zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Voordeelactie voor Alfa Romeo 159

9 oktober 2008 - Alfa Romeo brengt de 159 nog eens extra onder de aandacht bij de zakelijke rijder en lanceert de 159 met Businees Edition pakket. Voor een paar aantrekkelijke opties betaalt de koper niet ? 3.295,- maar ? 1.495,-. Een voordeel van ? 1.800,-.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Mazda3 Sedan debuteert in Los Angeles

9 oktober 2008 - Na een productiecyclus van vijf jaar vindt Mazda het tijd om de Mazda3 te vernieuwen. De Mazda3 Sedan wordt volgende maand tijdens de Los Angeles Motor Show officieel onthuld aan het wereldpubliek.
 Lees verder...   Reageer
 

In detail: Lexus IS 250C

6 oktober 2008 - Lexus heeft eindelijk weer een ?betaalbare? cabriolet in huis met de onlangs gepresenteerde IS 250C. De coupé-cabriolet bewandelt met z?n driedelige metalen kap dezelfde weg als de BMW 3-serie Cabrio. In combinatie met de bekende Lexus kwaliteit zouden de Duisters hun borst wellicht nat mogen maken.
 Lees verder...   Reageer
 

Alle details over Toyota's stadscruiser

8 oktober 2008 - Er is een groeiende vraag naar flexibele en compacte stadsauto's met een stoer uiterlijk die ook nog eens milieuverantwoordelijk moeten zijn. Vanaf het voorjaar van 2009 voldoet Toyota aan al die eisen met de nieuwe Urban Cruiser. Een mini-SUV met compacte buitenmaten en die toch plaats biedt aan vijf volwassen.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijzen Volkswagen Golf

6 oktober 2008 - Volkswagen heeft de nieuwe Golf IV in de prijslijsten van haar modellengamma opgenomen. Begin volgend jaar staat de nieuweling vanaf ? 17.790,- bij de Volkswagen-dealers. De koper beschikt dan over een 1.4 liter benzine met 80 pk. Op de prijzen van de Golf GTI moeten we nog even wachten.
 Lees verder...   1 reactie
 

Prijzen Renault Mégane vanaf 21. 500,- euro

6 oktober 2008 - Renault heeft de Mégane Hatchback en Coupé geprijsd. De prijslijst begint bij 21.500,- euro voor de 100 pk sterke Mégane Hatchback 1.6 liter benzine in Expression uitvoering. De driedeurs Mégane Coupé kost in alle motorvarianten 500,- euro meer ten opzicht van de vijfdeurs Mégane.
 Lees verder...   Reageer
 

Meer details Toyota Avensis (wagon)

2 oktober 2008 - Moesten we het tot voor kort doen met slechts één foto van de Toyota Avensis Wagon, op de Autosalon in Parijs is het model helemaal onthuld. Naast meer foto?s heeft het merk ook extra gegevens van de middenklasser bekend gemaakt.
 Lees verder...   Reageer
 

In detail: vernieuwde Skoda Octavia

1 oktober 2008 - De Skoda Octavia is alweer sinds 2004 ongewijzigd op de markt, zodoende vond Skoda het tijd voor een facelift. Opvallendste aan de facelift zijn natuurlijk de optische wijzigingen die vooral aan de voorkant tot uiting komen.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-Benz komt met S 320 CDI BlueEFFICIENCY

1 oktober 2008 - Tussen al het grote nieuws dat ons te wachten staat in Parijs, presenteert Mercedes-Benz nog de S 320 CDI BlueEFFICIENCY. Middels deze inmiddels bekende maatregelen heeft Das Haus het verbruik en de CO2-emissie van de toplimousine met 320 CDI-motor nog verder naar beneden kunnen brengen.
 Lees verder...   Reageer
 

Uitgelekt: de nieuwe Volkswagen Golf GTI

25 september 2008 - De eerste foto´s van de nieuwe Volkswagen Golf GTI circuleren over internet. Het voorlopige topmodel van de Golf-serie staat volgende week zij aan zij in Parijs met de zesde generatie van de bestseller. Details over het model zijn nog niet officieel bekend, maar de beelden spreken voor zich.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes S 600 Pullman: 6,5 meter luxe en veiligheid

23 september 2008 - Mercedes-Benz presenteert de S 600 Guard Pullman. Een mix van de S 600 Guard en de S 600 Pullman. Kortom, een gesterkte limousine met het protectieniveau van een gepantserd legervoertuig. Alleen het comfortniveau is bij de Guard Pullman velen malen hoger.
 Lees verder...   Reageer
 

Prijslijst Opel Insignia Sedan en Hatchback bekend

19 september 2008 - Opel heeft de prijzen van de meeste Insignia Sedan en Hatchback-uitvoeringen bekendgemaakt. Eind van het jaar staat hij voor minimaal ? 26.290,- bij de dealer.
 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe motoren voor Opel Insignia

19 september 2008 - Naast het officiële debuut van de Opel Insignia Sport Tourer in Parijs zal ook de ecoFLEX variant voor het eerst te zien zijn. Daarnaast worden er twee nieuwe motoren voor het Insignia-gamma gepresenteerd.
 Lees verder...   Reageer
 

S 400 BlueHYBRID eerste hybride van Mercedes

17 september 2008 - In de zomer van 2009 zal Mercedes-Benz haar eerste hybride ooit lanceren. Het betreft een S 400 BlueHYBRID die gebaseerd is op een S 350. Een 3.5 liter V6 met 279 pk in combinatie met een elektromotor van 20 pk zorgt voor de aandrijving.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 296 297 298 299 320 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Marketeers besteden video steeds meer uit (3) 
De Tesla-taxi's van Schiphol gaan in de verkoop (4) 
UPS bestelt 125 Tesla-trucks (1) 
Vijf eigenschappen van succesvolle CEO's (2) 
De cloud is nog ongrijpbaar voor veel senioren  (1) 
Wereldwijde faillissementen stijgen nog sneller dan verwacht (1) 
De kater na carnaval: feestvierders nemen vrije dagen op  (1) 
top10
De top tien startups waar talent wil werken
Werknemer niet enthousiast over nieuwe werkgever
Een op drie werkenden fantaseert weleens over collega
40 procent vindt zijn/haar baan niet zinvol
Toenemend aantal zoekopdrachten naar banen in Polen vanuit Nederland
Zorgmedewerkers zien al twee jaar geen verbetering in ICT-voorzieningen
Ruim 50 procent wil ook lid van Koningshuis als designated survivor
De waarde van een post mortem onderzoek na een cyberaanval
Optimaliseer de software supply chain voor meer succes
Hé, zelfstandig ondernemer, waarom werk jij niet gewoon in loondienst?
meer top 10