zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Staatsbosbeheer beste overheidsorganisatie 2017

27 november 2017 - Op 20 november is Staatsbosbeheer door een vakjury uitgeroepen tot Beste Overheidsorganisatie van 2017. Directeur Sylvo Thijsen nam deze prijs in ontvangst uit handen van Kajsa Ollongren, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De prijs ‘Beste overheidsorganisatie’ wordt jaarlijks door de Vereniging voor Overheidsmanagement (VOM) uitgereikt aan een overheidsorganisatie die zich weet te onderscheiden als een waardevolle publieke dienst. De winnaar levert een essentiële bijdrage aan de maatschappij en is een voorbeeld voor andere organisaties. Vorig jaar is de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond verkozen tot beste overheidsorganisatie.


 
Omslag
"Staatsbosbeheer heeft in korte tijd een vakkundige omslag gemaakt naar een transparante en maatschappelijk gedragen organisatie. Als organisatie weten ze met een minimum aan middelen veel kwetsbare en bijzondere kwaliteiten in natuur en landschap te behouden en hebben het contact met de samenleving succesvol versterkt," aldus juryvoorzitter Gerritsen.
 
Trots
Sylvo Thijsen, directeur Staatsbosbeheer: "Ik ben heel blij, trots en dankbaar. Een prachtige erkenning voor onze medewerkers en de vele duizenden mensen uit alle sectoren van de samenleving die dagelijks bij ons werk betrokken zijn om Nederland gezond en groen te houden: Staatsbosbeheer is de Groene Motor voor en door alle inwoners van Nederland!" Bekijk dit filmpje om te zien waarom we zijn uitgeroepen tot beste overheidsorganisatie van het jaar.
 
Criteria
De jury heeft in de beoordelingen met name gekeken naar het onderscheidend vermogen van de organisaties, de missiegedrevenheid, de effectiviteit, transparantie, veerkracht en maatschappelijke betrokkenheid. De jury heeft werkbezoeken afgelegd aan de drie finalisten van de verkiezing. Meer informatie over de verkiezing is te vinden op overheidsorganisatievanhetjaar.nl
 
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Brandweer verslaat Albert Heijn
 Finalisten ‘Overheidsmanager van het Jaar’ 2017 bekend
 Engineer onderschat overheid als werkgever
 Nederlanders willen digitaal kwaliteitskeurmerk van de overheid
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10