zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

HBO-student? Win een stage als CEO

16 september 2011 - Alle HBO-studenten die in het laatste jaar van hun studie zitten, kunnen zich aanmelden en maken kans om een half jaar stage te lopen als daadwerkelijk de hoogste baas van Welten, een kennisorganisatie voor de financiële branche met meer dan 650 medewerkers.


De kandidaat die de stageplek ‘wint’ zal een half jaar lang fulltime samen met CEO Cees Welten actief zijn en deelgenoot zijn van alle vergaderingen, beslissingen en ontmoetingen met nationale en internationale beleidsmakers. Het levert de HBO-student een ongekende praktijkervaring op het hoogste niveau in een groot bedrijf op.Challenge Weekend in
De werving van kandidaten die in het laatste jaar van hun HBO-studie zitten, start bij het begin van het nieuwe studiejaar, half september 2011. Na een eerste online selectie, krijgen de geselecteerde kandidaten een praktijkgerichte opdracht. Deelnemers die deze opdracht het beste uitvoeren, maken kans op een uitnodiging voor het Challenge Weekend op de campus in Vessem, waar ze in twee dagen kunnen aantonen dat zij de geschikte kandidaat zijn om CEO te worden. Na het Challenge Weekend wordt de winnaar gekozen: die loopt een half jaar stage als CEO van Welten en ontvangt ook de benefits die bij die positie horen, zoals een maatpak, lease-auto en smartphone. Tevens worden er voor de tien beste in de groep een aantal baangaranties gegeven om te starten bij een van de Business Units van Welten. 

‘Een half jaar CEO’
De campagne ‘Een half jaar CEO’ is  gisteren gestart. De uiterste inschrijfdatum is 16 oktober 2011. Aanmelden kan online. De start van de stageplek als CEO van Welten is december 2011 of januari 2012 afhankelijk van het onderwijsschema van de student.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Stagebeleid Nederland sterk verbeterd
 Niek Hoek (Delta Lloyd) Topman van het Jaar 2010
 Aanbod stageplaatsen groeit
 Goede CEO was ambitieuze stagiair
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10