence  (1) 
Nederlander positief over milieuzones, maar snakt naar duidelijkere regels (1) 
top10
Waarom bedrijfscultuur een strategisch doel moet zijn
Leiders besteden maar dertien minuten per dag aan persoonlijke ontwikkeling
Zorgmedewerkers hebben weinig vertrouwen in actieplan (Ont)Regel de zorg
Alarmerende schaarste op de IT arbeidsmarkt
Bedrijven betalen loyale IT’er minder dan jobhopper
Ondanks salariskloof vrouwen positiever over arbeidsmarkt
Veelgebruikte systemen voor e-mailbeveiliging niet effectief
Optimisme over werkgelegenheid houdt aan
5G-opname nog sneller dan verwacht
Snelgroeiende fintech sector maakt juristen nog schaarser
meer top 10