zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Topmanagers Unilever, SBM Offshore en Delta Lloyd finalisten Young Captain Award 2013

4 november 2013 - De jury van de Young Captain Award onder leiding van de Minister van Economische Zaken, de heer Henk Kamp, heeft de drie finalisten van de Young Captain Award 2013 bekend gemaakt. Annemarieke de Haan (Unilever), Bram van Cann (SBM Offshore) en Fleur Dujardin (Delta Lloyd Groep) zijn de drie kandidaten die op 18 november strijden om de titel ‘Young Captain 2013’.

De Young Captain Award, die dit jaar voor de negende keer zal worden uitgereikt, wordt jaarlijks toegekend aan die getalenteerde business leider die opvalt door de invloed die hij of zij al in een vroege fase van zijn of haar carrière heeft op de eigen onderneming en getuigt van visie op economisch en maatschappelijk vlak. De jury heeft voor de Young Captain Award 2013 de volgende finalisten geselecteerd:Annemarieke de Haan
Annemarieke de Haan (37) is als Vice President Marketing Refreshment en Home & Personal Care verantwoordelijk voor de omzet en marketing van ruim 25 bekende merken van Unilever zoals Andrelon, Axe, Robijn, Magnum, Ola, Dove en Zwitsal. In deze functie maakt zij deel uit van de Unilever Benelux Board. Dagelijks geeft zij leiding aan ongeveer 50 medewerkers in het marketingteam in Nederland en België en samen dragen zij bij aan het realiseren van Unilevers ambitie om de omzet te verdubbelen en de milieu-impact te halveren.

Bram van Cann
Bram van Cann (36) is als Engineering Director bij SBM Offshore verantwoordelijk voor het management van de Engineering Divisie. Deze afdeling houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige systemen voor de verwerking, transport en opslag van olie en gas op zee. Tevens ziet Van Cann toe op de technische aspecten van de projecten die uitgevoerd worden in lijn met het kwaliteitssysteem van SBM Offshore en binnen een goedgekeurde projectplanning. Van Cann geeft leiding aan 400 mensen.

Fleur Dujardin
Fleur Dujardin (38) is als commercieel directeur verantwoordelijk voor het particuliere segment, het merk OHRA en de directe kanalen van Delta Lloyd Groep. Met haar team geeft zij invulling aan haar missie om de beste directe verzekeraar van Nederland te zijn, die zich onderscheidt in klantgerichtheid, excellente directe dienstverlening en winstgevende groei. Dujardin geeft leiding aan 300 medewerkers.

Young Captain 2012
De Young Captain 2012, Hein Schumacher van HJ Heinz Company, maakt dit jaar deel uit van de jury. Uit de lijst met aanmeldingen heeft de jury acht kandidaten geselecteerd waarmee zij gesprekken heeft gevoerd. Uiteindelijk zijn hier de drie finalisten uit gekozen. Op 18 november zal tijdens een feestelijke uitreiking op Paleis Het Loo de ‘Young Captain 2013’ bekend worden gemaakt.
Peter Elverding, vice voorzitter van de jury: "De jury heeft inspirerende gesprekken mogen voeren met de acht geselecteerde kandidaten. Wat ons betreft laten de kandidaten, maar vooral de drie finalisten van de Young Captain Award 2013 zien dat de toekomst van de BV Nederland er veelbelovend uitziet."

Winnaar
De winnaar van de Young Captain Award krijgt een op maat gesneden jaarprogramma aangeboden dat hem of haar toegang geeft tot bijeenkomsten met de top van de nationale en internationale zakenwereld, waaronder handelsmissies met het ministerie van Economische Zaken. Daarnaast krijgt de Young Captain een coaching traject met onder andere professionele performance en media trainingen en deelname aan het prestigieuze New Board Programme van de Nyenrode Business Universiteit.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Helft C-level leidinggevenden voert transformatie-initiatieven door zonder duidelijke strategie
 Verzekeraars streng bij schade aan mobieltje
 Dit zijn de drie meest voorkomende spearphishing-aanvallen
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Brandweer Amsterdam-Amstelland is slimste organisatie van Nederland
 Jury selecteert zes kandidaten voor Dutch BI Award 2013
 Inschrijvingen Accenture Innovation Awards 2013 van start
 Genomineerden Morningstar Awards 2013 bekend
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
A life changing event
Zaterdag 30 maart - Flora Boskoop - 10.00 - 16.00 uur. Een interactief seminar met Pieter Frijters met als onderwerpen: burn-out, paniekaanvallen, (spreek)angst, piekeren en assertiviteit. Bekijk de video voor een impressie van het seminar.
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Ontwikkelingen in de markt van drukwerk
Vergroot uw rendement in 2019 door reviews op NederlandReview Review marketing
reacties
Werk beďnvloedt privéleven negatief  (1) 
Nederlanders onderschatten beveiligingsrisico’s van computers (1) 
Belangrijke handelspartners Nederland minder stabiel (1) 
Vier apps verantwoordelijk voor 82 procent van mobiel dataverbruik iOS (1) 
Klimaatakkoord zet Nederland in beweging richting duurzame economie (1) 
Evenveel vrouwen als mannen met hbo- of wo-diploma (1) 
Kortsluiting bij energieleveranciers (2) 
top10
Deze vier woorden ondermijnen iedere presentatie (video)
Wat organisaties verwachten van de financiële afdeling van 2025
Klimaatakkoord kan ruim 70. 000 banen creëren
Een derde van de werkenden vindt zichzelf slimmer dan zijn of haar baas
'Er is een cyberoorlog gaande'
Belangrijke handelspartners Nederland minder stabiel
Overzicht kwijt door inkoopwildgroei? Met deze drie tips pakt u de regie terug
Energie en klimaat prominent in provinciale verkiezingsprogramma’s
Cees Verkuyl en Derk van Manen vallen in de prijzen op Sales Event
Dit zijn de drie meest voorkomende spearphishing-aanvallen
meer top 10