zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Feestelijke onthulling Young Professional of the Year 2011

23 mei 2011 - Op donderdag 26 mei wordt de Young Professional van 2011 bekend gemaakt. Dit is de Young professional met onder andere lef, reflectievermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en visie; de selectiecriteria van de vierde editie van deze verkiezing met als thema 'Mind the Gap'.

In een feestelijke ambiance zal de winnaar om 20.30 uur voor 650 young professionals en het hoger management van de genomineerde bedrijven in de Ocean Diva (Amsterdam) bekend worden gemaakt. Daarnaast zullen ook de winnaars in de categorieën Advisor, Manager en Specialist bekend worden. Sinds begin april hebben de genomineerden intensief campagne gevoerd, waardoor er in totaal ruim 35.000 stemmen zijn uitgebracht. Daarnaast hebben zij hun kwaliteiten en reeds behaalde successen moeten presenteren voor een kritische jury. Mind the Gap

Young Professionals zijn zich bewust van de verschillen tussen zichzelf en hun werkomgeving. Maar hoe gaan Young Professionals om met deze 'gap'? En wat kunnen zij eraan doen om hier het meeste rendement uit te halen? Ofwel ‘Zonder dwarsliggers geen rails?’ . Dat is het thema waar de vierde editie van de Young Professional of the Year 2011 om draait. 

Interne en landelijke verkiezingen
Dit jaar strijden 21 nominees om de titel van Young Professional of the Year 2011. De nominees hebben maximaal zes jaar werkervaring en zijn werkzaam bij een van de bedrijven die deelnemen aan de verkiezing, waaronder Rabobank, Royal Haskoning, Nuon, KPN en Capgemini. De nominees presenteren zichzelf hier

Caseday
Uiteraard moesten de nominees zichzelf ook inhoudelijk bewijzen. Tijdens de 'Caseday' op de Nyenrode Business University werden zij uitgedaagd om het business model voor 2018 aan een kritische jury, met onder andere partner Schouten & Nelissen en ZP Groep, te presenteren. De nominees werden beoordeeld op een vijftal criteria die belangrijk zijn voor het overbruggen van de 'gap'. Naast lef, reflectie en verantwoordelijkheidsgevoel, werd gekeken naar besef van groepsdynamiek en reeds geboekte successen in hun carrière.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Topbedrijven hebben tekort aan young professionals
 Talent start 2011 met strijd om droombaan
 Young professional leert in de praktijk en een leven lang
 Hoogopgeleide werkzoekende niet bang voor crisis
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10