zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

StudentenWerk veilt bizarre banen voor 538 voor War Child

20 maart 2013 - Een dag de baas zijn van mediaconglomeraat 538, de meeste mensen kunnen er alleen van dromen. Nederlands grootste uitzendorganisatie voor studenten, starters en young professionals maakt het mogelijk: na de ‘aaibare banen’ veilt StudentenWerk nu drie exclusieve vacatures van extreem hoog niveau, bij 538, Ahoy en de Euromast.

Bieden kan via 538voorwarchild.nl/marktplaats. De opbrengst gaat volledig naar 538 voor War Child.



Baas van 538 (m/v)
Hoe het voelt om een media-imperium aan uw voeten te hebben? Machtig! 538-directeur Jan-Willem Brüggenwirth stelt zijn baan voor één dag beschikbaar aan de hoogste bieder. Bent u de gelukkige? Dan geniet u van alle voorrechten van een gevierd mediatycoon. U doet een bakkie met de 538-dj’s, spreekt uw medewerkers toe, krijgt uw eigen secretaresse, bedrijfswagen en visitekaartjes. ’s Avonds dineert u met de top van medialand. Kortom, na deze dag heeft Hillywood voor u geen geheimen meer.

Backstage Assistant Nacht van Oranje (m/v)
Hoe viert u de laatste Koninginnenacht? Met een pilsje in de kroeg (gaaaaap), of als Backstage Assistant bij het oer-Hollandse muziekspektakel Nacht van Oranje? Op maandag 29 april vindt in het Sportpaleis van Ahoy de 21e editie van de Nacht van Oranje plaats. Als Backstage Assistant begeleidt u artiesten als Wolter Kroes, Frans Bauer, Bonnie St. Claire, Lee Towers, Gerard Joling en vele anderen naar hun kleedkamer. U springt backstage bij waar nodig en maakt de optredens van wel heel dichtbij mee.

Hoogtespecialist op de Euromast (m/v)
Heeft u hoogtevrees? Dan bent u totaal ongeschikt voor deze vacature. De Euromast zoekt namelijk een Hoogtespecialist om de Rotterdamse skyline te onderzoeken. Maar dan wel van buitenaf, aan een touw, op 100 meter hoogte! Samen met een vriend of vriendin gaat u de afdaling aan. Na afloop krijgt u beide een gratis T-shirt, en een lekker glas bubbels om het eind van een geslaagde werkdag te vieren! Abseilervaring is niet vereist, wel een flinke dosis lef. 

538 voor War Child
De vacatureveiling van deze banen op topniveau is onderdeel van ‘538 voor War Child’. Van 22 tot en met 29 maart rijdt de 538 studiotruck door het land om mensen met muziek te activeren en geld in te zamelen voor War Child. Met de opbrengsten van deze actie helpt War Child verlaten oorlogskinderen hun verleden te verwerken, zodat zij weer gewoon kind kunnen zijn. StudentenWerk is hoofdpartner van ‘538 voor War Child’ en stelt een uitzendbudget van 100.000 euro ter beschikking voor de uitvoering van de studiotoer.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Zes tekenen dat uw baan zich op een doodlopend spoor bevindt
 Google verslaat vacaturebanken bij banenjacht jongeren
 Jong F1 Team gaat wervingsuitdagingen te lijf
 Vind uw droombaan, onderscheid uzelf!
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10