zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Top vijf alternatieve kerstcadeaus

14 december 2016 - Nog even en het is weer Kerst. Het lijkt met het jaar lastiger te worden om nog een origineel cadeau te vinden. Boeken, sokken en parfum zijn al jaren de meest gegeven kerstcadeaus in Nederland.

Catawiki brengt dit jaar echter uitkomst voor iedereen die met iets origineels wil komen. Bekijk hieronder de top vijf alternatieve kerstcadeaus voor dit jaar:



1. De tand van een T-rex
In de Natural History veiling kunt u meebieden op fossielen van dinosaurussen. Het perfecte cadeau voor iemand die de film Jurassic Park al meer dan honderd keer heeft gezien. Er zijn tal van andere fascinerende voorwerpen in de veiling te vinden, van glimmende ammonieten tot de slagtanden van een mammoet of zelfs een echte tand van een T-rex.

2. Een meteoriet
Wat geeft u iemand die alles heeft? Juist! Iets dat niet van deze wereld komt. Er worden talloze zeldzame meteorieten aangeboden. Meteorieten zijn er in vele vormen, maten en kleuren, sommige zijn zelfs verwerkt tot sieraden.

3. Memorabilia
Deze is voor de filmfanaten in uw familie. We hebben het niet over een DVD boxset van 'Sex in de City' of 'James Bond', maar over een echt stukje Hollywood. Er zijn bijvoorbeeld gesigneerde foto's van filmsterren, props uit films of originele vintage posters. Hier gaat u iemand heel blij mee maken.

4. Retro gaming
Ook computerspelletjes behoren elk jaar tot de meest gegeven kerstcadeau's. Heel afgezaagd! Maar wie origineel wil zijn moet vooral een kijkje nemen op de automatenveiling. Daar vindt u bijvoorbeeld jukeboxen uit de jaren 60, flipperkasten uit de jaren 70 of arcadehal spelletjesautomaten uit de jaren 80. Welke man wil dit nu niet in zijn huis?

5. Een diamant
Wat is nou een betere manier om ´Ik hou van jou´ te zeggen dan door iemand een diamant te geven? Op diamantenveilingen vindt u diamanten in verschillende vormen, kleuren en maten. Van elk van deze diamanten kan later een mooi sieraad worden gemaakt, maar ze zijn van zichzelf ook al erg elegant en bijzonder. En bijkomend voordeel: diamanten zijn een hele interessante investering!

 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Nederlanders met kerst het liefst in Londen
 Nederland koopt massaal kerstcadeau via mobiel
 Kerstcadeau bij goed presteren blijft uit
 Werknemer kiest voor ontspannend kerstcadeau
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10