zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Zeven tips om nog meer uit uw BlackBerry te halen

16 juni 2009 - "Het gebruik van de BlackBerry-smartphone groeit explosief," zegt Sjaak Koole, vicepresident Product Management van GPXS Services. "Steeds meer bedrijven en zakelijke professionals zien de voordelen: overal toegang tot e-mail, internet en applicaties. De voordelen komen echter pas echt goed naar voren als bezitters deze zo efficiënt mogelijk gebruiken."

Daarom geeft GPXS Services zeven tips om nog meer halen uit uw BlackBerry-smartphone. 1. Snel wisselen tussen applicaties? Druk dan tegelijk de ‘ALT’- en ‘Back’-toetsen in. Of kies ‘Toepassing omschakelen’ in het menu. 

2. Het toekennen van een sneltoets voor telefoneren kan gemakkelijk door op het hoofdscherm een willekeurige toets iets langer ingedrukt te houden. In totaal zijn er 25 sneltoetsen toe te kennen. 

3. Gebruik de sneltoets ‘T’ om naar de bovenkant van je berichtenlijst te gaan (top) en sneltoets ‘B’ om naar de onderkant van je berichtenlijst te gaan (bottom). Sneltoets ‘U’ brengt unaar het volgende ongelezen bericht. 

4. Om direct inzicht te krijgen in alle afspraken in een bepaalde week, is ‘Weekweergave’ in te stellen in de agenda. Klik in de agenda op de menutoets, kies ‘Opties’ en dan ‘Algemene opties’. Stel vervolgens de ‘Beginweergave’ in op ‘Week’. Kies ‘Agenda’ om alle komende afspraken achter elkaar te zien. 

5. Door in het beginscherm de ‘Q’-toets ingedrukt te houden, wordt de BlackBerry-smartphone in de trilstand gezet. 

6. Surf op de BlackBerry-smartphone naar gpxs.net voor meer dan honderd websites die speciaal voor mobiele apparaten zijn gemaakt. Hier is onder andere een overzicht te vinden van internationale kranten, weersites, sociale netwerken, instant messaging-sites en nieuwswebsites. 

7. Probeer de zoekfunctie van de BlackBerry eens (icoontje: vergrootglas). Deze werkt enorm snel en goed om berichten van personen of bepaalde onderwerpen terug te vinden.

 
 Doorsturen   5 reacties  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 BlackBerry wint van iPhone op zakelijke markt
 De vijf populairste gratis BlackBerry-applicaties
 Vijf tips voor veilig smartphonegebruik
 Elf tips om uw BlackBerry vakantieproof te maken
 
 
reacties
 
Richard Koopman  |   | 
16-06-2009
 | 
08:41 uur
Met het oog op dit artikel en de 'gerelateerde nieuwsitems' zou je toch bijna gaan denken dat dit gesponsorde pagina's of advertorials zijn van BlackBerry.. Maar gelukkig! Ik zie dat ze allemaal het vertrouwde 'lijstjesmanagement'karakter hebben (vijf tips, elf manieren, 8 to-do's) waar managersonline nu eenmaal erg graag in grossiert...
R.V. Molenbroek  |   | 
16-06-2009
 | 
13:38 uur
als je via je pc kijkt krijg je een serie links te zien en als je via je BlackBerry kijkt alleen maar reclame over hun diensten.
Dus gewoon weer een spam verhaal voor hun eigen diensten.
ruud Kaitjily  |   | 
16-06-2009
 | 
15:55 uur
Wij hebben deze links juist voor BLackBerry gebruikers gemaakt zodat zij snel een hoop relevante websites tot hun beschiking hebben.
op de blackberry tikt u in
www.gpxs.net/bblinks.htm en het moet werken.
R.V. Molenbroek  |   | 
16-06-2009
 | 
17:18 uur
Dat de links voor BlackBerry users gemaakt zijn, kan ik verder niet over oordelen. Maar als user kan ik in ieder geval terug koppelen dat de site gpxs.net in ieder geval erg slecht leesbaar is voor Blackberry gebruikers. Je zou verwachten dat een site speciaal voor BlackBerry users zou waarnemen dat ik zo'n ding heb en daar het betreffende scherm voor zou leveren. Boven dien waarom moet ik als bezoeker aanvullende tekst aan het URL toevoegen om de voor mij benodigde informatie te vinden. Het is zonder meer al lastig genoeg om zaken in te typen in dat apparaat.
Daar hebben ze buttons voor uit gevonden zodat je in een website makkelijker kan navigeren. Hoe moet ik weten dat er ergens speciale info ligt te wachten als dat niet via info op een van de pages staat vermeld. Of is het meer een achterdeurtje niet voor de standaard bezoeker.
Ik kan aan de link in het artikel niet zien dat er meer data in het URL vereist is dan gpxs.net.
Richard Koopman  |   | 
16-06-2009
 | 
19:01 uur
Hmm... Zo te lezen liever toch een IPhone van Apple.. Daar heb je namelijk geen 7 tips voor nodig..


REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10