zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Xander de Buisonjé belt secretaresses voor afspraak

29 maart 2011 - Drie secretaresses, Janneke van de Geijn (Eindhoven), Irene Frankfort (Veenendaal) en Karin van Peursen (Amsterdam) werden gistermiddag verrast door een persoonlijk telefoontje van Xander de Buisonjé: "Dit is jouw dag, gefeliciteerd! Jij zit in de finale van de Manpower Verkiezing Secretaresse van het Jaar 2011. En daarom gaan wij elkaar ontmoeten in het Amsterdamse NH Barbizon Palace Hotel op 21 april."

Xander de Buisonjé, boegbeeld van deze 25ste editie van Manpowers Secretaresse van het Jaar-verkiezing, zal voor de winnares ter plekke live de speciaal geschreven 'Ode aan de secretaresse' zingen. Alle andere secretaresses in Nederland kunnen eveneens op Secretaressedag 21 april, zij het online, door Xander worden verrast met een welverdiende ode op naam. Voor dit virtuele en muzikale 'bloemetje' hoeft hun manager, leidinggevende, collega of vriendin alleen maar even naar de website te gaan en daar de naam van de secretaresse in te vullen. 



De eer en meer
Voor de secretaresse die op 21 april uit de drie finalisten gekozen wordt als ambassadeur van het vak voor 2011 ligt behalve de eer, veel aandacht én een zoen van Xander, een weekend Barcelona, een couture outfit van Emily Hermans' MLY-label en een vijf sterren overnachting in het Barbizon in het verschiet. Daarvoor moet ze dan wel de beste indruk maken tijdens het jury-interview, zich de komende weken goed profileren als mogelijke Secretaresse van het Jaar en tijdens de finale de meest overtuigende live-presentatie geven. De Verkiezingsfinale wordt dit jaar gepresenteerd door internationaal management consultant en trainer Patrick van der Voorn. Onder het motto 'Give direction, Lead the way' heeft Patrick naam gemaakt als meertalig dagvoorzitter en programmamanager van uiteenlopende bijeenkomsten in binnen- en buitenland. 

De vakjury
Uiteindelijk is het de vakjury die bepaalt welke van de oorspronkelijk 200 aangemelde secretaresses zich voortaan Secretaresse van het Jaar 2011 mag noemen. Voorgangers Jane Booij (2009) en Ellen de Jong (2010) maken deel uit van deze jury. Daarnaast zijn zowel Schoevers (Anne van der Weijden, overigens winnares in 2001!), de Nederlandse Verening voor Directiesecretaressen (Lydia van den Bogaard) als de European Management Assistants (Joke van Vrouwerff) vertegenwoordigd. Namens Manpower zit directeur Specialties Kasper van der Molen in de jury. 

Prijzen
De drie finalisten Irene Frankfort, Janneke van de Geijn en Karin van Peursen winnen overigens al een interessant prijzenpakket, waaronder een media- en presentatietraining door Sky Radio 101 FM, een persoonlijk ontwikkelingsprogramma bij Liefde voor Talent en extra uiterlijke verzorging bij Thermen Bussloo en ICI PARIS XL. Hun collega's bij respectievelijk ProVoet, JG Management Support en AMC-APC krijgen bovendien een Bedrijfs Cultureel Abonnement cadeau.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Xander de Buisonjé brengt ode aan secretaresse
 Manpower kiest voor de 25ste keer de Secretaresse van het Jaar
 Tien tips voor een goede relatie met uw secretaresse
 Kleine attentie motiveert secretaresse enorm
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10